2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eliffff bugün seni arıyacaktım hattımı mami kullandı bütün gün yarın arıyacağım vazcaymak yok

bugün ufak görümcem melike ameliyat oldu skolyoz ameliyatı sırtını boydan boya açtılar 7 saat sürdü çok stresli bi gün geçirdim içlerinde onu çok seviyorum bütün gün dualar ağlamaklı bi gün oldu benim için şimdi yoğun bakımda uyutuyolar sürekli saha 14 yaşında kuzum yaa (

16 ekim cuma güzel bi tarih bana uyar hoş bana hepsi uyar :))
canancım sende tam zamanında geliyosun yani bi gün önce gelseydin ya haftasonu pervin gelemicek buluşmaya ama sonraki haftaya sarkıtabilirse pervine uyarsa sende olursun aramızda
ben karışmaz artıkın aranızda halledin

nazan kuzum senin kız babasının copyysii bu kadarmı benzer ve gün geçtikçe güzelleşiyor yani saçlandıkça güzelleşiyor sen her ne kdar dazlak sevsende kız çocuğuna yakışmıyorr dazlakkk
birde sizin makina ne fotolar çok prof. çıkıyor

adaşım aramışsın tellerim bende değildi yarın arıyacağım seni bugün çok karışık bi gün geçirdik ailecek

kayracım ömür uyumuştur inşallah doktora götürseydin keşke bunca saat uyanık kalması normalmi??
ben düşünemyiorum o kadar uyanık olduğunu bizimknin sıyırırdım herhalll

oooyyy benim güzel nevam büyümüşte anası babası ile sofraya oturuyo yakında bulaşılları felanda yıkar hee ne dersin didommm :)) bende istiyorum o sandalyeden ayrıntıları telde alırım senden

canım çapak için bize doktor tobrased damla vermişti..2 gün kullandık o gün bugündür bidaha çapak olmadı hiç..açtıktan sonra 15 gün durabiliyo sonra atmak gerekiyo..zaten dediğim gibi 2 günden sonra gerek olmuyo...

geçmiş olsun ahh canım yaa....Allah acil şifalar versin inşallahh

canım ben ayın sonuna kadar kalıcam yani 2 hafta felan - illa bir buluşma olur dimi :) umuyorum :hulya:

canancım siz 2.bulusma yaparsınız olmadı cunku ben bayrama kadar ist olmuycam.ctesi ecenin mevlutu olcak pazarda dede nenesiyle vakit gecircek ptesi adapazarına gecicez

nazan farketmedi herzaanki gibi bi geceydi ama ben papatya içtim bide kıza sana bahsettiğim caydan içirdik. ceren cokkkkk guzellesmiş masallahhhhh

yapıyorum canım ama öyle olmamalıymış tam açılmıyormuş kayınvalidem ve erkek bebeği olanlar söyledi ucunu geriye çekince beyaz beyaz yaralar var sanki soyulmuş çatlamış gibi bakalım doktor ne diyecek.Dün misafirlerim vardı gelen allah sabır versin diyor aç mı diyorum çok emziriyorum sonra kusuyor gece 11e kadar kayranınki gibi 15 dk uyuyor bebeğim 69 günlük bugün aşı olacak inşallah çok ağlamaz yalnızım çünkü(
Gelince kilosunu boyunu yazarım allah hepimizin bebeklerini sağlıkla büyütsün:Saruboceq:

Benim bıcırıkta yalancı memeyi ilk başlarda reddetti burdaki eczanelerde wee nin ürünleri var ondan almıştık bakkal memesi denen memeler var ya onlardan aldık onu aldı daha yumşak olduğu için galiba ona alıştıktan sonra diğer memeyi vermeye başladım.
Bende aradım dün cevap vermedi((

Maşallah menüye bak.Allahtan etkilenmemiş senin güsel.

dün kızıma banyo yaptırırken foto çektik. ekliyorum. aynı erkek bebek gibi di mi?

Ou oy oyyy güzelliğe bak maşallah.

Geçmiş olsun burko. Bebişini özleyenler kervanına katıldın ha çok kötü çoooooook.

Çok geçmiş olsun . Allah şifasını versin inşallah.

evrim nerelerdeee
Bende merak ettim dün sordum hatta kismeler cevap vermedi bana.

merhaba canlarım

ankaradan döndüm yine yuvaya. yağmur dünden beri aralıksız yağıyor buralarda. annemide aldım geldim . kızım artık annemle gündüzleri. herşey daha güzel olcak umarım...

ankarada birkaç doktor gezdik yine kızımın doktor şansıda bana çekmiş olmalı ki hala bulamdık aradığımız gibi bir doktor. ben sonunda yakalamıştım umarım kızımda da bulacağız. ama dahada önemlisi bu kez kontrol değilde gaz sorunumuz için çare aradık. gülhanede çalışan bir doçent doktora gittik. kızım iki-üç günde bir kaka yapıyodu. yapıncada tam yapıyodu. böyle anlatınca doktor bağırsaklarda olabilecek bir rahatsızlıktan şüphelendi. bağırsağın son kısmında sinir hücreleri bulunmazsa kaka yapamayıp bir kaçgün sonra patlama şeklinde genellijkle ishal olarak kaka yapılıyormuş. bizi çocuk cerrahına yönlendirdi. oda bu hastalık varsa kusmada olacağını ayrıca bu rahatsızlığın doğduğu ilk günden itibaren ortaya çıkacağını söyledi. kısaca sizdeki bulgular bu hastalık için yeterli değil dedi. ama doçent ısrarlıydı ve bizden teşhis için kolonoskopi istedi. bizde ordan ayrıldık.
birkaç doktor daha gezdikten sonra sorunun kabızlık olduğunu söyleyen doktora inanarak döndük. fitil aldık. hergün kaka yapması gerekiyormuş. bizimki ens on beş günü bulmuştu. iki gündür sabahları bir fitil veriyoruz. hemen yapıyor kakasını. akşamları gaz sancılarımızda azaldı gibi. poposunda çatlaklar oluşmuş. ya kabızlıktan ya da ishalden olurmuş çatlak. arada açıp bakın sizde olup olmadığına. anestol sürüyoruz acısınıalması için arkasından bepanten . bu bepantende her derde deva. sıcak suya oturtuyorz günde üç kez. üçüncü günden sonra yarım fitile düşeceğiz. 15 güne kadarda düzelmesini bekliyoruz.
şimdi süt iznime gidiyorum.

nazancım ceren çok tatlı maşallah kilosuna boyuna. ama usg resimlerinde bu kız sana benziyodu nasıl bu kadar baba kopyası olmuş anlamadım:)))

kayracım ömür uyumuştur inşallah doktora götürseydin keşke bunca saat uyanık kalması normalmi??
ben düşünemyiorum o kadar uyanık olduğunu bizimknin sıyırırdım herhalll

canım düzenli değil bu ykusuzluğu.alışkanlık haline getirir diye korkuyorum.çok şükür gece güzel uyudu.

rabbim yardımcısı olsun..

of ya 15 dk uyudu denirmi gece iyi uyusa bari canım çok zor

uyudu canım

kayra maşallah ömüre..inşallah hep böle devam eder düzene girer...darısı benim bizim başımıza..bizde aynı sizin gibi hiç uyku yok...en fazla 24 saat içinde toplam tavşan uykuları 10 saat uyuduğunu biliyorum en azıda hiç..bir bebk bu kadarmı uykuzuz kalabilir ya...dr söledim gelişimi normal hani uykuzusluk etkilelemiş gelişemseydi sorun var derdik..bazı bebkler böole olabiliyo...olanda bize oluyo tabi...

Arkadaşlar ben işyerinde de süt sağmak zorunda kalıyorum i bi biberonu dolduramıyorum haliyle 1 saat sonra filan aynı bibirona tekrar sağım yapabilirmiyim bilginiz var mı?bide bu 1 saat içerisinde oda sıcaklığındamı kalmalı yoksa buzdolabınamı koymalıyım?
Bide süt saklama torbalarıyla ilgili sorum oda aynı şekilde onları 1 defada doldurmam mümkün değil 1 - 2 saat aralşıklarla sağdığım sütü boşaltabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…