canım çapak için bize doktor tobrased damla vermişti..2 gün kullandık o gün bugündür bidaha çapak olmadı hiç..açtıktan sonra 15 gün durabiliyo sonra atmak gerekiyo..zaten dediğim gibi 2 günden sonra gerek olmuyo...Kızlar merhaba, biz de cuma günü 40 mevlidimizi yaptık. Kızımın fotosunu eklyorum. Artık gündüz uykularımız kısaldı, akşama kadar pış pışlayıp, emzirip fırsat buldukça evi toparlamaya çalışıyorum. Siteye de giremedim bir türlü. Umarım herkes iyidir. 40 çıkaran arkadaşlar Allah kabul etsin. Hasta olanlara acil şifalar versin. Çok üzüldüm beyin kanaması geçiren arkadaşımıza. Bir de mucize bebeğini düşürmüş nasıl oldu acaba. İnşallah bir sorun yoktur.
Bizim pamukçuğumuz hala geçmedi. Karbonatlı suyla siliyorum ama her gün düzenli yapamıyorum. Bazen aksıyor. Ondan mıgeçiremedim ki. Bir de elim dilinin arkasına kadar uzanmıyor. Ne yapacağız yaa. Bir de bir gözümüzde çapaklanma başladı. Çayla pansuman yaptım. gül suyuyla siliyorum sürekli. Bu sorunu yaşayan arkadaş var mı, çapaklanmayı nasıl geçirdiniz?
[IMG[/IMG]
bugün ufak görümcem melike ameliyat oldu skolyoz ameliyatı sırtını boydan boya açtılar 7 saat sürdü çok stresli bi gün geçirdim içlerinde onu çok seviyorum bütün gün dualar ağlamaklı bi gün oldu benim için şimdi yoğun bakımda uyutuyolar sürekli saha 14 yaşında kuzum yaa(
16 ekim cuma güzel bi tarih bana uyar hoş bana hepsi uyar :))
canancım sende tam zamanında geliyosun yani bi gün önce gelseydin ya haftasonu pervin gelemicek buluşmaya ama sonraki haftaya sarkıtabilirse pervine uyarsa sende olursun aramızda
ben karışmaz artıkın aranızda halledin
canım bebeğin pipisini geriye doğru sıyırmıyomusun sünnet derisini.. altını değiştirirken yapmak gerekir yoksa yapışır derisi ve çişini yaparken canı acır MIŞ.. ben öle yapıyorum... bütün erkek bebeği olanlar ilk bunu söylediler teyid ettim öyleymiş...
Seçil'i arayan olduysa haber verebilir mi?? Finki, Baby, Eylem?? Ben bu telefonla arama konularında çok çekingenim. Eskiden beri arkadaşlarım bana hep darılırdı. Rahatsız edicem diye ürkerim..Ne alakaysa huy işte benimkisi..
EVREKA EVREKA EVREKA!!!
40'ından sonra huy değiştirdi bizim Rüzgar. Uslu problemsiz çocuk zombiye dönüştü. Bir haftadır geceleri uyumuyor sürekli meme istiyordu. Allahım diyordum kaçak var bu çocukta herhalde sürekli emmek istiyor..Bir ara sütüm az diye düşündüm dolu dolu gelsin mi istiyor acaba..Baktım süt var ve çok fazla geri çıkarıyordu emdikten sonra. Bir de memeye saldırıyor sonra ağlamaya başlıyor, çekiyorum yine saldırıyor süt geldikçe yine ağlıyor falan. Sonunda sebebini buldum. Bizim "ters çocuk" meme emmek istiyor ama tok olduğunda içinde süt olsun istemiyor. Yani bana yalancı emzik muamelesi yapıyor. Memede uyumak hatta sürekli orda kalmak istiyor. Dün gece bir göğsümü sağıp boşalttım (sütü atmadım tabi) verdim ağzına mutlu mesut yalancı meme gibi emdi emdi uyudu.. Yalancı emzik şart oldu deyip bikaç deneme yaptım ama sonuç başarısız.. Ya gezmek istiyor ya da memede kalmak..Meme veriyorum sussun diye ama midesi dolu oluyor ve anında geri çıkarıyor. Ama her seferinde öyle bir saldırıyor ki gören açlıktan ölüyor bu çocuk sanır.. Üst baş hep süt temizlemekten, değiştirmekten gına geldi..Kabus gibi..Napcamı şaşırdım...Israrla yalancı meme denemelerim devam ediyor..
Maşallah menüye bak.Allahtan etkilenmemiş senin güsel.bugunku menu kusufasulye bulgur mercimek corbası yuh bana ama napayım resmen denk geldi kız simdi durup durup aglıo papatya cayı icmistim gazımı alsın kıza yansımasın die..ac ama memeyi almıo babası sallıo onda duruo bana gelince yaygarayı basıo memeyide almıo dikmis gozleri babasına bakıo
Ou oy oyyy güzelliğe bak maşallah.dün kızıma banyo yaptırırken foto çektik. ekliyorum. aynı erkek bebek gibi di mi?
Okula başladım:a015:
O kadar zor geldi ki kuzumu bırakıp gitmek...Bütün gün leyla gibi dolaştım. Neyse ki ev yakın da, arada koştura koştura geldim emzirdim. Evi uzak olanlara Allah yardım etsin.
Bu arada korkarım şifayı kaptımakannehirEvrim'in tarifini içiyorum şimdi. İnşallah kızıma geçmeden atlatırım:gitme:
Çok geçmiş olsun . Allah şifasını versin inşallah.bugün ufak görümcem melike ameliyat oldu skolyoz ameliyatı sırtını boydan boya açtılar 7 saat sürdü çok stresli bi gün geçirdim içlerinde onu çok seviyorum bütün gün dualar ağlamaklı bi gün oldu benim için şimdi yoğun bakımda uyutuyolar sürekli saha 14 yaşında kuzum yaa(
Bende merak ettim dün sordum hatta kismeler cevap vermedi bana.evrim nerelerdeee
kayracım ömür uyumuştur inşallah doktora götürseydin keşke bunca saat uyanık kalması normalmi??
ben düşünemyiorum o kadar uyanık olduğunu bizimknin sıyırırdım herhalll
bugün ufak görümcem melike ameliyat oldu skolyoz ameliyatı sırtını boydan boya açtılar 7 saat sürdü çok stresli bi gün geçirdim içlerinde onu çok seviyorum bütün gün dualar ağlamaklı bi gün oldu benim için şimdi yoğun bakımda uyutuyolar sürekli saha 14 yaşında kuzum yaa(
of ya 15 dk uyudu denirmi gece iyi uyusa bari canım çok zor
uyudu canım
dün kızıma banyo yaptırırken foto çektik. ekliyorum. aynı erkek bebek gibi di mi?