2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kayra son durum nedir?

arkadaşlar iltifatlarınıza teşekkürler..çok tatlu bizim topiğin bebekleri cidden ya...ya da bana mı öyle geliyor..bakıyorum diğer topiklere de...

bebeklerinizi oturtuyomusunuz kızlar DıDEoturtmuşsun galiba mama sandalyesine ağrımıyomu biyeri ben oturtmuyorum çok küçük değilmi daha ne kadarlık senin bebeğin...

Dido yerim ben Nevayı tontiş nolcek..Fotoğraflarda daha tonton çıkıyorlar değil mi..Bizimkinin normal haliyle fotoğraflar arasında 1 kilo fark var sanki..
Aidaa senin kızın da fasülyekonunki, gibi prenses gibi olmuş mevlütte..

CANAN ben muhtemelen ekim 14-15 gelecegim cars yada pers bulusma cuma olsa size uygun mu ? benim icin cok ii olur

Pervincim bemiki kesinleşti 15 ekim perşembe akşamı geliyorum ben - cuma 16 ekim oluyo ve bana super uygun - hatta lütfen cuma olsun eğer 15 i derseniz gelemicem
Ayrıca yer felan konuşuldu mu - sen istanbulun neresine geliyosun?

Dido çok şeker ya Neva - baksana büyümüş te sizinle oturmak stiyo bücürük - okadar tontiş ki yanakları maşallah ona iyi beslemişsin valla

Aida Maşallah kuzuna çok güzel bir genç kız olacak ilerde - arkadaşların da dediği gibi çok yürekler yakacak çoook :)

kayracım son durum ne oldu uydumu bebeğin..ayy mjlardan okudumda içim sızladı hem yavruna hemde sana umarım uyumuşturda sende dinlenirsin yavrucakda dinlenir...

kız aidaa senin kız maşallah ya çok güzel hee. ogözler zaten ilk fotoda bayıldık dibimiz düştü tabiri caizse...maşallah sübhanallah..

didddddddddom didem elifim. yavrum ne dadlu senin junıor elif ya maşallah. resmler arası çok farklı siması bazılarında çok cadı bazılarında meela bak bu sandalyedeki resmde çok masum keyifli hanımhanımcık...

mama sandalyesnde oturugibi geldi bana ya sakıncalı değilmi henuz?hoş gerçi sen araştırmadan yapmazsın ölee bişii.. neyhse güle güle saglıkla kullanın sandalyenizi renkler cıvıl cıvıl pek bi hoşuma gitti..ama keşke bize söyleseydinde biz burdan alıp gönderseydik daha uygun olabilerdi kanımca...

SEÇıLi çok kez aramamam ragmen tlf cvp alamadım umarım iyidir saglıgı keyfi yerindedir...

ça ça ça ayça sen nerden haber aldın yafrucum

Seçil'i arayan olduysa haber verebilir mi?? Finki, Baby, Eylem?? Ben bu telefonla arama konularında çok çekingenim. Eskiden beri arkadaşlarım bana hep darılırdı. Rahatsız edicem diye ürkerim..Ne alakaysa huy işte benimkisi..

EVREKA EVREKA EVREKA!!!

40'ından sonra huy değiştirdi bizim Rüzgar. Uslu problemsiz çocuk zombiye dönüştü. Bir haftadır geceleri uyumuyor sürekli meme istiyordu. Allahım diyordum kaçak var bu çocukta herhalde sürekli emmek istiyor..Bir ara sütüm az diye düşündüm dolu dolu gelsin mi istiyor acaba..Baktım süt var ve çok fazla geri çıkarıyordu emdikten sonra. Bir de memeye saldırıyor sonra ağlamaya başlıyor, çekiyorum yine saldırıyor süt geldikçe yine ağlıyor falan. Sonunda sebebini buldum. Bizim "ters çocuk" meme emmek istiyor ama tok olduğunda içinde süt olsun istemiyor. Yani bana yalancı emzik muamelesi yapıyor. Memede uyumak hatta sürekli orda kalmak istiyor. Dün gece bir göğsümü sağıp boşalttım (sütü atmadım tabi) verdim ağzına mutlu mesut yalancı meme gibi emdi emdi uyudu.. Yalancı emzik şart oldu deyip bikaç deneme yaptım ama sonuç başarısız.. Ya gezmek istiyor ya da memede kalmak..Meme veriyorum sussun diye ama midesi dolu oluyor ve anında geri çıkarıyor. Ama her seferinde öyle bir saldırıyor ki gören açlıktan ölüyor bu çocuk sanır.. Üst baş hep süt temizlemekten, değiştirmekten gına geldi..Kabus gibi..Napcamı şaşırdım...Israrla yalancı meme denemelerim devam ediyor..

sizdede oluyor mu??

mesela dunya kadar çamaşır ütülenmke için beklerken ,yada yapmam gereken acil işler varken ,yada ben duşa gireceğim zmaan 10 dk uyumayan yavruum hiç işim yokken yıkamak için uyansın diye başında beklediğim halde uyanmayıp deliksiz uyuyormu?
olma mı:)))

SEÇİLi çok kez aramamam ragmen tlf cvp alamadım umarım iyidir saglıgı keyfi yerindedir...

ça ça ça ayça sen nerden haber aldın yafrucum

özelden msj atmıştım cvp vermiş dün..müsait değildir iyi olunca o bize döner Finki..

kayra inşallah ömür paşa uyumuştur uykusuzluk çok kötü....
bizim sıpa kaç günüdür mamayıdoğru düzgün yemiyor kızlar bu gün aldığı mama miktarı bu saate kadar 180cc ne oldu acaba mamadanmı bıktıki tadınımı beğenmiyor ayın 18 ind edoktora götüreceğim kızıma similac gold içirmiştim ilk başlarda milupa içiyordu sonra doktor tavsiyesiyle değişmiştik bu erken bıktı sanki
süt işimizde yarım kaldı kızlar........devamı gelmedi mamaya talim onuda yese neyse ne olacaksa böyle

Mumy hoşgeldin..Bizim 2 ay dolmadı henüz yaptırmadık, ama yaptıran arkadaşlar var ama 3. ayda aşı mı var?? 2 aylıkken yaptırmadınız mı karma aşılarını..Pardon yaa 3 ağustosta doğduysa nasıl 3 aylık oluyor bebeğin..Yanlış mı yazdın

evet telkirma yanlış yazmışım canım. 2 ayı doldurduk yazacaktım 3 yazmışım. bugün aşılarımızı olduk. fitil kullandık ama tabii çok ağlıyor bebişcim. hiç kıyamadım resmen o bağırdıkça içim parçalandı. şimdi uyuyor kuzucum. ama ateşlenir dedi doktor. iki üç gün yıkamayın dedi bir de. şu haftayı bi atlatsak hayırlısıyla..

mumy hoşgeldin aşı olurken bende hiç dayanamıyorum bence aşı olurken onun yanında olma benim öle bi şansım yok ama hep aklımdan geçiyo çünkü geçen onunla ağlamıştım

evet canım gerçekten dayanmak zor. ben annemle gittim aşılara. dispanserde ben girmedim odaya. annem yaptırdı. sağlık ocağında da ben hemşirelere bilgileri verirken annem tuttu yine bacaklarını. gerçi o da benden farksız yazık ama yinede o tuttu. ağlamasını duymak bile yetti :KK43:

bu arada hoşgeldin diyen arkadaşların hepsine hoşbulduk demek istiyorum ve teşekkür ediyorum.

hı bu arada bende yaklaşık 50 gün kanamam oldu. kimi zaman arttı kimi zaman da azaldı. sonlara doğru arttı bikaç gün sanırım o adetti.

40 mevlüdümüzü de biraz geç yaptık geçen cuma. yani neredeyse 2 aylık olmuştuk. babamın da vefat senesi vardı. onu da 15 gün erken yaptık ikisini birden yani.. hem sevinç hem üzüntü birarada yaşadık..

ben girmeyeli sayfa baya ilerlemiş olduğu için yetişmek zor oldu arkadaşlar. yazdıklarınızı tek tek okudum ve aslında yazmak istediğim çok şey var fakat benim ufaklık rahat vermiyor malum. aklımda kaldığı kadarıyla bişiler söylemek istiyorum.
memu ucu çatlakları için bende çok şey denedim ve hiçbirinden fayda görmedim. taki lansinoh isimli kremi buluncaya kadar. ufacık bir tüp 20 tl fakat deyiyor. devlet karşılamıyor belirteyim. bana bir tüp yetti. ne olur olmaz diye bi tane daha bulunduruyorum. kesinlikle tavsiye ederim.
bebeği uyumayan bi arkadaş var gerçi söylemişler ama bende kundak tavsiye ediyorum. annem yarım kundak diyor yani pek sıkmıyoruz biz. arada yapıyoruz. kollarının hareketinden belinleyip uyanabiliyor çünkü çoğu durumda. kundak onu engelliyor.
emzirirken su içme konusu geçmiş. onu bende duydum annemden içilmez diye. her ne kadar inanmasam da bu tip şeylere insanın içine bi kuşkudur düşüyor işte. bende o yüzden içmiyorum emzirirken..
korunma yöntemi konusunda henüz bende karar veremedim. ria yani spiral tavsiye ediliyor fakat o da hemen takılmıyor. çünkü ben sezeryan oldum kendi isteğimle. bir de zamanla adet düzenini bozduğuna dair çok duydum ve okudum. o yüzden ona karşı da temkinliyim..
yüklenen fotoğraflar süper. maşallah her iki bebişimize de kırkbinkere. aman nazar değmesin. bol bol okuyon anneleri.
şu 140 tl lik aşı var ya ben de o konuda kararsız kaldım. bugün bahsetti doktorumuzda iki dozmuş sanırım. biraz araştırayım bakalım.
benden şimdilik bu kadar. hepinize hayırlı akşamlar kızlar. kendinize de bebişlerinize de çok iyi bakın..

Pervincim bemiki kesinleşti 15 ekim perşembe akşamı geliyorum ben - cuma 16 ekim oluyo ve bana super uygun - hatta lütfen cuma olsun eğer 15 i derseniz gelemicem
Ayrıca yer felan konuşuldu mu - sen istanbulun neresine geliyosun?
vaaaayyyy demek sen de geliyorsun kaydirigubbakcemile2 ne güzel, kalabalık olacağız. ben yanlış bilmiyorsam gypsy de toplanacağız. tarih belli olmuş muydu bilmiyorum ama 16 ekim cuma bana da uyar

kızlar 15 dakika uyudu ama yine uyandı...

allah sana sabır versin. ama çoğumuz böyle dönemler geçiriyoruz ara ara...

nazancım benimki hep böyle malesef.kırkı çıkana kadar süperdi emerdi uyurdu şimdi nerde*hayal oldu resmen...

buarada size haber vermeyi unuttum ama ben bebeğim dergisinin ekim ayında da çıktım. gerçi bu süpriz oldu biraz. eski fotoyu kullanmışlar.

X