Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çirkin oğluna maşallah nazar ettik kuzuya
kayra son durum nedir?
Arkadaşlar iltifatlarınıza teşekkürler..çok tatlu bizim topiğin bebekleri cidden ya...ya da bana mı öyle geliyor..bakıyorum diğer topiklere de...
CANAN ben muhtemelen ekim 14-15 gelecegim cars yada pers bulusma cuma olsa size uygun mu ? benim icin cok ii olur
olma mı:)))sizdede oluyor mu??
mesela dunya kadar çamaşır ütülenmke için beklerken ,yada yapmam gereken acil işler varken ,yada ben duşa gireceğim zmaan 10 dk uyumayan yavruum hiç işim yokken yıkamak için uyansın diye başında beklediğim halde uyanmayıp deliksiz uyuyormu?
SEÇİLi çok kez aramamam ragmen tlf cvp alamadım umarım iyidir saglıgı keyfi yerindedir...
ça ça ça ayça sen nerden haber aldın yafrucum
Mumy hoşgeldin..Bizim 2 ay dolmadı henüz yaptırmadık, ama yaptıran arkadaşlar var ama 3. ayda aşı mı var?? 2 aylıkken yaptırmadınız mı karma aşılarını..Pardon yaa 3 ağustosta doğduysa nasıl 3 aylık oluyor bebeğin..Yanlış mı yazdın
mumy hoşgeldin aşı olurken bende hiç dayanamıyorum bence aşı olurken onun yanında olma benim öle bi şansım yok ama hep aklımdan geçiyo çünkü geçen onunla ağlamıştım
vaaaayyyy demek sen de geliyorsun kaydirigubbakcemile2 ne güzel, kalabalık olacağız. ben yanlış bilmiyorsam gypsy de toplanacağız. tarih belli olmuş muydu bilmiyorum ama 16 ekim cuma bana da uyarPervincim bemiki kesinleşti 15 ekim perşembe akşamı geliyorum ben - cuma 16 ekim oluyo ve bana super uygun - hatta lütfen cuma olsun eğer 15 i derseniz gelemicem
Ayrıca yer felan konuşuldu mu - sen istanbulun neresine geliyosun?
kızlar 15 dakika uyudu ama yine uyandı...