humana iyi geceler çayı var.vereyimmi ondan?
ayy kızlar çok komik bişey oldu. anlatmadan geçemicem..
ben face de uyuyan bir ebebk videosu paylaşmıştım. benm yabancı arakadaslardan bi tanesi meger benim Mehmet Akif in videosu zannetmiş ama bebek nerde baskan en az 9 alık tosun bişey altına yazdıgı not şöyle..
İnanmıyroum ne kadar hızlı buyumu oglun. ve uyumakdan bu kadar hoşlanması ne guzel...
kaydirigubbakcemile3delikafadulden
sizdede oluyor mu??
mesela dunya kadar çamaşır ütülenmke için beklerken ,yada yapmam gereken acil işler varken ,yada ben duşa gireceğim zmaan 10 dk uyumayan yavruum hiç işim yokken yıkamak için uyansın diye başında beklediğim halde uyanmayıp deliksiz uyuyormu?
Kızlar merhaba, biz de cuma günü 40 mevlidimizi yaptık. Kızımın fotosunu eklyorum. Artık gündüz uykularımız kısaldı, akşama kadar pış pışlayıp, emzirip fırsat buldukça evi toparlamaya çalışıyorum. Siteye de giremedim bir türlü. Umarım herkes iyidir. 40 çıkaran arkadaşlar Allah kabul etsin. Hasta olanlara acil şifalar versin. Çok üzüldüm beyin kanaması geçiren arkadaşımıza. Bir de mucize bebeğini düşürmüş nasıl oldu acaba. İnşallah bir sorun yoktur.
Bizim pamukçuğumuz hala geçmedi. Karbonatlı suyla siliyorum ama her gün düzenli yapamıyorum. Bazen aksıyor. Ondan mıgeçiremedim ki. Bir de elim dilinin arkasına kadar uzanmıyor. Ne yapacağız yaa. Bir de bir gözümüzde çapaklanma başladı. Çayla pansuman yaptım. gül suyuyla siliyorum sürekli. Bu sorunu yaşayan arkadaş var mı, çapaklanmayı nasıl geçirdiniz?
bugun dr kontrolune gittim alttan baktı hem muayene hem usg ikiside alttandı cok sukur rahım eski haline donmus yumurtalıklar temiz azbiraz kızarıklık var vaginada onada fitil verdi zaten akıntım vardı bikac gundur . hayat normale donmus.
sprali sordum nrmal dogurmadıgım icin takılmıo 6 ay gecince ancak takılabilirmis simdi rahim agzı kapalıymıs
kayra banyo yaptırsan..onu da denedim deme
kayra banyo yaptırsan..onu da denedim deme
bir iki tatlı kaşığı ver istersen. Ben milupanın rezene çayından vermiştim. Gerçi benimki gazı içindi ama rahatlamış uykuya dalmıştı. Iyi geceler çayı da bebeklerde kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Kutusunu bir oku canım.
Hemen yazıyorum özeline,bende kontur yok akşam postaneden arıycam inşallah.SECILIN tel nosunu bilen biri Allah rızası icin ozelime atsın kacgundur kız aklımda cok uzuldum aramak istiorum
amanın ben yerim onu ağustosun kızları fıstık gibi maşallah, e erkekleride çoğ yakuşuklu cancağızlarım.
hayırlı olsun bende maxi cosi de oturtuyorum çok da iyi oluyor yemek yaparken filand ahem onunla konuşp şarkı söylüyorum hemde işimi yapıyorum yemek yerkend eyanımda sandelye üzerine koyuyorum rahatladık yani
arkadaşlar neva hanımın bizi sofrada rahat bırakmamasına bir çözüm buldum cingöz bizimle aynı seviyede olmak istiyordu..haftasonu chiccodan mama sandalyesi aldık..arkaya yatabildiğinden neva da oturabiliyor ve bizi izliyor hatta bugün maşallah kendi kendine uyudu üstünde..
taze burcu sana bir soru..hazır mısın???
sen buhar makinasını kaça almıştın unuttum..
kızlar ömür hala uyumadı.14 saattir uyanık.başım çatlıyor.ne yapmam lazım?tıkandım...
arkadaşlar neva hanımın bizi sofrada rahat bırakmamasına bir çözüm buldum cingöz bizimle aynı seviyede olmak istiyordu..haftasonu chiccodan mama sandalyesi aldık..arkaya yatabildiğinden neva da oturabiliyor ve bizi izliyor hatta bugün maşallah kendi kendine uyudu üstünde..
taze burcu sana bir soru..hazır mısın???
sen buhar makinasını kaça almıştın unuttum..
ahanda mama sandalyesinde nevoşi
kayraa salona yatır sende yanına yat uyandıkca sırtını pişpisle vs ama yanında kal ozaman uyur ben eceye oyle yapa yapa alıstırdım biraz yoksa hep uyanıodu biara 15 dkda bir ddeli oluyodum bahaneyle bende uyuyorum yanında
kayra belkide doymuodur ondanda olabilir karnı iice tokmu eminmisin
kaydirigubbakcemile3
ağustos bebeklerinin hepsi uyanık bizimkide aynı kaydirigubbakcemile2
maşallah çok tatlı :) benim kızımda da doğuduğundan beri çapak var dr çayla silin ve göze masaj yapın dedi bir ara geçti ve şimdi yeniden başladı çay fayda etmiyor artık günde 10 kez siliyorumve ayrıca gözende kırmızı bir şşşlik çıktı dr yolu göründü yine
off ya umutlarımı kırdın 6 ay uzun bir süre korkuyorumda kalıcam diye bugün midem ağrıdı tamm hamilesin diye tutturdu sinir etti ya kafamçokkarıştı hemen bir çare bulmam lazım bizim adama şemsiye yöntemi sökmez mafoldumben
yerim ben maşallah çok tatlı cidden araştırmadım oturmalarında bir sakınca var mıdır?
şuan nesrinin verdiği linkle mışıl mışıl derin uykularda onu denesen ama nedense bana ii gelmedi bu başım ağrıyor artık :)))
Deryacım Şarjım bİttİ azıcık dolsun arayacam senİ.dedİĞİnİ yapcam...
anladım canım ayağında hiç sallamayı denedinmi eğer yanına yatıncada uyumazssa öyle dene
alışmıyor korkam ben taşınma esnasında mecburen öyle yaptım şimdi bazen kucağımda bazen kendi uyuyor bazende ayağımda uyutuyorum özellikle çok yorgunsam mecburen ayağıma alıyorum kendimde arada kestiriyorum
Deryacım kalp atıŞı yunus ve uĞultu gİbİ bİr ses ha bİrde sanırım dalga sesİ
saatlerce kundak yapıp salladımda o beni ve uykuyu sallamadı