2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

humana iyi geceler çayı var.vereyimmi ondan?

Bir iki tatlı kaşığı ver istersen. ben milupanın rezene çayından vermiştim. Gerçi benimki gazı içindi ama rahatlamış uykuya dalmıştı. İyi geceler çayı da bebeklerde kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Kutusunu bir oku canım.

kaydirigubbakcemile3

ağustos bebeklerinin hepsi uyanık bizimkide aynı kaydirigubbakcemile2

maşallah çok tatlı :) benim kızımda da doğuduğundan beri çapak var dr çayla silin ve göze masaj yapın dedi bir ara geçti ve şimdi yeniden başladı çay fayda etmiyor artık günde 10 kez siliyorum ve ayrıca gözende kırmızı bir şşşlik çıktı dr yolu göründü yine

off ya umutlarımı kırdın 6 ay uzun bir süre korkuyorumda kalıcam diye bugün midem ağrıdı tamm hamilesin diye tutturdu sinir etti ya kafamçokkarıştı hemen bir çare bulmam lazım bizim adama şemsiye yöntemi sökmez mafoldumben

ahanda mama sandalyesinde nevoşi

yerim ben maşallah çok tatlı cidden araştırmadım oturmalarında bir sakınca var mıdır?
kayra banyo yaptırsan..onu da denedim deme

şuan nesrinin verdiği linkle mışıl mışıl derin uykularda onu denesen ama nedense bana ii gelmedi bu başım ağrıyor artık :)))

Denızyıldızı bebeĞım o seslerde aĞladı sanırım korktu

kayra banyo yaptırsan..onu da denedim deme

denemedim.tek çarem o..saol canım

canım 1 haftalıktan beri yarım fincan içiriyorum akşamları

SECILIN tel nosunu bilen biri Allah rızası icin ozelime atsın kacgundur kız aklımda cok uzuldum aramak istiorum
Hemen yazıyorum özeline,bende kontur yok akşam postaneden arıycam inşallah.

amanın ben yerim onu ağustosun kızları fıstık gibi maşallah, e erkekleride çoğ yakuşuklu cancağızlarım.

hayırlı olsun bende maxi cosi de oturtuyorum çok da iyi oluyor yemek yaparken filand ahem onunla konuşp şarkı söylüyorum hemde işimi yapıyorum yemek yerkend eyanımda sandelye üzerine koyuyorum rahatladık yani

kızlar ömür hala uyumadı.14 saattir uyanık.başım çatlıyor.ne yapmam lazım?tıkandım...

bir yeri ağrıyor olabilir kucağında tuttuğun için ağlamıyordur geçen yusufta öyle oldu bir çay kaşığı calpol verdim 10 dk içinde uyudu yavrum uykusuzluktan gözleri kızarmıştı artık son anda kafa dank etti ..
ama senin bebeğine bişey diyemem ben böyle yapmıştım çocuk rahatlayıp uymuştu
çok zor böyle kyara canım ya hep böyleyse gaz problemi vardır yok bu gün böyleyse dediğim gibi ağrısı yada sancısı vardır kundak tarzında sar ayağına al hem salla hem sende dinlenirsin denedinmi

nacizane ben 114 aldım arzum bebbe ama henuz elime gecmedi

bizde anakucagını mutfak masasına koyuyoruz ordan sesimizi duyaduya bakıo etrafa

tatlişko bu tatlisko ne mamalar yiycek orda o masallah tontise

KAYRAA salona yatır sende yanına yat uyandıkca sırtını pişpisle vs ama yanında kal ozaman uyur ben eceye oyle yapa yapa alıstırdım biraz yoksa hep uyanıodu biara 15 dkda bir ddeli oluyodum bahaneyle bende uyuyorum yanında

Deryacım Şarjım bıttı azıcık dolsun arayacam senı.dedıĞını yapcam...

tamam canım birde öyle deneyim

o linkteki sesler ne sesi

Deryacım kalp atıŞı yunus ve uĞultu gıbı bır ses ha bırde sanırım dalga sesı

Deryacım Şarjım bİttİ azıcık dolsun arayacam senİ.dedİĞİnİ yapcam...

anladım canım ayağında hiç sallamayı denedinmi eğer yanına yatıncada uyumazssa öyle dene
alışmıyor korkam ben taşınma esnasında mecburen öyle yaptım şimdi bazen kucağımda bazen kendi uyuyor bazende ayağımda uyutuyorum özellikle çok yorgunsam mecburen ayağıma alıyorum kendimde arada kestiriyorum

saatlerce kundak yapıp salladımda o beni ve uykuyu sallamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…