ŞAKA GALİBA BU ALIP GÖNDERME OLAYI DE Mİ GÜLLÜ? netten baktım chicconunkini beğendim gittim mağazadan aldım güzel de bir indirimi vardı.tavsiye ederim çok kullanışlıdidddddddddom didem elifim. yavrum ne dadlu senin junıor elif ya maşallah. resmler arası çok farklı siması bazılarında çok cadı bazılarında meela bak bu sandalyedeki resmde çok masum keyifli hanımhanımcık...
mama sandalyesnde oturugibi geldi bana ya sakıncalı değilmi henuz?hoş gerçi sen araştırmadan yapmazsın ölee bişii.. neyhse güle güle saglıkla kullanın sandalyenizi renkler cıvıl cıvıl pek bi hoşuma gitti..ama keşke bize söyleseydinde biz burdan alıp gönderseydik daha uygun olabilerdi kanımca...
hay allam yareppim bu da değişik bir model..sütsğz meme istiyor..kanlı canlı emzik istiyor..vay sıpa vayySeçil'i arayan olduysa haber verebilir mi?? Finki, Baby, Eylem?? Ben bu telefonla arama konularında çok çekingenim. Eskiden beri arkadaşlarım bana hep darılırdı. Rahatsız edicem diye ürkerim..Ne alakaysa huy işte benimkisi..
EVREKA EVREKA EVREKA!!!
40'ından sonra huy değiştirdi bizim Rüzgar. Uslu problemsiz çocuk zombiye dönüştü. Bir haftadır geceleri uyumuyor sürekli meme istiyordu. Allahım diyordum kaçak var bu çocukta herhalde sürekli emmek istiyor..Bir ara sütüm az diye düşündüm dolu dolu gelsin mi istiyor acaba..Baktım süt var ve çok fazla geri çıkarıyordu emdikten sonra. Bir de memeye saldırıyor sonra ağlamaya başlıyor, çekiyorum yine saldırıyor süt geldikçe yine ağlıyor falan. Sonunda sebebini buldum. Bizim "ters çocuk" meme emmek istiyor ama tok olduğunda içinde süt olsun istemiyor. Yani bana yalancı emzik muamelesi yapıyor. Memede uyumak hatta sürekli orda kalmak istiyor. Dün gece bir göğsümü sağıp boşalttım (sütü atmadım tabi) verdim ağzına mutlu mesut yalancı meme gibi emdi emdi uyudu.. Yalancı emzik şart oldu deyip bikaç deneme yaptım ama sonuç başarısız.. Ya gezmek istiyor ya da memede kalmak..Meme veriyorum sussun diye ama midesi dolu oluyor ve anında geri çıkarıyor. Ama her seferinde öyle bir saldırıyor ki gören açlıktan ölüyor bu çocuk sanır.. Üst baş hep süt temizlemekten, değiştirmekten gına geldi..Kabus gibi..Napcamı şaşırdım...Israrla yalancı meme denemelerim devam ediyor..
Kesici ayşin derken..tikkat edin kesmesin sizi:)CANAN ben beyogluna geliorum cuma benim icin uygun , istinyede gypsy esramda buluscaz. karsıdan nazan esrako kesici ayşinde gelicek. sen netarafta olucan
nazan senin ceren de benim neva gibi tıpkı baba ve saçlar da dökülüyor aynı şekilde..yalnız cerenin yanlardan açılma var nevanın herbir yerden..şu demlikle yıkama fikri harikaymış terruk ederim ben de deneyeceğim en yakın zamanda..mizansen olsun diye yapmadınız de mi? maşallah ceren hanıma bu arada su gibi durufotoların devamını albümde bulabilirsiniz.
buarada daha yeni gördüm sizlerin fotoları. kaçırdıklarım mutlaka olmuştur ama;
DİDO mama sandalyesinde senin hatun çok rahat görünüyor ve senin de dediğin gibi fotoda epey tombiş çıkmış. benim kız da fotolarda daha kilolu çıkıyor. nevanın da sanki biraz saçları dökülmüş mü? ilk doğduğunda sanki daha gürdü...
KEDİCİ, boncuk gözlü kuzun çooooktatlı bakmış kameraya..
ESRAKO senin ecenin mevlüt fotolarını facebookta gördüm. nerden buluyorsunuz yauww öle bembeyaz abiye bebek elbiselerini? mevlüt kıyafeti satan yerler mi var yoksa? ben de iki hafta sonra mevlüt yapacağım ama elbise almadım henüz. evdekilerden giydiririm diyordum baktım ki hepiniz prens ya da prenses yapmışsınız kuzularınızı... benimki de çok spor kaçar şimdi, olmaz, ben de usule uyayım bari.
burcucum Allah yardımcın olsun..iyi ki evin yakın benim dibimdeki okula tayinim çıkmadı çok uzak bir okula çıktı.iyi ki milli eğitimde değilsinOkula başladım:a015:
O kadar zor geldi ki kuzumu bırakıp gitmek...Bütün gün leyla gibi dolaştım. Neyse ki ev yakın da, arada koştura koştura geldim emzirdim. Evi uzak olanlara Allah yardım etsin.
Bu arada korkarım şifayı kaptımakannehirEvrim'in tarifini içiyorum şimdi. İnşallah kızıma geçmeden atlatırım:gitme:
eliffff bugün seni arıyacaktım hattımı mami kullandı bütün gün yarın arıyacağım vazcaymak yok
kallemde telefonumu bulem nerede acaba? acaba aradında duymadım mı?oooyyy benim güzel nevam büyümüşte anası babası ile sofraya oturuyo yakında bulaşılları felanda yıkar hee ne dersin didommm :)) bende istiyorum o sandalyeden ayrıntıları telde alırım senden
Arkadaşlar ben işyerinde de süt sağmak zorunda kalıyorum i bi biberonu dolduramıyorum haliyle 1 saat sonra filan aynı bibirona tekrar sağım yapabilirmiyim bilginiz var mı?bide bu 1 saat içerisinde oda sıcaklığındamı kalmalı yoksa buzdolabınamı koymalıyım?
Bide süt saklama torbalarıyla ilgili sorum oda aynı şekilde onları 1 defada doldurmam mümkün değil 1 - 2 saat aralşıklarla sağdığım sütü boşaltabilirmiyim?
eylül üşüttü mü yoğsam?
kayra maşallah ömüre..inşallah hep böle devam eder düzene girer...darısı benim bizim başımıza..bizde aynı sizin gibi hiç uyku yok...en fazla 24 saat içinde toplam tavşan uykuları 10 saat uyuduğunu biliyorum en azıda hiç..bir bebk bu kadarmı uykuzuz kalabilir ya...dr söledim gelişimi normal hani uykuzusluk etkilelemiş gelişemseydi sorun var derdik..bazı bebkler böole olabiliyo...olanda bize oluyo tabi...
kıslar yeşil kaka ne oıluyo..karnı ağırıyo anlamınamı geliyo..dr gitmeye gerek varmı???...normalmi
bugün ufak görümcem melike ameliyat oldu skolyoz ameliyatı sırtını boydan boya açtılar 7 saat sürdü çok stresli bi gün geçirdim içlerinde onu çok seviyorum bütün gün dualar ağlamaklı bi gün oldu benim için şimdi yoğun bakımda uyutuyolar sürekli saha 14 yaşında kuzum yaa(
16 ekim cuma güzel bi tarih bana uyar hoş bana hepsi uyar :))
canancım sende tam zamanında geliyosun yani bi gün önce gelseydin ya haftasonu pervin gelemicek buluşmaya ama sonraki haftaya sarkıtabilirse pervine uyarsa sende olursun aramızda
ben karışmaz artıkın aranızda halledin
evet ben bakırköyden gür pasajının alt katından aldım ama birçok yerde satılıyordur mevlüt elbisesiAİDA senin kızın da mevlüt elbisesi çok şık , az kalsın unutuyordum yazmayı. yok yok , kesin mevlüt elbisesi diye özellikle satılan butikler var...
BURKO, ne kadar çabuk başlamışsın çalışmaya. yasal olarak doğum iznin var, neden kullanamıyorsun ki?
ayrıca geçmiş olsun, aman dikkat bebeğe geçmesin.
bugün doktor randevusundan havadisler
2. ayımızı dün bitirdik. bugün doktor tarttı 5000gr olmuş kızım. bir ayda 1 kilo almış tam olarak. iyi dedi. boyu da 58cm olmuş. doğduğunda 49cm idi ya bu doktor "doğduğunda yanlış ölçmüş olabilirler, iki ayda 9cm uzaması ortalamanın üzerinde" dedi. genel bir kontrol yaptı ve çok beğendi. herşeyi normalmiş. adam çapada prof, ben çok beğendim ama eşim devam etme konusunda kararsız. çünki adam çok rahat bir tip, tam bana göre. eşime pimpirikli doktor lazım. kılı kırk yaran tipler var ya onlardan.
vaaaayyyy demek sen de geliyorsun kaydirigubbakcemile2 ne güzel, kalabalık olacağız. ben yanlış bilmiyorsam gypsy de toplanacağız. tarih belli olmuş muydu bilmiyorum ama 16 ekim cuma bana da uyar
allah sana sabır versin. ama çoğumuz böyle dönemler geçiriyoruz ara ara...
[/URL][/IMG]
bir ece fotosu opuyorumnanaktan
dün kızıma banyo yaptırırken foto çektik. ekliyorum. aynı erkek bebek gibi di mi?
maşallah çok tatlı bi kız.babasına çok benziyor.bayıldım banyo sonrası fotosuna. bi de ben ekleyebilseydim fotolarbir fotoda kurulanırken
Allah kolaylık versin.çok erken başlamışsın.doğum iznin yok mu canım?benim okulda evimin hemen yanı.yatılı okul olduğu için aynı bahçede lojmandayım.bende başlayınca sık sık gelebilirim.zaten 12-1:20 arasında da evde olacağım.1:20 da başlayıp saat üç gibi çıkacağım.ama yinede birinci dönem başlamayacağım.Buse'ye kim bakıyorOkula başladım:a015:
O kadar zor geldi ki kuzumu bırakıp gitmek...Bütün gün leyla gibi dolaştım. Neyse ki ev yakın da, arada koştura koştura geldim emzirdim. Evi uzak olanlara Allah yardım etsin.
Bu arada korkarım şifayı kaptımakannehirEvrim'in tarifini içiyorum şimdi. İnşallah kızıma geçmeden atlatırım:gitme:
bugün ufak görümcem melike ameliyat oldu skolyoz ameliyatı sırtını boydan boya açtılar 7 saat sürdü çok stresli bi gün geçirdim içlerinde onu çok seviyorum bütün gün dualar ağlamaklı bi gün oldu benim için şimdi yoğun bakımda uyutuyolar sürekli saha 14 yaşında kuzum yaa(
çok geçmiş olsun canım.İnşallah kısa sürede düzelir.merhaba canlarım
ankaradan döndüm yine yuvaya. yağmur dünden beri aralıksız yağıyor buralarda. annemide aldım geldim . kızım artık annemle gündüzleri. herşey daha güzel olcak umarım...
ankarada birkaç doktor gezdik yine kızımın doktor şansıda bana çekmiş olmalı ki hala bulamdık aradığımız gibi bir doktor. ben sonunda yakalamıştım umarım kızımda da bulacağız. ama dahada önemlisi bu kez kontrol değilde gaz sorunumuz için çare aradık. gülhanede çalışan bir doçent doktora gittik. kızım iki-üç günde bir kaka yapıyodu. yapıncada tam yapıyodu. böyle anlatınca doktor bağırsaklarda olabilecek bir rahatsızlıktan şüphelendi. bağırsağın son kısmında sinir hücreleri bulunmazsa kaka yapamayıp bir kaçgün sonra patlama şeklinde genellijkle ishal olarak kaka yapılıyormuş. bizi çocuk cerrahına yönlendirdi. oda bu hastalık varsa kusmada olacağını ayrıca bu rahatsızlığın doğduğu ilk günden itibaren ortaya çıkacağını söyledi. kısaca sizdeki bulgular bu hastalık için yeterli değil dedi. ama doçent ısrarlıydı ve bizden teşhis için kolonoskopi istedi. bizde ordan ayrıldık.
birkaç doktor daha gezdikten sonra sorunun kabızlık olduğunu söyleyen doktora inanarak döndük. fitil aldık. hergün kaka yapması gerekiyormuş. bizimki ens on beş günü bulmuştu. iki gündür sabahları bir fitil veriyoruz. hemen yapıyor kakasını. akşamları gaz sancılarımızda azaldı gibi. poposunda çatlaklar oluşmuş. ya kabızlıktan ya da ishalden olurmuş çatlak. arada açıp bakın sizde olup olmadığına. anestol sürüyoruz acısınıalması için arkasından bepanten . bu bepantende her derde deva. sıcak suya oturtuyorz günde üç kez. üçüncü günden sonra yarım fitile düşeceğiz. 15 güne kadarda düzelmesini bekliyoruz.
şimdi süt iznime gidiyorum.
nazancım ceren çok tatlı maşallah kilosuna boyuna. ama usg resimlerinde bu kız sana benziyodu nasıl bu kadar baba kopyası olmuş anlamadım:)))
kıslar yeşil kaka ne oıluyo..karnı ağırıyo anlamınamı geliyo..dr gitmeye gerek varmı???...normalmi
canım Servan'da bazen yeşil yapıyor sonra geri sarıya dönüyor.karnı ağrısa ağlar diye düşünüyorum.keyfi yerinde.Servan'da memeyi bırakmayan gece memeyle uyuyan bi bebek.yoksa mümkün değil uyumuyor ve uyutmuyor.o yüzden çok beslenmekten olabilir.bi de netten okumuştum yeşil kaka yavaş yavaş bağırsakların yetişkinlerdeki yapıya dönüştüğünün göstergesiymiş.çok beslendiği anlmaına geliyosa meme hep ağzında duruyo..süt bitincede hep ağzında hele gece sabaha kadar öleyiz biz...öle sakinleişiy..1-2 dk sonra bi çiyak çiyak bağırma memyle savaş yine devam..tabi memlerim yanıoyomuş gibi acıyo ozamanda çekiştiyriyo damağıyla eziyo..
maşallah canım benim..güzelim hala eldivenmi takıyorsun