2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kalkalı çok oldu hatta ev toparlama işlerimi bile bitirdim şimdi kızımı hazırlayıp okula gideceğiz mola arası sizlere bakayım dedim..
esra geçmiş olsun acil şifalar görümcene
EVRİM NERELERDE

ŞAKA GALİBA BU ALIP GÖNDERME OLAYI DE Mİ GÜLLÜ? netten baktım chicconunkini beğendim gittim mağazadan aldım güzel de bir indirimi vardı.tavsiye ederim çok kullanışlı
hay allam yareppim bu da değişik bir model..sütsğz meme istiyor..kanlı canlı emzik istiyor..vay sıpa vayy
CANAN ben beyogluna geliorum cuma benim icin uygun , istinyede gypsy esramda buluscaz. karsıdan nazan esrako kesici ayşinde gelicek. sen netarafta olucan
Kesici ayşin derken..tikkat edin kesmesin sizi:)
nazan senin ceren de benim neva gibi tıpkı baba ve saçlar da dökülüyor aynı şekilde..yalnız cerenin yanlardan açılma var nevanın herbir yerden..şu demlikle yıkama fikri harikaymış terruk ederim ben de deneyeceğim en yakın zamanda..mizansen olsun diye yapmadınız de mi? maşallah ceren hanıma bu arada su gibi duru
burcucum Allah yardımcın olsun..iyi ki evin yakın benim dibimdeki okula tayinim çıkmadı çok uzak bir okula çıktı.iyi ki milli eğitimde değilsin
eliffff bugün seni arıyacaktım hattımı mami kullandı bütün gün yarın arıyacağım vazcaymak yok

oooyyy benim güzel nevam büyümüşte anası babası ile sofraya oturuyo yakında bulaşılları felanda yıkar hee ne dersin didommm :)) bende istiyorum o sandalyeden ayrıntıları telde alırım senden
kallemde telefonumu bulem nerede acaba? acaba aradında duymadım mı?

eylem ben de bu konuları araştırıyorum netten hep..aynı sıcaklıkta olursa aynı kaba konabilir deniyordu bir yerde..bir yerde 24 saat buzdolabında saklanır diyordu bir yerde 3-5 gün bir yerde 72 saat diyordu..bir de biberona değilde ağcı hava geçirmeyen süt saklama kaplarına sağmalısın hatıra..ben de en az iki kez iş yerinde süt sağmak zorunda kalacağım.2 tane saklama kabım var birine bir seferde diğerine ikinci seferde sağmayı düşünüyorum..üç sağımda olabilir gerçi neva 2 saatte bir emiyor normalde..sonra o kapların üstüne saati yazıp dolaba atıcam sınra işten çıkınca arabanın buzdolabına atıp eve getirip dolaba koyucam bakıcı ertesi gün içirecek inşallah..benim planım bu yani inşallah kaşıkla kolayca alır bu knu kafamı çok kurcalıyor.

ha BİR DE ODA SICAKLIĞI OLARAK 15 DERECE DENİYOR UZMAN TV DE..ODA SICAKLIĞI NE ZAMANDAN BERİ 15 DERECE OLDU??

kıslar yeşil kaka ne oıluyo..karnı ağırıyo anlamınamı geliyo..dr gitmeye gerek varmı???...normalmi

üşütünce yeşil oluyor canım neva da öyle oluyor yani..bir de çok beslendiği anlamına geliyormuş bazen

eylül üşüttü mü yoğsam?

üşütmüş olabilir ..daha öncede oluyodu 1-2 bes yeşilse sonra sarı oluyodu..ama şimdi geceden beri hiç kaka yapmadı..yüz üstü yatırdım rahat etti..karnı ağıryo olabilir dimi...öle rahat ediyosa.ama hep battaniyeye sarıyorum...altnı açınca o ara üşütüyo demekki...

çok beslendiği anlmaına geliyosa meme hep ağzında duruyo..süt bitincede hep ağzında hele gece sabaha kadar öleyiz biz...öle sakinleişiy..1-2 dk sonra bi çiyak çiyak bağırma memyle savaş yine devam..tabi memlerim yanıoyomuş gibi acıyo ozamanda çekiştiyriyo damağıyla eziyo..

canım ya kıyamam ben ona.canım dün sadece 5 saat uyudu,bişey değil ona kıyamıyorum.gözleri balon.allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:

kıslar yeşil kaka ne oıluyo..karnı ağırıyo anlamınamı geliyo..dr gitmeye gerek varmı???...normalmi

doktor yeşil ve sarı kaka iyidir.süt yarıyor korkma demişti,birkaç kez bende üzüldüm acaba üşütüyormuyum diye...

çok geçmiş olsun canım inşallah düzelir

hafta içi çok zor canım ya cumartesi olsaydı eşim bırakabilirdi

AİDA senin kızın da mevlüt elbisesi çok şık , az kalsın unutuyordum yazmayı. yok yok , kesin mevlüt elbisesi diye özellikle satılan butikler var...
evet ben bakırköyden gür pasajının alt katından aldım ama birçok yerde satılıyordur mevlüt elbisesi
BURKO, ne kadar çabuk başlamışsın çalışmaya. yasal olarak doğum iznin var, neden kullanamıyorsun ki?
ayrıca geçmiş olsun, aman dikkat bebeğe geçmesin.

canım sen ne zaman çalışmaya başlıyorsun

maşallah canım ceren e
kaç kilo doğmuştu??
ben de yarın ece yi doktora götüreceğim aşılar da yapılaacak

gelemiyeceğim sanırım ben ya

kızlar bişey sorcam bebeğime buhar makinası alcam soğuk mu sıcak buhar makinasımı alayım.bilemedim

dün kızıma banyo yaptırırken foto çektik. ekliyorum. aynı erkek bebek gibi di mi?

bir fotoda kurulanırken

maşallah çok tatlı bi kız.babasına çok benziyor.bayıldım banyo sonrası fotosuna. bi de ben ekleyebilseydim fotolar

Allah kolaylık versin.çok erken başlamışsın.doğum iznin yok mu canım?benim okulda evimin hemen yanı.yatılı okul olduğu için aynı bahçede lojmandayım.bende başlayınca sık sık gelebilirim.zaten 12-1:20 arasında da evde olacağım.1:20 da başlayıp saat üç gibi çıkacağım.ama yinede birinci dönem başlamayacağım.Buse'ye kim bakıyor

çok geçmiş olsun canım.İnşallah kısa sürede düzelir.

canım Servan'da bazen yeşil yapıyor sonra geri sarıya dönüyor.karnı ağrısa ağlar diye düşünüyorum.keyfi yerinde.Servan'da memeyi bırakmayan gece memeyle uyuyan bi bebek.yoksa mümkün değil uyumuyor ve uyutmuyor.o yüzden çok beslenmekten olabilir.bi de netten okumuştum yeşil kaka yavaş yavaş bağırsakların yetişkinlerdeki yapıya dönüştüğünün göstergesiymiş.

kayracım
bize doktor soğuk buhar makinasını önerdi.bütün arkadaşlarımda soğuk buhar makinası almışlar canım

kayra ben hala eldiven takıyorum..çok istiyorum elleri çıplak kalsın tırnaklarını kestim bi güzel törpüledim parmaklarıyla gözünü yoldu...mecbur yine eldiven taktım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…