- 27 Ağustos 2009
- 469
- 0
- 39
sizdede oluyor mu??
mesela dunya kadar çamaşır ütülenmke için beklerken ,yada yapmam gereken acil işler varken ,yada ben duşa gireceğim zmaan 10 dk uyumayan yavruum hiç işim yokken yıkamak için uyansın diye başında beklediğim halde uyanmayıp deliksiz uyuyormu?
merhabalar benim oğlum hiç durmuyor gündüzleri. geceleri uyuyor allahtan sanırım pipisi şiş,erken mi sünnet olacak gaz sancısının yanında sanki işerken canı yanıyor.Ateşi yok enfeksiyon olamaz dimi.Cumartesi doktora gidicez ozamana kadar allah bana güç versin.Birde neden biberon almadığına uzulüyorsunuz.Millet emzirmek ister siz biberon diyorsunuz bence en kolayı emzirmek steril etmeye gerek yok:)Zaten yetmediği nerden belli emdikçe geliyor...Sık emzirin gelir yani bence sütünüzün kıymetini bilinn banada kızmayın:)
kızlar sabah 4 ten beri ayaktayım uyumuyor ömür.başım çatlıyor.ne olur bir çare
merhabalar benim oğlum hiç durmuyor gündüzleri. geceleri uyuyor allahtan sanırım pipisi şiş,erken mi sünnet olacak gaz sancısının yanında sanki işerken canı yanıyor.Ateşi yok enfeksiyon olamaz dimi.Cumartesi doktora gidicez ozamana kadar allah bana güç versin.Birde neden biberon almadığına uzulüyorsunuz.Millet emzirmek ister siz biberon diyorsunuz bence en kolayı emzirmek steril etmeye gerek yok:)Zaten yetmediği nerden belli emdikçe geliyor...Sık emzirin gelir yani bence sütünüzün kıymetini bilinn banada kızmayın:)
Anladım canım demek istediğini :) Bizimkide öyle dün eşimle Melekler ve Şeytanları izliyelim dedik ne mümkün en sonunda dayanamayıp ayağımda sallamaya başladım bizimki sustu ama maalesef benim uykum gelmişti bi film izleyemedik ama dediğin gibi beyimizi ne zaman banyo yaptırmayı aklımızdan geçirsek bi uykudur tutturuyo ben hemen müdahale ediyom uykusu ağırlaşmadan yıkıyorumki sonra mışıl mışıl uyusun diye ama inanın en fazla o halde bile yarım saat uyuyor.:uhm:devrik cümleler eşliğinde yazmış oldugum bu mjı okuyup ne demek istediğimi anlarsınız umarım..zemuszemus
hanımlar merhaba.ben eylül annelerindeym ama sizide tecrübelerinizide takip ediyorum.hepimizin bebişlerine Allah sağlık,gazsız rahat uykular versin.bebişim 36 günlük 28/08 doğumlu.aslında ağustos annesi oldum ama olsun:)bişey sorcam emzirirken çok susuyorum içiyorum.geçen komşu dedi ki bebeğe gaz yapar içme emzirirken dedi.mantıklı gelmedi bana ama duyan var mı önceden böyle bişi?
Kızlar merhaba, biz de cuma günü 40 mevlidimizi yaptık. Kızımın fotosunu eklyorum...
Bizim pamukçuğumuz hala geçmedi. Karbonatlı suyla siliyorum ama her gün düzenli yapamıyorum. Bazen aksıyor. Ondan mıgeçiremedim ki. Bir de alim dilinin arkasına kadar uzanmıyor. Ne yapacağız yaa. Bir de bir gözümüzde çapaklanma başladı. Çayla pansuman yaptım. gül suyuyla siliyorum sürekli. Bu sorunu yaşayan arkadaş var mı, çapaklanmayı nasıl geçirdiniz?
hanımlar merhaba.ben eylül annelerindeym ama sizide tecrübelerinizide takip ediyorum.hepimizin bebişlerine Allah sağlık,gazsız rahat uykular versin.bebişim 36 günlük 28/08 doğumlu.aslında ağustos annesi oldum ama olsun:)bişey sorcam emzirirken çok susuyorum içiyorum.geçen komşu dedi ki bebeğe gaz yapar içme emzirirken dedi.mantıklı gelmedi bana ama duyan var mı önceden böyle bişi?
a.sa.ssizdede oluyor mu??
mesela dunya kadar çamaşır ütülenmke için beklerken ,yada yapmam gereken acil işler varken ,yada ben duşa gireceğim zmaan 10 dk uyumayan yavruum hiç işim yokken yıkamak için uyansın diye başında beklediğim halde uyanmayıp deliksiz uyuyormu?
Gece gaz problemimiz vardı, az önce huzura erdik. Şimdi mışıl mışıl uyuyor sıpa! Ben de kahvaltımı yapıyorum. Püffff, bu çocuk ctesi geceden beri kök söktürüyor.Yani buna da şükür, daha büyük dertlerimiz olmasın da, mızmızlanmasına razıyım...
PINKYM biz de ŞEMSİYE :) kullanacağız. Şimdiye kadar olan birkaç ilişkide sadece dikkat ettik ama bu iyi bir yöntem değil. Hatta aldık bile ilk paketimizi, ama kullanamadık henüz. Yoksa normalde hapçıyım ben, Doruk emmeyi bıraktıktan sonra artık =))
Oluyor, valla uyandırıyorum ben. Akşam en geç 9 da banyosunu yaptırmış olmaya çalışıyorum. Soyuyorum, uyanıyor... Banyoyu da sevdiğinden hiç şikayet eder gibi bir hali olmuyor. Sadece zor bir gün olmuşsa, o gün "duş almasa da olur" dyorsam banyo yaptırmıyorum.
Geçmiş olsun... Bİberon almadığına üzülüyorum çünkü spora başlamaya niyetliyim. Hatta bu hafta başlamayı düşünüyordum. Sütümü sağıp anneme bırakacaktım. Evde olmadığım 1-2 saat Doruk'umun krizi tutarsa? Tabii ki emzirip de çıkarım ama benim sıpa meme konusunda arsız azcık. Kaşıkla da almıyor. GÖğsümü de alsın, biberonu da alsın...
kızlar sabah 4 ten beri ayaktayım uyumuyor ömür.başım çatlıyor.ne olur bir çare
Kızlar merhaba, biz de cuma günü 40 mevlidimizi yaptık. Kızımın fotosunu eklyorum. Artık gündüz uykularımız kısaldı, akşama kadar pış pışlayıp, emzirip fırsat buldukça evi toparlamaya çalışıyorum. Siteye de giremedim bir türlü. Umarım herkes iyidir. 40 çıkaran arkadaşlar Allah kabul etsin. Hasta olanlara acil şifalar versin. Çok üzüldüm beyin kanaması geçiren arkadaşımıza. Bir de mucize bebeğini düşürmüş nasıl oldu acaba. İnşallah bir sorun yoktur.
Bizim pamukçuğumuz hala geçmedi. Karbonatlı suyla siliyorum ama her gün düzenli yapamıyorum. Bazen aksıyor. Ondan mıgeçiremedim ki. Bir de elim dilinin arkasına kadar uzanmıyor. Ne yapacağız yaa. Bir de bir gözümüzde çapaklanma başladı. Çayla pansuman yaptım. gül suyuyla siliyorum sürekli. Bu sorunu yaşayan arkadaş var mı, çapaklanmayı nasıl geçirdiniz?
neden uyumuyorki gaz sancısındanmı doymuyormu yoksa bir yerimi ağrıyor ben artık ağlamalrından çözdüm ona göre davranıyorum iki gecedirde uyumayı başardık artık ..
kolay gelsin sana uykusuzluğu çok iyi bilirim yusuf bu güne kadar rezilleri oynattı bana ama düzelecek büyüdükçe düzeliyor canım
Kızlar merhaba, biz de cuma günü 40 mevlidimizi yaptık. Kızımın fotosunu eklyorum. Artık gündüz uykularımız kısaldı, akşama kadar pış pışlayıp, emzirip fırsat buldukça evi toparlamaya çalışıyorum. Siteye de giremedim bir türlü. Umarım herkes iyidir. 40 çıkaran arkadaşlar Allah kabul etsin. Hasta olanlara acil şifalar versin. Çok üzüldüm beyin kanaması geçiren arkadaşımıza. Bir de mucize bebeğini düşürmüş nasıl oldu acaba. İnşallah bir sorun yoktur.
Bizim pamukçuğumuz hala geçmedi. Karbonatlı suyla siliyorum ama her gün düzenli yapamıyorum. Bazen aksıyor. Ondan mıgeçiremedim ki. Bir de elim dilinin arkasına kadar uzanmıyor. Ne yapacağız yaa. Bir de bir gözümüzde çapaklanma başladı. Çayla pansuman yaptım. gül suyuyla siliyorum sürekli. Bu sorunu yaşayan arkadaş var mı, çapaklanmayı nasıl geçirdiniz?
Belma az önce açılmamıştı foto yeni gördün kızının fotosunu maşallah ona ya yerim ben onu.
ben asla yapmayın diye okudum elizabeth fenwick kitabında ya.canım bebeğin pipisini geriye doğru sıyırmıyomusun sünnet derisini.. altını değiştirirken yapmak gerekir yoksa yapışır derisi ve çişini yaparken canı acır MIŞ.. ben öle yapıyorum... bütün erkek bebeği olanlar ilk bunu söylediler teyid ettim öyleymiş...
aynen öyle saatlerce aç susuz unutuyom yemeyi artık ama başka vakit yok ki.Anladım canım demek istediğini :) Bizimkide öyle dün eşimle Melekler ve Şeytanları izliyelim dedik ne mümkün en sonunda dayanamayıp ayağımda sallamaya başladım bizimki sustu ama maalesef benim uykum gelmişti bi film izleyemedik ama dediğin gibi beyimizi ne zaman banyo yaptırmayı aklımızdan geçirsek bi uykudur tutturuyo ben hemen müdahale ediyom uykusu ağırlaşmadan yıkıyorumki sonra mışıl mışıl uyusun diye ama inanın en fazla o halde bile yarım saat uyuyor.
Bana sadece su değil emzirirken hiç bi şey yiyip içme dedi kaynanam o yedip içtiğim çocuğun boğanıamı ne tıkanırmış öyle bi şeyler demişti tabiki dinlemedim yedim içtim valla mecburiyetten bide açlıktan geberiyorum beyimizin emesi geliyo napıyım hem onu hem kendimi doğuruyorum.
Mevlüdünüzü Allah kabul etsin.kuzucuğunun ağzını silmeyi her zaman gerçekleştiremesende her emzirdiğinde karbonatlı suyla sil göğüslerini kuzucuğumunkide çok kötüydü ben öyle geçirdim dediğin gibi her zaman karbonatlı su süremiyosun ama göğsünü silebilirsin.
Mercimekim Seçili okudum çok üzüldüm tabiki. Bayramdan önce aramıştım aradığım günün ertesi günü ona gitmeyi istiyodum müsaitmisin diye sorucaktım ama cevap vermedi . Kontürlü olmadığından numarası , numaramı görünce arar diye düşünmüştüm ama aramadı aklıma hiçte kötü bi şey gelmedi.2 gün önce arıyım dedim sonra vazgeçtim Mevlüt zamanımız kesinleşince ararım çağırırım demiştimBugün akşam ararım. İnşallah konuşabiliriz.Allah acil şifalar versin.
sen bol su iç canım olurmu öle şey
banada bebek hemşiresi emziriken yiyip içmemeye dikkat et demişti. gaz yaacagını zannetmiyorum ki ne alaka dimi..nedenini bilmiyorum.ama etrafımdanda çok duydum bende her emzirme öncesi ve sonrası 2bardak su içiyorum. aayaklı damacan gibi hissediyorum kendimi ama emzirriken çok susuyordum bu yöntemle gayate rahat oluyor hem süt artırıcı etkiside var. bence emzirme öncesi ve sonrasında sende muhakkak su iç..hanımlar merhaba.ben eylül annelerindeym ama sizide tecrübelerinizide takip ediyorum.hepimizin bebişlerine Allah sağlık,gazsız rahat uykular versin.bebişim 36 günlük 28/08 doğumlu.aslında ağustos annesi oldum ama olsun:)bişey sorcam emzirirken çok susuyorum içiyorum.geçen komşu dedi ki bebeğe gaz yapar içme emzirirken dedi.mantıklı gelmedi bana ama duyan var mı önceden böyle bişi?