2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

helin bizde multitabs kullanıoruz agzına sıkıorum pompası var
üzülme canım zamanla her şey yoluna girer.eş konusunda şanslıyım.o olmazsa herhalde hiç bi şeyle başedemezdim gibi geliyor.doğduğu günden beri geceleri benimle uyanır birlikte susturur birlikte uyuturuz.okulda deris 12 de başlıyor.annemlerdeykende çok ilgilenirdi şimdi yalnızım sorumlulukları daha da arttı.okuldayken telefon eder "sen çocukla ilgilen ev işlerini bana bırak,çocuk uyuyunca sende uyu uykusuz kalma belki gece yine uyumaz"der.o okuldan gelince ya ben çocukla ilgilenirim o evi toplar bulaşık makinasına bulaşıkları yerleştirir ya o çocuğa bakar ben yaparım.aramızda sen ben yapayım davası yoktur.4. yılımız hazirande bitti evliliğimizin önceleride benim en büyük yardımcımdı.

maşallah..allah razı olsun benim eşimde bana hep yardımcıdır..üstelik kızım sabahın 6 sında kadra uyumuyo çoğu zaman o 8-9 işe gidiyoı..o hal...

AIDAA bebisin cok tatlı masallah binlerce.. memeucunun hala yara olmasının sebebi kızının agzındaki pamukcuk. benimkinin agzı gecince ben iilestim haberin olsun. bize jel verdi dr onu surdum gecti rusca yazıo tr de varmıdır bilmem daktazol jel

PINKY benim gun icinde uyuyan kız tam wcye girdigim sıra abdest alıcagım sıra namaza duracagım sıra uyanıo fiks yada dedigin gibi okadar isin gucun durdugu sıra uyanıo deli oluyorum

SECILIN tel nosunu bilen biri Allah rızası icin ozelime atsın kacgundur kız aklımda cok uzuldum aramak istiorum

CANAN ben muhtemelen ekim 14-15 gelecegim cars yada pers bulusma cuma olsa size uygun mu ? benim icin cok ii olur

bugun dr kontrolune gittim alttan baktı hem muayene hem usg ikiside alttandı cok sukur rahım eski haline donmus yumurtalıklar temiz azbiraz kızarıklık var vaginada onada fitil verdi zaten akıntım vardı bikac gundur . hayat normale donmus.

sprali sordum nrmal dogurmadıgım icin takılmıo 6 ay gecince ancak takılabilirmis simdi rahim agzı kapalıymıs

seçile çok üzüldüm ben ..şoke oldum resmen..nasıl şimdi acaba..umarım iyidir.yavrusuna da kıyamam ben

bu arada bu istanbul işini iki gündür düşünüp duruyorum..fazla cüretkar bir hareket olur galiba.salifo mutlu olacaksan git diyor..keşke yakın olsaydı..bursaya tayinimiz çıkarsa ben de buluşma isterim ona göre..çok istedim gelmeyi ama hem insanlara yük olma hem bebeğim hasta mı olur korkusu,endişesi sardı..düşünmeden atlamışım herzamanki maceraperestliğimle..oysa artk anneyim ve sorumluluklarım var.

bu kaynanalar benim hafsalamı dondurdu..ne desem bilemedim

arkadaşlar neva hanımın bizi sofrada rahat bırakmamasına bir çözüm buldum cingöz bizimle aynı seviyede olmak istiyordu..haftasonu chiccodan mama sandalyesi aldık..arkaya yatabildiğinden neva da oturabiliyor ve bizi izliyor hatta bugün maşallah kendi kendine uyudu üstünde..

taze burcu sana bir soru..hazır mısın???
sen buhar makinasını kaça almıştın unuttum..

kızlar ömür hala uyumadı.14 saattir uyanık.başım çatlıyor.ne yapmam lazım?tıkandım...

kayra biz böyle bir durumda kundağı keşfettik ve hala işe yarıyor.elini kolunu sıkıca sarıp sallamayı denedin mi

kızlar ömür hala uyumadı.14 saattir uyanık.başım çatlıyor.ne yapmam lazım?tıkandım...

Kayracım bu kadar uzun süre uyumaması beni de şaşırttı. Papatya veya ıhlamur çayı var mı evde, ya da milupanın iyi geceler çayı var bebekler için. Bir-iki tatlı kaşığı iyi gelebilir. Doktorunu bir ara istersen.

aidaaa bu kız çok can yakar ben sana diyeyim..maşallah tam bir prenses

kayra biz böyle bir durumda kundağı keşfettik ve hala işe yarıyor.elini kolunu sıkıca sarıp sallamayı denedin mi

canım yaptım.15 dk uyuyup uyanıyor.

humana iyi geceler çayı var.vereyimmi ondan?

Maşallah bu tosuncuğa. Didecim bu kiloyu nasıl aldırdın. Anne sütü mü, mama da veriyor muydun. 41 kere maşallah

sağol teyzesi fotoğraflar da tontiş görünüyor galiba gıdı falan da olunca..sadece anne sütü veriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…