- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 37
benim hiç keyfim yok bikaç gündür okuyup çıkıyorum mamiyle aramızda bi soğukluk var neden bilmiyorum açılışı yaptık gerisi gelmedi önce hastalandım ama 2 günde temizlendim ama ne bende nede ondan bi atılım var hiç içimden gelmiyor ne oluyor bana anlayamadım şu topikte tazeden sonra ben gelirdim ama doğumdan sonra bi garip oldum tazem ve pervin bayağı formunda bende tık yok(
kızlar adet hepiniz oldunuz mu? daha öncede yazdım ama kimse cevap vermedi.bende kırkım çıktıktan bi hafta sonra 6-7 gün süren bi kanama oldu.sanırım o adetti.bittikten 10 gün sonra iki gün süren lekelenmeler tarzında kahverengi lekelenmelerim yine oldu.
Doruk BİBERONU BIRAKTIHatta ağzıma memem dışında br şey almıyor artık. İyi mi kötü mü bilemedim. Bugün 1-2 saatliğine alışverişe çıkalım dedik Onur'la. Sütümü sağdım, anneme bıraktım. Ne biberonla, ne kaşıkla almamış sütü. Geçen gün de almamıştı, gece yarısı sütüm de kalmamıştı, buzluktan özdüğüm sütü içirememiştim Aynı şekilde ıhlamur vermek istediğimde de başarısız oldum ki; rezeneyi cokur cokur içiyordu. Tam olarak yapışık ikiz olduk artık sanırım
kızlar benim de bir sorunum var Ece sol göğsümü emmekte zorlanıyor kafasını vuruyor halbuki önceden rahat rahat emziriyordum şimdi başka pozisyonda veriyorum solu ama sırtım belim çok ağrıyor o zamanda sizlerde de böyle sorun var mı?? Bir çaresi var mı düzelir mi??
Bir de haberi olan var mı bilmiyorum ama Mercimekim Seçil epeydir yoktu. hatırlarsanız doğumdan sonra çok baş ağrıları olmuştu sonra bir anda ortadan kayboldu. Meğer beyin kanaması geçiriyormuş. İki kez beyin ameliyatı geçirmiş. Psikolojisi çok bozukmuş.. Akşam akşam acaip üzüldüm yine..İyi olunca aranıza dönücem diyor..
Bir de haberi olan var mı bilmiyorum ama Mercimekim Seçil epeydir yoktu. hatırlarsanız doğumdan sonra çok baş ağrıları olmuştu sonra bir anda ortadan kayboldu. Meğer beyin kanaması geçiriyormuş. İki kez beyin ameliyatı geçirmiş. Psikolojisi çok bozukmuş.. Akşam akşam acaip üzüldüm yine..İyi olunca aranıza dönücem diyor..
benim hiç keyfim yok bikaç gündür okuyup çıkıyorum mamiyle aramızda bi soğukluk var neden bilmiyorum açılışı yaptık gerisi gelmedi önce hastalandım ama 2 günde temizlendim ama ne bende nede ondan bi atılım var hiç içimden gelmiyor ne oluyor bana anlayamadım şu topikte tazeden sonra ben gelirdim ama doğumdan sonra bi garip oldum tazem ve pervin bayağı formunda bende tık yok(
çok teşekkürler BABY, sevinirim getirirsen. ama çok az getir. benim bitkisel çaylarla hiç aram yoktur, ama söz konusu sütüm olunca içerim tabi. belki tadı hiç hoşuma gitmez diye az getirsen iyi olur, boşa gitmesin.kızlar burda şüyüd cayı die bi cay var hep merak ediodum içinde rezene varda bide şüyüd yazıo meger dereotuymus hem rahatlatıo çok içmiodum içeyim bari sütüde artırıo .
nazan sana getireyimmi o caydan
yok canım ya ben hala regl olmadım. olmak da istemiyorum. böle çok rahatım. ama sanki regl olacakmışım gibi sivilcelendim. çenem sivilce kaynıyor 2 haftadır.kızlar adet hepiniz oldunuz mu? daha öncede yazdım ama kimse cevap vermedi.bende kırkım çıktıktan bi hafta sonra 6-7 gün süren bi kanama oldu.sanırım o adetti.bittikten 10 gün sonra iki gün süren lekelenmeler tarzında kahverengi lekelenmelerim yine oldu.
kızlar adet hepiniz oldunuz mu? daha öncede yazdım ama kimse cevap vermedi.bende kırkım çıktıktan bi hafta sonra 6-7 gün süren bi kanama oldu.sanırım o adetti.bittikten 10 gün sonra iki gün süren lekelenmeler tarzında kahverengi lekelenmelerim yine oldu.
KIZIMIN AĞZINDA P sUKÇUK ÇIKTI:1no2:
Başına gelen var mı? Nasıl geçiririz?
yok anacım olmuyo resım yüklenmıyo.hele bana bırı sölesın imegesten yüklenmıyomu artık
kızlar merhaba dün gece ne oldu iki gündür canım bulgur pilavı çekmişti bende yaptım yedim yanındada elma suyu dün akşam göğüsleirm sızlamaya başaldı bend ekontrol için bi sıktım süt akıyor baya hemde yusuf almazsa diye gece uykusunda denedim ve tuttu yavrum unutmamış emmeye başldı ama bi müddet sonra yeterince süt olmadığı için bıraktı mecburen mama yaptım verdim ama onuda azcık emdi sonrada sabaha kadar bir daha mamada yediremedim meme aradaı yavrum korktuğumdn tekrar veremedim göğsümü biberonu bırakırsa ona yetecek sütümde yok ortalığı birbirine katar ne yapacağımı şaşırdım eşime pompa alalım sağıp vereyim dedim sanırım öyle yapacağaım artarasa emzirmeyide denerim ..
yanlız başa dönmek zorundayım göğüslerim hemen kızardı ve acıyor yani tekrar yara olma ihtimalimiz var ben böyle gece geçirdim biraz öncede maam öncesi göğsümü uyanıkken denedim yavrum nasıl yapıştı yumuldu çekti ama dolu dolu süt gelmeyince ağladı inşallah artarda veririm 1ml de olsa yavruma vermeye çalışacağım
KAYRA, kaynananın yüzüne bakıyor olman bile büyüklük. ne tuhaf kadınmış yauwkötükedihüso bence eşinle konuş da sakın gelmesin annesi.
HELİN, maşallah senin tosun paşa hala en önde gidiyor. ne güzel büyütmüşsün annesi sana da maşallah. eski kilona da dönmüşsün, süper, taktir ediyorum seni ve BABY yi.
ESRAKO, biz de yarın başka bir doktora gideceğiz. Erhan beyi sevdik biz ama bir de bu adamı deneyeceğiz, anlaşmalı bir hastanenin doktoru. profesör. faturalarla uğraşmak istemediğim için Erhan beyi değiştirmeyi düşünüyorum. belki bu adamı gözümüz tutmazsa, daha doğrusu kanımız kaynamazsa erhan beye devam edeceğiz.
TAZE, benim ceren de biberonu pek sevmiyor. hatta dalga geçiyorum kız biberonu diliyle itip de mememi iştahla emince "ayyy görüyor musunuz bu kız memeye alıştı biberonu bıraktı" diye. aman şeytan kulağına kurşun, şükürler olsun ki mememi bırakmadı biberon verince. ama tabi biberonu almaması da sorun bence. biberonlar da bazen hayat kurtarıyor.
hatıra
kayra
kaynanalarınza söylüyecek laf bulamıyorum Allaha havale ediyorum ve onları
KAYNANATÖR ilan ediyorum