Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nesriiiiiinn 6 saat kesintisiz uyku haaa..
çok beklersinnnn:)))
maşallah çagana. ayyy kırkımız çıkınca bizde öyle uyuruz dimiiiiiiiiiiii...
evet bizim doktor da önerdi.. esrako yazdıklarını okuyunca yaptırmaya karar verdim:)kızlar ishal için bi aşı varmış özel yapılan iki yada üç aylıkken ilk doz yapılıyormş.yaptıranınız ya da duyanınız oldu mu?
pufff..bizim de kalça çıkığı sonuçları normal ama bir değer sınırdaymış o yüzden 3 aylıkken tekrar bakılacak..Bu arada kalça çıkığı olsa bile şu aylarda tek çözüm kalın bez vurmak..Bir numara büyük beze geçtik hemen..Bir de az miktarda kalça çıkığı olabilir dedi, çarşambaya çocuk ortopedistine gideceğiz. Ççok telaşlanmıyorum o konuda ama kafama takılıyor ister istemez:uhm:
Bu kadar olur aynı biz.. Birazdan yazıcam bizim yaşadıklarımızı..gerçi çözüm bulamadım hala ama sebebini buldum..Kızlar merhaba..
Ben de 21 ağustosta doğum yaptım ve tatlı bi kızım var. Artık çıldırmak üzereyim uykusuzluktan. İlk 1 ay gayet güzeldi. Emip karnı doyunca uyuyakalırdı. Şimdi ne mümkün.. Bir de emme isteği varki ne yapacağmı şaşırdım. Yalancı emzik vermek zorunda kaldık fakat onunla da tam hazzı alamıyor. Sürekli birşeyleremiyor. Ellerini, eldivenlerini, ağzına ne denk gelirse emiyor. Hatta uykusunda dönerken ağzı battaniyesine denk gelirse onu emmeye çalışırken uykudan da uyanıyor. Uykuları da iyice düzensizleşti. Uykuya dalmakta güçlük çekiyor, uyusa yarım saatte uyanıyo. Herkes kırkından sonra düzelir derken benimki kırkından sonra iyice sapıttı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aykta sallamam derken onu da yapmak zorunda kaldım. Bildiğiniz bişeyler varsa yardımcı olun lütfen.
Selam canım... Off yazacak öyle çok şey var ki..Ama bizimki mıkırdanıyo Allahımayça selam
asos
biz sab simpleks ve nurse harveys surupla rahatlıyoruz canım kolaygelsin
colinox canım iyi geliyor
Bir de haberi olan var mı bilmiyorum ama Mercimekim Seçil epeydir yoktu. hatırlarsanız doğumdan sonra çok baş ağrıları olmuştu sonra bir anda ortadan kayboldu. Meğer beyin kanaması geçiriyormuş. İki kez beyin ameliyatı geçirmiş. Psikolojisi çok bozukmuş.. Akşam akşam acaip üzüldüm yine..İyi olunca aranıza dönücem diyor..
inşallah bi sorun çıkmaz canımZor bir gündükafamçokkarıştı
Sabahın üçünde "nöbetteyiz" diye yazmıştım buraya. Üç buçukta zar zor uyuttuk. Önce beş buçuk, sonra altı buçukta uyandı ve öğlen 12ye kadar sürekli mızmızlandı, arada delice ağladı, damla uyumadı, tabii biz deakannehirSonrasında da ara ara tavşan uykuları oldu. En son kucağımda sızdı akşam 9 gibi, hala uyuyor:gitme:Çok huzursuzdu. En son gittiğimizde doktor idrar yolları enfeksiyonu da huzursuzluk yapar dedi. Allah korusun, inşallah yoktur öyle birşey. Bir de az miktarda kalça çıkığı olabilir dedi, çarşambaya çocuk ortopedistine gideceğiz. Ççok telaşlanmıyorum o konuda ama kafama takılıyor ister istemez:uhm:
bebeğin doymuyor olabilir.Servan da emme isteği olan bi çocuk o acıktığı zaman uyumak istediği zaman uykudan uyanınca emmek istiyor.açlıktan değil çoğu zaman sadece beni hissetmek istediğinden emmek istiyor.Kızlar merhaba..
Ben de 21 ağustosta doğum yaptım ve tatlı bi kızım var. Artık çıldırmak üzereyim uykusuzluktan. İlk 1 ay gayet güzeldi. Emip karnı doyunca uyuyakalırdı. Şimdi ne mümkün.. Bir de emme isteği varki ne yapacağmı şaşırdım. Yalancı emzik vermek zorunda kaldık fakat onunla da tam hazzı alamıyor. Sürekli birşeyleremiyor. Ellerini, eldivenlerini, ağzına ne denk gelirse emiyor. Hatta uykusunda dönerken ağzı battaniyesine denk gelirse onu emmeye çalışırken uykudan da uyanıyor. Uykuları da iyice düzensizleşti. Uykuya dalmakta güçlük çekiyor, uyusa yarım saatte uyanıyo. Herkes kırkından sonra düzelir derken benimki kırkından sonra iyice sapıttı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aykta sallamam derken onu da yapmak zorunda kaldım. Bildiğiniz bişeyler varsa yardımcı olun lütfen.
Servan2da da olmuştu.doktor karbonatlı suyla silmemi önerdiKIZIMIN AĞZINDA PAMUKÇUK ÇIKTI:1no2:
Başına gelen var mı? Nasıl geçiririz?
ishal değildir canım.bazen Servan da da oluyor.bazen çok sık yapıyor.cıvık olabiliyor.doktorum günde 7-8 defaya kadar normal demişti.kızım ishal oldu galıba.sabahtan berı 3 kez kaka yaptı,biraz cıvık gıbı,ama rengı yesıl degıl Allah tan.sarı turuncu arası.bakalım eger bu sıklıkta devam ederse yarın doktora getırırnm belkı.inşallah gecer.ben dün bıraz fazla taze incir tükettım ondanda olabılıur gıbı geldı.
ay Kayra aynı sorun bende de var.ağlamıyor ama uyumak istemiyor.ilgi istiyor.gecenin dördünde şirinlikler yapıyor gülüyor konuşmaya cevap vermeye çalışıyor.sürekli emmek istiyor.uykuları çok kısa sürüyor.gün boyu gece ikiye kadar sadece aralıklarla 1-2 saat yattığı oluyor.evde yalnızım.eşim öğlen okula gidip 5,5 ta geliyor.yemek yapmaya zaman bulamıyorumkızlar bebeğim neredeyse hiç uyumuyor.gazı yok ağlamıyor sadece bakınıyor.hep omuzumda.gülüyor aguluyor.sürekli konuşalım istiyor.cevap verecem diye çabalıyor garip sesler çıkarıyor.ama uyumuyor.gece 2,5 ta kalktı.sabah 8 e kadar.8 de uyudu 9 da kalktı.az önce yıkadım şimdi uyudum.ama eminim 15 dk ya kalkar.sürekli emiyor.göğüslerim çok acıyor.ya çok bitkinim.1 saat uykuyla ayaktayım...
bebeğine maşallah canımikinci ay kontrolumuz
helin sormustu yada derya emin degilmi
boy kilo vs yazalım diye
bizde cuma guunu ikinci aykontrolumuzu gerceklestirdik bir ayda 890 gr ve 4 cm almısız
su an 5200 gr ve 59 cm ece kafa da 39 cm ikinci ay itibari ile karsılastırmak isteyenlere duyrulur:)
ktarma asımızı oldu k rota asımızı olduk verem asısı için ayrıca cagıracak malum o toplu olarak acılıp yapılanbir ilac tum çocukları çagırıyorlar muayneneye oyle o gunyapılıyor verem savasa gitmeyeceğiz yani
hoşgeldin canım.ikinci ayını doldurdu demek istedin sanırımSelam arkadaşlar.. Aranıza yeni katılabiliyorum. Bebişim 3 ağustosta doğdu. dün 3 ayımızı doldurduk. yarın aşılarımız var. çok tedirginim ve üzülüyorum canı yanacak diye. sizler yaptırdınız mı aşılarınızı?
inanamıyorum.beyiin kanaması mı?neden olmuş.doğumdan kaynaklanan bi sorun mu oluşmuştu?Allah en kısa zamanda şifalar versin.küçük bi bebek ve beyin ameliyatı.çok zor günler geçirmiştir.Allah yardımcısı olsunBir de haberi olan var mı bilmiyorum ama Mercimekim Seçil epeydir yoktu. hatırlarsanız doğumdan sonra çok baş ağrıları olmuştu sonra bir anda ortadan kayboldu. Meğer beyin kanaması geçiriyormuş. İki kez beyin ameliyatı geçirmiş. Psikolojisi çok bozukmuş.. Akşam akşam acaip üzüldüm yine..İyi olunca aranıza dönücem diyor..