2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

taze herkesinki biberona alısır mmyi bırakır seninki ters tepti..

:roflol: evet aynen... Bunu gören SEFA ne dedi? "Kızım biz buna yavaş yavaş yemek sularını tattıralım, yoksa senin bir işin çıksa naparız?" Gün doğdu anneme! İlk 3 ayı dolsun, ondan sonra, dedim. Hiç değilse 3 ayını tamamlansın.

KIZIMIN AĞZINDA PAMUKÇUK ÇIKTI:1no2:
Başına gelen var mı? Nasıl geçiririz?

Benim değil de, yakın arkadaşımın ğlunun oluyordu. Kaynamış suya karbonat koyup kulak çubuğu ile ağzını siliyorlardı.

Evet Meltem, bizde de oluyor bu sorunlar dönem dönem... Birkaç gün sağ göğsümü daha çok seviyor doruk, sonra sola yöneliyor, dönem dönem değişiyor. Zorlamıyorum ben de!

Değildir miniğim yaaa! Bizim de oluyor böyle, normaldir bence.. sonuçta sadece anne sütü değil mi? ishal olması çok uzak olasılık

Gece 1 ile 3 arası Doruk'u uyutmaya çabaladık. Emzirdim, salladım, Onur kucağında salladı... HıÇ! bana mısın demedi! En son 3'te göğsümde sızdı. Oysa ne güzel erkenden (1 gibi) uyumaya başlamıştı. Sonra da sürekli uyandı. Gece haşatım çıktı. Onur'un ders çalışması lazım. Benim de yemek ve ütü yapmam lazım. Ayrıca geceden dolayı çok yorgun ve uykusuzum. Annem de tam düzelmedi daha... PÜfff... akannehir yalnız olanlara, çalışanlara tekrar sabırlar diliyorum. akannehir

malesef benimkide sağ göğsümü alırken zorlanıyor.şekilden şekile giriyorum verene kadar.hep soldan istiyor bu kezde sağ göğsüm ağrıyor sütüm akıyor.düzelir bakalım inşallah...

inşallah bol bol gelir sütün inşallah...

10 gündür yalnızım ve çok kötü durumdayım.çok şanslısın çok...

kızlar bebeğim neredeyse hiç uyumuyor.gazı yok ağlamıyor sadece bakınıyor.hep omuzumda.gülüyor aguluyor.sürekli konuşalım istiyor.cevap verecem diye çabalıyor garip sesler çıkarıyor.ama uyumuyor.gece 2,5 ta kalktı.sabah 8 e kadar.8 de uyudu 9 da kalktı.az önce yıkadım şimdi uyudum.ama eminim 15 dk ya kalkar.sürekli emiyor.göğüslerim çok acıyor.ya çok bitkinim.1 saat uykuyla ayaktayım...

geçmişe bakmadan yazayımmmm...

gecen perşembe mevlüt yaptık kızıma geçte olsa cok ii gecti kızımda prensesler gb oldu resimlerinden daha sonra albüme koyucam bakarsınız ordan...

oğluşumun fotoğrafını yollamak istiyorum ama bilmiyorum .neyse deneye deneye bulcam artık abuk subuk şeyler yazarsam idare edin buarada yardımcı olursanız sevinirimbuyrunnnnnnnnn

canım sakın vazgeçme bence bebişini emzirmeye çalışmaktan ne kadar emerse o kadar süt gelir eminim pekçok şeyi denemişsindir ama bide taç marka keçiboynuzu pekmeziyle tahini karıştırıp yemeyi dene,birde antepfıstıklı çiftekavrulmuş lokum ye bak ben o ikisinin çok yararını gördüm bende ilk zamanlar saatlerce agladıgımı bilirim bebiş açlıktan ben çaresizlikten aglayıp duruyoduk ama bu ikisi sayesinde sütüm geldi yanlız günlerce ugraştım n olur vazgeçme sende inşallah iran önce sütün gelir bebişin doyar

slm kızlar gaz sorunu eminim sizlerdede vardır nasıl bir çözüm buldunuz.. yavrumm çok ağlıyor dayanamıyorumm yaaa.. çok ilaç denedik faydasızz...

ben bu olcumlerı evde kendım yapıyorum dr a gıtmedım benımde bu gıbı cıkıyor olcumlerımm

nesriiiiiinn 6 saat kesintisiz uyku haaa..

maşallah çagana. ayyy kırkımız çıkınca bizde öyle uyuruz dimiiiiiiiiiiii...

olacak olacak gulıstanım bak gor sen de sasıracaksın bızım kız bes saat kesıntısız uyumaya basladı zamanla uzadı kesıntısız gece uykuşarıı sabrett

ah pervin bençok iyi bilirim o karabasanları yeni evli iken oldu banada seslerini hepduydum aglayarak inip gorumcemlerde uyudugum oludu bazi sabahlar ibo isegider ben uyuyamazdım seslerden falan oglum dogunca çokkorktum ilkkirk gun yanlızkalmaya bir an bile razı olmadım hep yanımdab iileri vardı ece de nedense aklıma gelmedi bakkarabasan falan yanlız da yarımsaat falankaldıgım oldu korkmadım birseyde olmadı
bana normal zamanlardada ara ara olur ayetel kursi okuyup yattıgımda olmuyor ama bazen unutuyorum okumayı aynen bencde lohusalık çok kotu iyikibitti gittii

vee tartıda 60ı gordum sukur 59la kalmıstım 2 ayda normale donduk geri kalan 5-6 hedef kiloyuda acele etmeden sıkmadan veririm rahatladım bi bakım topigine toplassak cok ii olcakta kimse ugramıo o taraflara
supersin tamamda bulusmaya gelelceksin birde bu fidan gibi halinle nolcak sacını basını toplanıp yolmayalım :))

benim bazen manyak derecede gazım oluyo hamileyken bukadar gazlanmazdım karnım davul gibi şişio ve surekli gaz cıkarma ihtiyacım oluyo sebebi sezercikmi acaba yaa

ahh aynenn bende habire gaz çıkarıyorumsesli sesli bir suru uzun tovbe afedersiniz ama anlatmak için yazdım utanıyorum yanımda ibo bile varken yatıyorum tam geliyor yatkalk bir hal oluyorum bende ayagımı mıusuttum diyorudm demeksezaryanla alakalı falan bir durum bu bencede oyledir aklıma gelmemisti ilk gunler tamamda aylar oldu

nazann çikolata uykusuzluk yapıyor bebekte kesinlikle eminim ne zaman yeseme uyumuyor senkes o çıkalayatı bir iki gun oyle bir kiza bakbakalım degscekmi

evet canımbende yaptırdım rota virusu asısı ayrıca yazacagım simdi konuyla ilgil iherkes tam okusun onemli çunku

ay hatırlamazmıyız mustafayı:))))

ya seni birakmasında varsın biberonu biraksın tazem nolcak bir sure daha yapısık gezin bak iki ayımn bitiyior bile az kaldı ek gıdalara falan bence uzulmene gerk yokda senin sefa neler yedirir bu arada bilemiyorum;:))))

KIZIMIN AĞZINDA PAMUKÇUK ÇIKTI:1no2:
Başına gelen var mı? Nasıl geçiririz?

karbonaltılı suyla silindignii biliyorum canım geçmis olsun

ayy çok sevindim deryacım yaa insalah devamı olur yusuf emerr
bulgur pqilaviı gaz yapmadımı peki ben çokseverim ama gazyapar diye yiyemiyorummm sutyapar diyorlar ama gazda yaparsa ne anladım o istenn

mucizeyede çok geçmisler olsun iki gunluk bebegi yere dusurme sokunu dusunemiyorm allah yardımcıları olsun

asos

biz sab simpleks ve nurse harveys surupla rahatlıyoruz canım kolaygelsin

ay canım kolay değil resmen sürünüyoruz melekler için insan annesinin kıymetini anne olunca anlıyor
vitamin al bari belki iyi gelir
geçmişe bakmadan yazayımmmm...

gecen perşembe mevlüt yaptık kızıma geçte olsa cok ii gecti kızımda prensesler gb oldu resimlerinden daha sonra albüme koyucam bakarsınız ordan...

hayırlı uğurlu olsun canım

ishal değildir canım üzülme sen her seferinde başka renk kaka oluyor

rota virusu asısı

arkadaslar bazılarınızın dr lari soyluyordur belki ama çokyaygın olanbirsey degil deginmek istedim

yeni çikanbir ası var henuz saglıkbakanlıgı onaylamamıs ası takviminde yok luks e giriyor gibi su an biz yaptırdık sizlere tavsiyem mutlakayaptırın
biraz ucreti yuksek orneginbiz ilkdozunu cuma gunu yaptırdık 114 lira kutusuun uzerindeki fiyatı bu ilkdozu yaptırdık toplam uçdoz ilk altı aly içinde verilcek yani 114*3 bedeli amerikan malı bir ası bizimki rota teg markası

rota virusu nedir dersenzinettende arastırabilirsiniz ama basitce anlatmak gerekirse tehlikeli bir ishale neden oluyor allah korusun olume kadar gidebiliyior oglum 4 yasında iken oldu çok sukur serumluk hastanelik falan olmamıstı ama bir haftada iki kilo vermisti zayıfda bir çocuk tu içimizparcalanmıstı çokkorkmustuk vs gozlerinn altı falan çokmustu birhaftada o zamanlar asısı yoktu tabi
simdi çoksevnidim çiktigini duyunca ozellikle kres yuva vs yeelbet gidcekler bu çocuklar oralarda daha kolay bulasıyor imkanı olanyaptırsın dr u onermeyeen vs de arastırıpkendi yapabilir
saglık ocaklarında falan verilmiyor bu ası dedgim gibis aglık bakanlıgı henuz onaylamamıs

normal agızdan içirilen bir ası herhangi birseye gerek yo k sizde arastırıp içirebilirsiniz içinde yeterli bilgiler mevcut zaten gazete kagıdı boyutunda içinde bilgiler var

ikinci ay kontrolumuz

helin sormustu yada derya emin degilmi
boy kilo vs yazalım diye

bizde cuma guunu ikinci aykontrolumuzu gerceklestirdik bir ayda 890 gr ve 4 cm almısız

su an 5200 gr ve 59 cm ece kafa da 39 cm ikinci ay itibari ile karsılastırmak isteyenlere duyrulur:)

ktarma asımızı oldu k rota asımızı olduk verem asısı için ayrıca cagıracak malum o toplu olarak acılıp yapılanbir ilac tum çocukları çagırıyorlar muayneneye oyle o gunyapılıyor verem savasa gitmeyeceğiz yani

ilk defa duydum
geçmiş olsun canım

cumartesi guunu mevlitumuzu yaptıkk çok guzel geçti kizim elden ele geçzerkenbiri yanagını opcekd iye odum koptu birt eyzemiz ayç ok tatlı yanakları opesim var dedi aman aman dedim aldtım elinden:)) saldırtma kendine teyze diycektim:))) kalabalık olunca yorulmadımda hiç isy apmadım saglosun gorumcelerim herseyler iyaptılar kizimada arkadaslarım baktı hep elden ele her biri ondk tutsaohoo zaten kalabalıklardı guel bir gundu benim için yorulmadan onca misafir agırlamak harika malum benpaso emzirdim oturdum:))

bu arada az evel farkettik ası yerimiz sismis dr kolonyalı pamuk koyun tutun birkaç gune geçer dedi atesimiz olmadı ayrıaca

biz de ayın 7 sinde verem aşısı ve diğer aşıları olacağız aslında ayın 3 ünde 2 ayımız bitti ama verem aşısına göre ayarladığımız için o tarihte gideceğiz
maşallah güzel kilo almış boyu da iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…