2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlar.. Aranıza yeni katılabiliyorum. Bebişim 3 ağustosta doğdu. dün 3 ayımızı doldurduk. yarın aşılarımız var. çok tedirginim ve üzülüyorum canı yanacak diye. sizler yaptırdınız mı aşılarınızı?

nesriiiiiinn 6 saat kesintisiz uyku haaa..
çok beklersinnnn:)))
maşallah çagana. ayyy kırkımız çıkınca bizde öyle uyuruz dimiiiiiiiiiiii...

kızlar ishal için bi aşı varmış özel yapılan iki yada üç aylıkken ilk doz yapılıyormş.yaptıranınız ya da duyanınız oldu mu?
evet bizim doktor da önerdi.. esrako yazdıklarını okuyunca yaptırmaya karar verdim:)
Bir de az miktarda kalça çıkığı olabilir dedi, çarşambaya çocuk ortopedistine gideceğiz. Ççok telaşlanmıyorum o konuda ama kafama takılıyor ister istemez:uhm:
pufff..bizim de kalça çıkığı sonuçları normal ama bir değer sınırdaymış o yüzden 3 aylıkken tekrar bakılacak..Bu arada kalça çıkığı olsa bile şu aylarda tek çözüm kalın bez vurmak..Bir numara büyük beze geçtik hemen..

Ben kendimden biliyorum..Malum bebekliğim kalçaçıkığı problemiyle geçtiğinden..Kalıtsal olabilirmiş o yüzden biz sıkı takipteyiz.Bir de ters bebeklerde (bizim Rüzgar da malum makat gelişli bebekti) kalçaçığı riski normal bebeklerden fazla oluyormuş.. Burko kalın beze geç canımcım..
Bu kadar olur aynı biz.. Birazdan yazıcam bizim yaşadıklarımızı..gerçi çözüm bulamadım hala ama sebebini buldum..
Selam canım... Off yazacak öyle çok şey var ki..Ama bizimki mıkırdanıyo Allahım

Öncelikle Mucize bebeğini düşürmüş ya, bu yeni mi?? Yani ben doğumdan hemen sonra düşürdüğünü biliyorum, özelden konuşmuştuk, bizleri üzmemek için yazmadığını söylemişti, ben de o yazmadığı için söylememiştim burda..Yine mi düşürmüş acaba Allahım sen koru yaa..Öyle üzülmüştüm ki onun için..

esrako rota virüsünü 114 ytl yemi yaptırdın?benden 150 lira aldılar.kasımın17 sindede ikinci dozu olan rotarix var oda 150 lira.niye fiyatlar farklıki?

Bir de haberi olan var mı bilmiyorum ama Mercimekim Seçil epeydir yoktu. hatırlarsanız doğumdan sonra çok baş ağrıları olmuştu sonra bir anda ortadan kayboldu. Meğer beyin kanaması geçiriyormuş. İki kez beyin ameliyatı geçirmiş. Psikolojisi çok bozukmuş.. Akşam akşam acaip üzüldüm yine..İyi olunca aranıza dönücem diyor..

Mumy hoşgeldin..Bizim 2 ay dolmadı henüz yaptırmadık, ama yaptıran arkadaşlar var ama 3. ayda aşı mı var?? 2 aylıkken yaptırmadınız mı karma aşılarını..Pardon yaa 3 ağustosta doğduysa nasıl 3 aylık oluyor bebeğin..Yanlış mı yazdın

seçil beyin ameliyatımı olmuş (( çok üzüldüm ya şoklardayım acil şifalar diliyorum offf (

mumy bende 3 ağustosta doğum yaptım senin bebiş nasıl 3. ayını dolduruyor anlayamadım? 2 ayını doldurdu demek istedin sanırım?

ayça mucize bahsettiğin gibi bebişi 2 günlükken düşürmş ama biz yeni öğrendik

elif nerelerde gelmemiş hiç yarın bi arayayım
pervin gün belli değil dimi daha ?

bide pervin acil kilo al 60 kg altını kabul etmiyoruz bak adaşı duydun toplanıp yolmayalım yane seni malumunuz 80 kg yum üstüne bi çıktımmı silindir işlevi görürüm :roflol:

hatıra
kayra
kaynanalarınza söylüyecek laf bulamıyorum Allaha havale ediyorum ve onları
KAYNANATÖR ilan ediyorum

deryam gözünüz aydın olsun canım ablan için çok ama çok sevindim
birde sütün gelmiş rabbim arttırsın bol sütün olsun inşallah :Saruboceq:

doktora giden tüm anneler bebişleirmize kocaman maşallah ağustos bebekleri hep tosun rabbim sağlık versin tüm bebişlerimize

benim hiç keyfim yok bikaç gündür okuyup çıkıyorum mamiyle aramızda bi soğukluk var neden bilmiyorum açılışı yaptık gerisi gelmedi önce hastalandım ama 2 günde temizlendim ama ne bende nede ondan bi atılım var hiç içimden gelmiyor ne oluyor bana anlayamadım şu topikte tazeden sonra ben gelirdim ama doğumdan sonra bi garip oldum tazem ve pervin bayağı formunda bende tık yok (

gerçektenmi?allahım ya.allah yardımcısı olsun inşallah yez zamanda düzelir...

inşallah bi sorun çıkmaz canım

bebeğin doymuyor olabilir.Servan da emme isteği olan bi çocuk o acıktığı zaman uyumak istediği zaman uykudan uyanınca emmek istiyor.açlıktan değil çoğu zaman sadece beni hissetmek istediğinden emmek istiyor.

KIZIMIN AĞZINDA PAMUKÇUK ÇIKTI:1no2:
Başına gelen var mı? Nasıl geçiririz?
Servan2da da olmuştu.doktor karbonatlı suyla silmemi önerdi

ishal değildir canım.bazen Servan da da oluyor.bazen çok sık yapıyor.cıvık olabiliyor.doktorum günde 7-8 defaya kadar normal demişti.

ay Kayra aynı sorun bende de var.ağlamıyor ama uyumak istemiyor.ilgi istiyor.gecenin dördünde şirinlikler yapıyor gülüyor konuşmaya cevap vermeye çalışıyor.sürekli emmek istiyor.uykuları çok kısa sürüyor.gün boyu gece ikiye kadar sadece aralıklarla 1-2 saat yattığı oluyor.evde yalnızım.eşim öğlen okula gidip 5,5 ta geliyor.yemek yapmaya zaman bulamıyorum

bebeğine maşallah canım

hoşgeldin canım.ikinci ayını doldurdu demek istedin sanırım

inanamıyorum.beyiin kanaması mı?neden olmuş.doğumdan kaynaklanan bi sorun mu oluşmuştu?Allah en kısa zamanda şifalar versin.küçük bi bebek ve beyin ameliyatı.çok zor günler geçirmiştir.Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…