2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Baby benimde zaman zaman duygusak krizlerim oluyor ama eskisi kadar takmıyorum ekim 1 evlilik yıldönümüydü arkadaşıyla dışarıda içip eve gelmiş unutmuştu ben hatırlattım ve dışarı çıktım yarım saatliğine döndüğümde uyumuştu taaa ertesi sabah uyandı hiç icraat yok yani sinir ettiği zamanlar oluyor :sinifsinif: eskisi gibi değil hiçbirşey acaba artık bizi sadece anne sıfatıyla mı görüyorlar artık ???

BABY, ne güzel işte bak eşin hatasını anlamış. keşke erkeklerde de bizdeki hormonlardan olsalardı, ancak o zaman anlayabilirlerdi bizim stresimizi. annelik hormonu varmış da babalık hormonu yokmuş. eee ne yapalım, cennet de bizim ayaklarımızın altında.

Beybim, erkeklerin doğasında ne yazık ki incelik yok :KK43: En iyisi bile odun. Bunu kabullenmek gerek. Ama kabullenirken de her şeyi üstlenmemek gerek, onlara sorumluluklarını hatırlatacağız! Ağlamayan çocuğa meme vermiyoruz, biz de onlara ağlayacağız (mecazen ya da gerçek anlamda). Biz duygusal olarak iyiyiz. Ama ben briktirem hiç bir şeyi. 2, en çok 3.de söylerim. Yatağın köşesine yatma, sarılırsam bebişe uzak kalma durumu bizde de var. Söyledim mesela. Ben sana sarılmak istiyorum ama sen kıçını dönüp uyuyorsun, dedim. Şimdi dikkat ediyor.

Onur günde 4 saat yollarda. Oklu - ev arası çok uzak ve aracımız yok :KK43: ayrıca anadolu lisesinde henüz ilk yılı, eşşek gibi ders çalışması, hazırlık yapması gerekiyor, bu nedenle de çok yoruluyor. Evde olduğu sürenin tamamında bana ait değil yani... Kendi işleri var. Kaldırabildiğim kadar kendim götürmeye çalışıyorum. Ama dün gece Onur uyuyakaldı, Druk da uyumadı ve resmen sinirlerim hopladı. gece 2.30 olmuş ben depresif müzikler eşliğinde Doruk'u sallıyorum, sıpa fıldır fıldır beni izliyor... Çıldıracaktım, gittim kaldırdım! Kalk, sallıcan mı, kucağında mı uyutcan, napcaksan yap, dedim. Acımadım yani! Ve bugün yapmayı planladığım yemek ve ütü işlerimin birini bile yapamadım. Uyuyamadım da... Çünkü Doruk 24 saattir ağzımıza mıçmakla meşgul. Kafam ambale oldu, leyla gibiyim. Sıpa yeni uyudu, Onur'a bir gömlek ütüleyip sızıcam. Tabii Doruk izin verirse!

Cınsel açıdan kısıtlıyız tabii.. bilmem kaç ayın acısını çıkarmak istiyoruz ama en güzel yerinde Doruk zırlamaya başlad geçen gün. Ya da niyetlensek de sıpa uyumuyor. O uyuyor, biz göçmüş oluyoruz. Artık denk gelirse!!! Ama denk gelince de güzel oluyor bea! Özlemişiz...

Baby benimde zaman zaman duygusak krizlerim oluyor ama eskisi kadar takmıyorum ekim 1 evlilik yıldönümüydü arkadaşıyla dışarıda içip eve gelmiş unutmuştu ben hatırlattım ve dışarı çıktım yarım saatliğine döndüğümde uyumuştu taaa ertesi sabah uyandı hiç icraat yok yani sinir ettiği zamanlar oluyor :sinifsinif: eskisi gibi değil hiçbirşey acaba artık bizi sadece anne sıfatıyla mı görüyorlar artık ???

bilmiorum canım ama suan sogukluk var bende..lohusalıktan asabiyet hatıra kaldı bana kaynanam sagolsun sayesinde simdi herseye cevap veriorum ve sinirleniorum oysaki hep alttan alan bir tiptim eskiden

neyse ben yatayım nasılsa 1 saat sonra ece uyanır yada heran uyanabilir nekadar uyusam kardır. yarın sabah dr kontrolum var normalde emrah goturcekti ama beni dısarı cıkma meslesinde sinir ettigi icin arkadasımı cagırdım onunla gidicem atlar taksiye gideriz hemde strese girmem ..saat 2ye gelio burda herkese ii geceler

İyi akşamlar herkese
uzun bi aradan sonra yazayım iki satır - ara sıra okuyorum ama yazamadım bitürlü - tam yazacam Ece ağlıyo ya da kapı çalıyo
Misafir hücumuna uğradım - bayram geçti her gün ve birileri geliyo - haber verip gelenler var haber vermeyip gelenler de - mutfakla misafir odası arasında mekik şeklindeyim - allahtan birileri gelince kız uyuyo - misafirler gelene kadar gözünü kırpmıyo - hiç bişey hazırlayamıyorum :S
Misafir gelmeyen günler de dışarı atıyorum kendimi - son 1 hafta havalar harikaydı ama insanlar yüzünden hiç yararlanamadık anca dün ve bugün biraz çıktık
Herkez iyidir umarım alkisalkisalkis
Babycim şu buluşmadan biraz bahsetsene canım - bende 10 gün sonra istanbul yolcusuyum - annemlerde kalcam 1-2 hafta - anlatsana kimelr geliyo nerde buluşma hangi gün net bir karar alındı mı- gelmek için elimden geleni yapacam - yani şöyle istanbuldaysam o gün %100 gelecem ama değilsem çok üzülürüm - anlat sen ben ona göre planlarımı yapayım

yarın doktordan gelince tekrar girmeye çalışırım.şimdi ceren hanım emdi yeniden uykuya daldı. ben de fırsat bu fırsat yatayım biraz. uykusuz gecelerime yeni bir gece eklemeye gidiyorum. hoşçakalın.

buarada albümümüze yeni foto eklemeye çalışacağım. banyo fotoları. bakarsınız.

kızlar bebeğim neredeyse hiç uyumuyor.gazı yok ağlamıyor sadece bakınıyor.hep omuzumda.gülüyor aguluyor.sürekli konuşalım istiyor.cevap verecem diye çabalıyor garip sesler çıkarıyor.ama uyumuyor.gece 2,5 ta kalktı.sabah 8 e kadar.8 de uyudu 9 da kalktı.az önce yıkadım şimdi uyudum.ama eminim 15 dk ya kalkar.sürekli emiyor.göğüslerim çok acıyor.ya çok bitkinim.1 saat uykuyla ayaktayım...
gazı için bişey kullnmıyormusun nurse harveys öneririm
birde bebekleriniz gece uyanınca karanlıkta tutun yani hafif ışık gece lambası ışığında filan ve hiç konuşmayın gece gündüz ayrımını öğrenmesi için bunu sürekli yaparsanız gece uykusu uzar
birde akşam olunca hep aynı saate gecelik giyidirin ve yatırmayı deneyin uykusu olmas abile zamanla alışıcaktır gelecekte rahat etmeniz açısından ...
karnını sessizce doyurun sessizce gazını çıkarın gülücük atarsa gülücükle karşılık verin ama konuşmayın ışığı açmayın hatta gerek olmadıkça altınıda açmayın
geçmişe bakmadan yazayımmmm...

gecen perşembe mevlüt yaptık kızıma geçte olsa cok ii gecti kızımda prensesler gb oldu resimlerinden daha sonra albüme koyucam bakarsınız ordan...
hayırlı olsun
canım sakın vazgeçme bence bebişini emzirmeye çalışmaktan ne kadar emerse o kadar süt gelir eminim pekçok şeyi denemişsindir ama bide taç marka keçiboynuzu pekmeziyle tahini karıştırıp yemeyi dene,birde antepfıstıklı çiftekavrulmuş lokum ye bak ben o ikisinin çok yararını gördüm bende ilk zamanlar saatlerce agladıgımı bilirim bebiş açlıktan ben çaresizlikten aglayıp duruyoduk ama bu ikisi sayesinde sütüm geldi yanlız günlerce ugraştım n olur vazgeçme sende inşallah iran önce sütün gelir bebişin doyar
malesef emiyor ama süt yok denecek kadar az biberonda bocalıyor ne yapacağımı bilemedim sağdım 5ml cik çıktı onuda kaşıkla ağzına akıtıverdim
slm kızlar gaz sorunu eminim sizlerdede vardır nasıl bir çözüm buldunuz.. yavrumm çok ağlıyor dayanamıyorumm yaaa.. çok ilaç denedik faydasızz...:KK43:
metsil damla ve nurse harveys şurup biz öyle atlattık halada arada metsiled enursede veriyorum
ikinci ay kontrolumuz

helin sormustu yada derya emin degilmi
boy kilo vs yazalım diye

bizde cuma guunu ikinci aykontrolumuzu gerceklestirdik bir ayda 890 gr ve 4 cm almısız

su an 5200 gr ve 59 cm ece kafa da 39 cm ikinci ay itibari ile karsılastırmak isteyenlere duyrulur:)

ktarma asımızı oldu k rota asımızı olduk verem asısı için ayrıca cagıracak malum o toplu olarak acılıp yapılanbir ilac tum çocukları çagırıyorlar muayneneye oyle o gunyapılıyor verem savasa gitmeyeceğiz yani
maşallah eceye
ben sormuştum canım bebeklerin gelişimini takip açısından ..
Bir de haberi olan var mı bilmiyorum ama Mercimekim Seçil epeydir yoktu. hatırlarsanız doğumdan sonra çok baş ağrıları olmuştu sonra bir anda ortadan kayboldu. Meğer beyin kanaması geçiriyormuş. İki kez beyin ameliyatı geçirmiş. Psikolojisi çok bozukmuş.. Akşam akşam acaip üzüldüm yine..İyi olunca aranıza dönücem diyor..
çok şaşırdım hatta şok desem allah acil şifa versin
yarın doktordan gelince tekrar girmeye çalışırım.şimdi ceren hanım emdi yeniden uykuya daldı. ben de fırsat bu fırsat yatayım biraz. uykusuz gecelerime yeni bir gece eklemeye gidiyorum. hoşçakalın.

güzel haberlerle gelin Nazan

KIZIMIN AĞZINDA PAMUKÇUK ÇIKTI:1no2:
Başına gelen var mı? Nasıl geçiririz?
canım bize doktorumuz eczanede satılan hazır karbonat önerdi..aldıktan sonra baktım aslında damardan enjekte edilen iğne gibi...ama kulak pamuğuna döküp onunla temizliyoruz...benimkininkide geçti...
slm kızlar gaz sorunu eminim sizlerdede vardır nasıl bir çözüm buldunuz.. yavrumm çok ağlıyor dayanamıyorumm yaaa.. çok ilaç denedik faydasızz...:KK43:
canım biz zinc kullanıyoruz..pek bi faydası gördüğüm söylenemezz...ama eşim oğluşumu yatırıyo bi güzel karnına bağırsaklarına masaj yapıyo...sonra bacaklarını karnına ittiriyo...zort zort bi çıkarıyo bizimki..kendi zorluyo zorluyo çıkmıyo ama bmle süper çıkıyo...
benim hiç keyfim yok bikaç gündür okuyup çıkıyorum mamiyle aramızda bi soğukluk var neden bilmiyorum açılışı yaptık gerisi gelmedi önce hastalandım ama 2 günde temizlendim ama ne bende nede ondan bi atılım var hiç içimden gelmiyor ne oluyor bana anlayamadım şu topikte tazeden sonra ben gelirdim ama doğumdan sonra bi garip oldum tazem ve pervin bayağı formunda bende tık yok :KK43:(
bizimde kırkımız dün çıktı..dün gece açılışı yaptık..ama tam sonuna doğru bizim velet uyanmaya başladı...bizde nasıl oldu ne yaptık anlamadık...hemen kalktım iyice çığlığı basmadan bizimki kendimi duşa attım..abdestsiz emzirmek istemedimm...ilk defa olmasının sıkıntısı oğlanın uyanması bide canımın acısı hiç bişey hissettirmedi valla...bidahakini kocam iple çekiyodur eminin ama ben hiçş istemiyorum...kadınlarda annelik hormonu salgılanmaya başlanınca azma hormonu azalıyo heraldesırnaşık şeyerkeklerin azma hormonunada başlarına ne gelirse gelsin hiç bişey olmuyo...arkadaşlarıyla maç yapıpta gelmişti yorgunluktan bayılıyodu ama söz konusu aşna fişne olunca yorgunluk falan kalmadı....
kotu bigun gecirdim..

ece sabaha kadar yatmadı ben tekbasıma ilgilendim emrah 12ye ogru kalktı o kalkmadan kızı uyuttum tam uyuyacaktım kahvaltı istedi o uykusuz halimle kalktım kahvaltı hazırladım geldim kızın yanına yattım ben cokta yemistim cunku..neyse bana dio hadi dısarı cıkalım cıkamam dedim hic halim yok 1 saat uyuyayım acılırsın dedi yok cıkmıycam dedim uyudum 3e kadar uyumusum neyse kendime gelmisim biraz hadi cıkalım dedim. buarada acımısım biseyler yedim kızı giydirdim ben giyindim canta hazırladım basladı bana soylenmeye saat 6da gs macı vaarmıs cok gec hazırlanıomusum vs vs kendi hici i s yapmıo cocukla oynuo bende kızdım kolaymı sanıosun herseyi tekbasıa hazırlamak bisuru ayrıntı var herseferinde burnumdan getiriosun gitmeyelim ozaman dedim neyse cıktık ne arabada ne dıssarda hic konusmadım donuste bana magazalara bakalım dedi bakmadım sen gec kalma maca dedim neyse zorla mothercare e girdim bakındım biraz gazım cıktı..yoldada ece agladı pusetten cıkarıp kucagında tasıdı arabaya kadar meger altını doldurmus oda..

eve geldik kız uyumuo ınılıo surekli memelr yumusadı sutum azaldı sinirden doymuo uyumuo normal olarak vs vs biraz uyudum yine baktı cocuga neyse patates filan kızarttı biraz anladı hatasını cocuk yine durmadı bana aglama krizi geldi ay allam tam o sırada ibo showda hadise vardı basladı ibo aglıorum nedensiz die bi sarkı soylemeye :)) o soyluo ben aglıorum :)) neyin var dedi canıms ıkılıo sabahtan beri dedim ben kendime gelene kadar cocugu tuttu sonra emzirdim yeni yatırdım dusunun butun gun uyumadı hergun uyuyan cocuk ..

bizimde sorunlarımız var esra gibi yani duygusal bizimkisi..benim onun ilgisine ihtiyacım var ama herzaman benden erken yatıo bi gidiorum en koseye yatmıs cekmis yorganı sarılsam besige uzak kalıorum zaten nezaman sarılsam kız mıyavlıo mecbur donuyorum . gece yatarken sadece kızını opuyo ama biyandanda benden ilgi beklio halbuki kac parcayım ben.. bugun dısarı cıkarken inanın sacım sabah kalktıgımda nasılsa oyleydi aynaya bile bakamadım..

ilişkide sorunumuz yok ama anını yakalarsak yani eski randımanı yakalamaya calısıoz ama cocuktan sebep olmuo ..agrım kalmadı o acıdan problem yok tek problem zaman ve benim dinamikligim bugun cok bekledi mesela hissettim ama cok uykusuzdum salonda uyukladım durdum hemde cocuk durmadı..

nasıl ve ne sekil toparlarız bilmiorum acayip kırgınlık var icimde ona karsı . sıcak davranamaıorum gelmio icimden.. sizde durumlar nası iimisiniz kopukluk oldumu

Bu erkekler üç aşşağı beş yukarı hep aynı olmak zorundalarmı yaaa.benim kocada cuma günü işten geldi hafif bi kırgınlıkla grip oluyorum galiba yaa diye..bütün akşam naz niyaz bebekle hiç doğru düzgün ilgilenmedi...sonrada arkadaşlar maç ayarlamışlar gidicem maç yapıcaz dedi..gitme dedim hanii grip oluyodun hani kırgınlık vardı...yok bişey olamz dedi gece 12 de maça gitti 1 de geldi...yanınada 2 arkadaşını almış sabahın 4 üne kadar oturdular...oğlum hiç uyuyamadı bütün gece tavşan uykusunda uyudu uyandı..gece 3.5 falandı artık götürdüm babasına verdim al uyut diye...ben yattım..uyutmuş yatırmış arkadaşlarını yollamış gelmiş yatmışş....sabah tabi haliyle geç kalktık...bizimki söylenmeye başladı neymiş efendim c.tesi günlerini sevmiyomuş...geç kahvaldı yapılıyomuş...kalkıp hazırlamak yada bişeyler alıp yemek hiç aklına gelmiyo tabi...bide sanki keyfimden yatıyorum..oğlumla ilgilindim heralde sabaha kadar..c.tesi akşam oldu oğlumuzun 40 banyosunu yaptırdık..sonra bende girdim boy abdestimi aldım...banyodan çıkınca bütün ilgi bendeydi tabi..bebeğe bakmaya gelince kırgınlık var,kahvaltı hazırlamaya gelince kırgınlık var,ben uyuyunca söylenmek var ama maça gelince arkadaşlarla sabaha kadar oturmaya gelince, bide kırkımız çıktıktı diye hemen saldırmaya gelince hiç bişey yokkk...bende son bi kaç gündür kırgınım galiba kocişkoma...çok yoruluyorum çok emek veriyorum...hiç bi akşam sofradan tam tekmil yemeğimi eksik etmiyorum...oğlumun her türlü ihtiyacını karşılıyorum....evimi toparlayıp temiz tutuyorum...dolabında mis gibi kıyafetlerini hep yerli yerinde buluyo...ben herşeyi eksiksiz yapmak için kendimi parçalıyorum...oda keyifleri eksik kalmasın diye bizi ihmal ediyo...kırgın olmak hakkımız galiba....

mirmirmirmir

günaydın kızlar...kaç gündür MERCıMEK ve PINAR ı sorcam aklımdalar..hay allah ya çok geçmiş olsun seçile...çok üzüldüm ya...MUCıZE sanada çok geçmişl olsun allah bidaha yaşatmasın ...düşünmesi bile kötü...

günydın demek için geç kalmış bi mj oldu..

mercimekim SEÇıLe çok üzüldüm ve gerçekden şok oldum nasıl ya kendime gelemedim bi an. Allahım acil şifalar versin en kısa zamanda.. şimdi nasıllar acaba bende numarası var bugun arayıp durumlarını ögrenebiliriminş..

ikinci ay kontrolumuz

helin sormustu yada derya emin degilmi
boy kilo vs yazalım diye

bizde cuma guunu ikinci aykontrolumuzu gerceklestirdik bir ayda 890 gr ve 4 cm almısız

su an 5200 gr ve 59 cm ece kafa da 39 cm ikinci ay itibari ile karsılastırmak isteyenlere duyrulur:)

ktarma asımızı oldu k rota asımızı olduk verem asısı için ayrıca cagıracak malum o toplu olarak acılıp yapılanbir ilac tum çocukları çagırıyorlar muayneneye oyle o gunyapılıyor verem savasa gitmeyeceğiz yani
maşallah ECE ye annesi çok güzel beslemişsin kızını..Allah saglık sıhhatlerini daim eylesin tüm bebişlerimizin...

cumartesi guunu mevlitumuzu yaptıkk çok guzel geçti kizim elden ele geçzerkenbiri yanagını opcekd iye odum koptu birt eyzemiz ayç ok tatlı yanakları opesim var dedi aman aman dedim aldtım elinden:)) saldırtma kendine teyze diycektim:))) kalabalık olunca yorulmadımda hiç isy apmadım saglosun gorumcelerim herseyler iyaptılar kizimada arkadaslarım baktı hep elden ele her biri ondk tutsaohoo zaten kalabalıklardı guel bir gundu benim için yorulmadan onca misafir agırlamak harika malum benpaso emzirdim oturdum:))
allah kabul etsin sende atlattın bu hengameyi.. iyi oluyor dimi herkes bigunde agırlanmış oluyor.

bu arada az evel farkettik ası yerimiz sismis dr kolonyalı pamuk koyun tutun birkaç gune geçer dedi atesimiz olmadı ayrıaca
aşı sonrası ateş olmaması buyuk şans diye biliyorum ben maşallaheceye.. umarım bizdede ateş yapmaz...

benim hiç keyfim yok bikaç gündür okuyup çıkıyorum mamiyle aramızda bi soğukluk var neden bilmiyorum açılışı yaptık gerisi gelmedi önce hastalandım ama 2 günde temizlendim ama ne bende nede ondan bi atılım var hiç içimden gelmiyor ne oluyor bana anlayamadım şu topikte tazeden sonra ben gelirdim ama doğumdan sonra bi garip oldum tazem ve pervin bayağı formunda bende tık yok :KK43:(
Aaaaaaaaaaaa şaşıerdımesram ya hayırıdr...gelir geçer bi dönemdir. annelikden olsa gerek.. bol bol maydonoz tüket.. tavsiyem tecrubeyle sabittir..

zaten korunma yöntemide belirlemedik inş. kalmam ya çok korkuyorum ama hangi yöntemle korunacağıma karar veremedim
CADIARZU
hmm bu uhim bi konu.. sanırım biz yine eski yöntemimize devam edecegiz.. eşimle aramızdaki tabirle YAGMURLUKkaydirigubbakcemile3 2 yıl bu yontemle korunduk ve bıraktıgımız zaman bebişimiz geldi.. sanırım en saglıklısı. yahu tüm fedakarlıklar zaten bizde. o yusden bu konuda hiç acımam erkeklerde azcık fedakar olsunlar...

didddddddoo nerdesn be yaffrum meraklanıyorus gelmeyince.. iysin mi?

ayy kızlar çok komik bişey oldu. anlatmadan geçemicem..

ben face de uyuyan bir ebebk videosu paylaşmıştım. benm yabancı arakadaslardan bi tanesi meger benim Mehmet Akif in videosu zannetmiş ama bebek nerde baskan en az 9 alık tosun bişey altına yazdıgı not şöyle..

ınanmıyroum ne kadar hızlı buyumu oglun. ve uyumakdan bu kadar hoşlanması ne guzel...

kaydirigubbakcemile3delikafadulden

kızlar adet hepiniz oldunuz mu? daha öncede yazdım ama kimse cevap vermedi.bende kırkım çıktıktan bi hafta sonra 6-7 gün süren bi kanama oldu.sanırım o adetti.bittikten 10 gün sonra iki gün süren lekelenmeler tarzında kahverengi lekelenmelerim yine oldu.
ben henüzz olmadımmmmm 3. aya girdi bebeğim
adaşım
serap
mevlütleriniz hayırlı olsun Allah kabul etsin
saoll canımmmmm
Bir de haberi olan var mı bilmiyorum ama Mercimekim Seçil epeydir yoktu. hatırlarsanız doğumdan sonra çok baş ağrıları olmuştu sonra bir anda ortadan kayboldu. Meğer beyin kanaması geçiriyormuş. İki kez beyin ameliyatı geçirmiş. Psikolojisi çok bozukmuş.. Akşam akşam acaip üzüldüm yine..İyi olunca aranıza dönücem diyor..

aahh ya cok üzüldüm allah acil sifalar versinn ama epiduralden olduğunu sanmıyorum çünkü o eskidende baş ağrılarım var diyordu..

Mercimekime çok geçmiş olsun...Rabbim acil şifalar versin inşallah...Geçen gün atv de galiba haber özeldi programın adı epidural sonrası beyin kanaması geçirdikten sonra sol tarafı felç olan bi kadının haberi vardı...Bende acayip korktum epiduralle doğum yaptım çok rahattı bi dahakine nasıl böle bişeye cesaret edicem diye....Ama daha sonra bir anestezi açıklama yaptı...epiduralden dolayı beyin kanaması olması ihtimali kesinlikle yoktur...Bölgesel anestezi genel anesteziye göre kesinlikle çok daha risksiz bi yöntemdir..hatta halk arasında prenses doğum derlermiş...yani o kadar rahatki prensesler gibi doğum yapmış oluyomuşun....ben prenses doğum dendiğini ilk defa bu haberde duydum....epiduralin yada doğumun beyin kanamasıyla sadece şöyle bi ilgisi olabilirmiş...doğuma girmeden yada girdikten sonra çok stres yaşarsan kalp atışların düzensizleştiği için kalp kan pıhtısı atabilirmiş...kan pıhtısı attığı durumlarda genelde pıhtı beyine takılılabilirmiş...yani arkadaşlar korkmayın epiduralle hiç bi alakası yok...normal hayattada nasıl kafaya bişeyleri fazla takıp stres olup beyin kanaması geçirme ihtimalimiz varsa doğum yapıncada Allah korusun başımıza böle bişey gelme ihtimali o kadar var...sonuçta kafaya takılmıycak bişey değil..ameliyata giriyosun bıçak altına yatıyosun,sağlıklı çıkıcakmıyım,bebeğim sağlıklı olucakmı,,herşey yolunda gidicekmi bi sürü şey düşünüyosun....Allah kimseye göstermesin...Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın....

sizdede oluyor mu??

mesela dunya kadar çamaşır ütülenmke için beklerken ,yada yapmam gereken acil işler varken ,yada ben duşa gireceğim zmaan 10 dk uyumayan yavruum hiç işim yokken yıkamak için uyansın diye başında beklediğim halde uyanmayıp deliksiz uyuyormu?

sizdede oluyor mu??

mesela dunya kadar çamaşır ütülenmke için beklerken ,yada yapmam gereken acil işler varken ,yada ben duşa gireceğim zmaan 10 dk uyumayan yavruum hiç işim yokken yıkamak için uyansın diye başında beklediğim halde uyanmayıp deliksiz uyuyormu?

:uhm:devrik cümleler eşliğinde yazmış oldugum bu mjı okuyup ne demek istediğimi anlarsınız umarım..zemuszemus

X