2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba..
Ben de 21 ağustosta doğum yaptım ve tatlı bi kızım var. Artık çıldırmak üzereyim uykusuzluktan. ılk 1 ay gayet güzeldi. Emip karnı doyunca uyuyakalırdı. Şimdi ne mümkün.. Bir de emme isteği varki ne yapacağmı şaşırdım. Yalancı emzik vermek zorunda kaldık fakat onunla da tam hazzı alamıyor. Sürekli birşeyleremiyor. Ellerini, eldivenlerini, ağzına ne denk gelirse emiyor. Hatta uykusunda dönerken ağzı battaniyesine denk gelirse onu emmeye çalışırken uykudan da uyanıyor. Uykuları da iyice düzensizleşti. Uykuya dalmakta güçlük çekiyor, uyusa yarım saatte uyanıyo. Herkes kırkından sonra düzelir derken benimki kırkından sonra iyice sapıttı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aykta sallamam derken onu da yapmak zorunda kaldım. Bildiğiniz bişeyler varsa yardımcı olun lütfen.

KIZIMIN AĞZINDA PAMUKÇUK ÇIKTI:1no2:
Başına gelen var mı? Nasıl geçiririz?

caım bı sorun cıkmaz inş.bızımde kalca usg mızde sag kalcada ufak bı problem cıktı,bı ay sonra tekrar bakılcak,inşallah şevvalinde bı sorunu cıkmaz.

ozamn şöyle diyelim araç kiralicam ben şöförlü kaydirigubbakcemile3
:))) De ama yutmadım :))
Maşallah oğluna.

kızlarrr okuyun kopun- menim balam dergisinden
:)))))

Sağol canım paylaşımların için.

Canım inşallah kötü bi şey çıkmaz sıkma canını bize hiç dr kalça çıkığı için bi şeyler demedi film filan çekilecek diye şüpheli durumlardamı diyolar yoksa herkesin yaptırmasımı lazım.

Benimkide benim göğsümü almıyo 2-3 gündür eskisi gibi , senin durumunda kötü işe başlıycağın için.Biz bugün yine kaşıkla vermeyi deniycez yine olmazsa öyle yeterince beslenemediğine inanıyorum biborano dönücez ama sen napıcan tüh.

KIZIMIN AĞZINDA PAMUKÇUK ÇIKTI:1no2:
Başına gelen var mı? Nasıl geçiririz?

Oy kıyamam ben ona. Benim oğlumdada vardı hemde nasıl memeni toz olan soda var ya 1 bardağa 1 çay kaşığından fazla koy karıştır her emzirmende sodalı suyla silip emzir . Benimki öyle geçti drun verdiği ilaç bi işe yaramamıştı. Ama sen silikon uç kullanıyodun değil mi olmadı sodalı suyu kulak çöpüyle yada tülbentle hafifçe pamukçuk olan yerlerine sür.

kızımla gecmısı okumak hiçde kolay olmuyo.bian önce evıme gecsemde netıme kabvussam.cok özeledım valla hepinizi.benım resımın boyutu buyuk ondan yuklenmıyı galıba.bırazdaha denıyı bakıyım

Rutin kontrolde ultrason da istemişti. Ultrasonda ufak bir asimetri gördü. Yaş dönümü de olailir ama takip edelim dedi

canım bence doktora danış sütün yetmiyo olabilir.CADIARZUyada doymuyo demekki bi doktor tavsiyesi iyi olur bence sıkıntı yapma 3ay şöle böle geçer diolar en az sıkıntıyla atlatırız inşallah

burkocum furkanda da oldu doktor kendisi geçer dedi.geçti.ama şimdi bidaha olmuş

eylemcım aslında yenıdogan bebklerın hepsinıre cekılmesı gerekıyormus tedbıR amaclı.hanı olurda bı sorun varsa erken teshis önemlı oldugunhdan.film cekılmıyuo usgde bakılıyo.tabı bebek cok kıpır kıpır olursa bıraz zor yalnıs sonucda alınabılıyo.bizimkının sag kalcasında ufak bı problem cıktt,gözlem altında olcak.bakalım 3 hafta sonra tekrar cekılcek.inşallah bı sorun cıkmaz kuzumda.

Rutin kontrolde ultrason da istemişti. Ultrasonda ufak bir asimetri gördü. Yaş dönümü de olailir ama takip edelim dedi

aynı burkocum bızımde bı asimetri görüldü hafıf bı yamukluk cıktı,takıpte olcak bakalım.iyin seyler düşünüyorum inş.sonucda iyi cıkar.ama daha bebek oldukları için olabılırdedi.tam düzgün sonuc alınmıyormus bazen

kızlar benim de bir sorunum var Ece sol göğsümü emmekte zorlanıyor kafasını vuruyor halbuki önceden rahat rahat emziriyordum şimdi başka pozisyonda veriyorum solu ama sırtım belim çok ağrıyor o zamanda sizlerde de böyle sorun var mı?? Bir çaresi var mı düzelir mi??

kızlar merhaba dün gece ne oldu iki gündür canım bulgur pilavı çekmişti bende yaptım yedim yanındada elma suyu dün akşam göğüsleirm sızlamaya başaldı bend ekontrol için bi sıktım süt akıyor baya hemde yusuf almazsa diye gece uykusunda denedim ve tuttu yavrum unutmamış emmeye başldı ama bi müddet sonra yeterince süt olmadığı için bıraktı mecburen mama yaptım verdim ama onuda azcık emdi sonrada sabaha kadar bir daha mamada yediremedim meme aradaı yavrum korktuğumdn tekrar veremedim göğsümü biberonu bırakırsa ona yetecek sütümde yok ortalığı birbirine katar ne yapacağımı şaşırdım eşime pompa alalım sağıp vereyim dedim sanırım öyle yapacağaım artarasa emzirmeyide denerim ..
yanlız başa dönmek zorundayım göğüslerim hemen kızardı ve acıyor yani tekrar yara olma ihtimalimiz var ben böyle gece geçirdim biraz öncede maam öncesi göğsümü uyanıkken denedim yavrum nasıl yapıştı yumuldu çekti ama dolu dolu süt gelmeyince ağladı inşallah artarda veririm 1ml de olsa yavruma vermeye çalışacağım

meltemm face tede yazdım gelin gibi olmuş bebişinnn çok tatlı maşallah
buluşmanın günü belli dğeil pervine bağlıyız bana geliceksiniz öperim

okey canım
sağolasın
inşallah sana gelebilirim

maşallah canım sanada kızınada mevlüdünüzde hayırlı olsun zaten fazla kilon kalmadığı elbisenden belli tebrik ediyorum seni alkisalkisalkis çok şıksın

taze geçmiş olsun canım

çok sağolun
çok yiyemiyorum aslında

amin canım

sağol teyzesi

yok canım kilo veriliyor telaşlanma
al tabii güzel bir elbise

sağol canım

sağol teyzesi
aşı günü zor geçti mi?? bizimde aşı zamanımız yakında

FASULYEKO masallah cok guzel ve formdasın . eceninde annesinden asagı kalrı yanı yok minik melek

ay evet tüm bebekler melek zaten

büyümüş kocaman olmuş maşallah

Meltem çok güzelsini ana-kız
nasıl verdin kiloları ben aksine kilo aldım malesef

bilmem eksta bir çabam olmadı kilo konusunda

Çılgın gibi ağlarken kolik sesini duyduk mu bir anda bu hale geliyoruz bizdelikafadulden

ay ben çok üzülüyorum ağladıklarında derdini anlatacak yaşa gelince mutlu olucam

alıntılardan bebişlerin reımlerını görüyorum hepsi cok tatlı maşşalah.burkocum aynı şevvalde aglarken kolik müziğini duydugu an aynı o halde oluyor.gözlerını acıyor kocaman.ama tabı uzun sürmüyo müziğin etkısı kımı zaman.aglamay kaladıgı yerden devam edıyor bazen :))

kızım ishal oldu galıba.sabahtan berı 3 kez kaka yaptı,biraz cıvık gıbı,ama rengı yesıl degıl Allah tan.sarı turuncu arası.bakalım eger bu sıklıkta devam ederse yarın doktora getırırnm belkı.inşallah gecer.ben dün bıraz fazla taze incir tükettım ondanda olabılıur gıbı geldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…