Zor bir gündükafamçokkarıştı
Sabahın üçünde "nöbetteyiz" diye yazmıştım buraya. Üç buçukta zar zor uyuttuk. Önce beş buçuk, sonra altı buçukta uyandı ve öğlen 12ye kadar sürekli mızmızlandı, arada delice ağladı, damla uyumadı, tabii biz deakannehirSonrasında da ara ara tavşan uykuları oldu. En son kucağımda sızdı akşam 9 gibi, hala uyuyor:gitme:Çok huzursuzdu. En son gittiğimizde doktor idrar yolları enfeksiyonu da huzursuzluk yapar dedi. Allah korusun, inşallah yoktur öyle birşey. Bir de az miktarda kalça çıkığı olabilir dedi, çarşambaya çocuk ortopedistine gideceğiz. Ççok telaşlanmıyorum o konuda ama kafama takılıyor ister istemez:uhm:
:))) De ama yutmadım :))ozamn şöyle diyelim araç kiralicam ben şöförlü kaydirigubbakcemile3
Maşallah oğluna.kızlar bu gün doktor kontrolümüz vardı.oğlum gayet iyiymiş.bi hırıltı vardı o burnu tıkalı olduğundanmış.ciğerler boğaz temiz."burun tıkanıklığı ilk 4-5 ayda olur özellikle mevsim değişikliklerinden" dedi.boyuna ve kilosuna şaşırdıkoca bi "maşallah" dedi bu boy ve kiloya.boy ve kilo ölçümünü yapan hemşirede "boyu için çok iyi uzun boylu ve yakışıklı bi delikanlı olacak bu "dedi.iyi bi muayene yaptı ve gelişim çok iyi dedi.sağlık her şeyden önce gelir tabii.
kızlar ishal için bi aşı varmış özel yapılan iki yada üç aylıkken ilk doz yapılıyormş.yaptıranınız ya da duyanınız oldu mu?
:)))))
sevilir sevilir bu sevimlilikleride olmasa onca çektiklerimiz nasıl unutulur maşallah
hiç sorma dayandıdıda nasıl dayandı hep mutsuz ve suskun odlara kapnarak yanlızlığına sığınarak yaşadı ..ben ki teyzeleri olarak aklımageldikçe gözyaşlarımı tutamazdım ilk resimlerinin annemin eline geldiği haberini duyduğumda sabahı sbah ettim meraktan ağalya ağlaya bi hal olmuştum aslan gibi delikanlı olmuşlar yavrucuklarımız bu gününe şükür
geçmiş olsun emziriyorsan bol bol emzir hemen atlatıyor
yalancı emzik bebekelri anne memesinden soğutabilirmiki acep çok mecbur kalmadıkça vermesen özelliklede sen yanındayken verme bence bırak azcık ağlasın sakinleşmesi için kendi göğsünü ver bebeğinle vakit geçirmendiyi olmuş ...
1 saatte acıkmamıştır yavrun o zaman onun için almamıştır birde kayınvaliden sen gelmeden önce doyurduğu sütün gazını çıkarmamışsada çocuk tok hisseder emmez aklıma geldikçe emmeme sebebleri sıralıyorum inşallah sorunun ortadabn kalkar
Zor bir gündükafamçokkarıştı
Sabahın üçünde "nöbetteyiz" diye yazmıştım buraya. Üç buçukta zar zor uyuttuk. Önce beş buçuk, sonra altı buçukta uyandı ve öğlen 12ye kadar sürekli mızmızlandı, arada delice ağladı, damla uyumadı, tabii biz deakannehirSonrasında da ara ara tavşan uykuları oldu. En son kucağımda sızdı akşam 9 gibi, hala uyuyor:gitme:Çok huzursuzdu. En son gittiğimizde doktor idrar yolları enfeksiyonu da huzursuzluk yapar dedi. Allah korusun, inşallah yoktur öyle birşey. Bir de az miktarda kalça çıkığı olabilir dedi, çarşambaya çocuk ortopedistine gideceğiz. Ççok telaşlanmıyorum o konuda ama kafama takılıyor ister istemez:uhm:
Selam kızlar... 2-3 gündür yatılı misafirim vardı. Mustafa'yı hatırlar mısnız bilmem :) Gelip 10 gün bizde kalmıştı. Neyse işte kız ark ile birlkte bizdeydiler, güzel 2-3 gün geçirdik birlikte. Doruk onlara türlü şebeklikler yaptı, onların da dibi düştü :)
Doruk BİBERONU BIRAKTIHatta ağzıma memem dışında br şey almıyor artık. İyi mi kötü mü bilemedim. Bugün 1-2 saatliğine alışverişe çıkalım dedik Onur'la. Sütümü sağdım, anneme bıraktım. Ne biberonla, ne kaşıkla almamış sütü. Geçen gün de almamıştı, gece yarısı sütüm de kalmamıştı, buzluktan özdüğüm sütü içirememiştim Aynı şekilde ıhlamur vermek istediğimde de başarısız oldum ki; rezeneyi cokur cokur içiyordu. Tam olarak yapışık ikiz olduk artık sanırım
KIZIMIN AĞZINDA PAMUKÇUK ÇIKTI:1no2:
Başına gelen var mı? Nasıl geçiririz?
Canım inşallah kötü bi şey çıkmaz sıkma canını bize hiç dr kalça çıkığı için bi şeyler demedi film filan çekilecek diye şüpheli durumlardamı diyolar yoksa herkesin yaptırmasımı lazım.
Kızlar merhaba..
Ben de 21 ağustosta doğum yaptım ve tatlı bi kızım var. Artık çıldırmak üzereyim uykusuzluktan. İlk 1 ay gayet güzeldi. Emip karnı doyunca uyuyakalırdı. Şimdi ne mümkün.. Bir de emme isteği varki ne yapacağmı şaşırdım. Yalancı emzik vermek zorunda kaldık fakat onunla da tam hazzı alamıyor. Sürekli birşeyleremiyor. Ellerini, eldivenlerini, ağzına ne denk gelirse emiyor. Hatta uykusunda dönerken ağzı battaniyesine denk gelirse onu emmeye çalışırken uykudan da uyanıyor. Uykuları da iyice düzensizleşti. Uykuya dalmakta güçlük çekiyor, uyusa yarım saatte uyanıyo. Herkes kırkından sonra düzelir derken benimki kırkından sonra iyice sapıttı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aykta sallamam derken onu da yapmak zorunda kaldım. Bildiğiniz bişeyler varsa yardımcı olun lütfen.
Rutin kontrolde ultrason da istemişti. Ultrasonda ufak bir asimetri gördü. Yaş dönümü de olailir ama takip edelim dedi
Rutin kontrolde ultrason da istemişti. Ultrasonda ufak bir asimetri gördü. Yaş dönümü de olailir ama takip edelim dedi
meltemm face tede yazdım gelin gibi olmuş bebişinnn çok tatlı maşallah
buluşmanın günü belli dğeil pervine bağlıyız bana geliceksiniz öperim
maşallah canım sanada kızınada mevlüdünüzde hayırlı olsun zaten fazla kilon kalmadığı elbisenden belli tebrik ediyorum seni alkisalkisalkis çok şıksın
taze geçmiş olsun canım
cok gecmıs olsun tazem nerde nasıl usuttu kı orda havalar serınledımıkı??
yok guzelm cok uzakmısız nazan ve benden baska anadolu yakasında oturan yok valla yaa yenı gelenler bıle ta karsının en uzak bolgesınden cıkıyor napalım gonuller bır olsunn
yaa massallahhh sıze sende kızında harıka gorunuyorsunuzz allah kabul etsınn
hemdee nasılll
Fallla haklılar vesselammmmalum, oğlun cok tatlı be yafrum, hiç sana benzemiyooo laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3 çaçaçamm ayçamm benim.. muck.
prensesler gıbı olmus, masallahh Ece ye..
Nevinim, Mert Efe sana ne kadar benzıyor.. masallah ogluma.. en kısa zamanda sizi görmek dileğiyle.
meltem bu ne kılık ya..depresyonamı sokcan beni..önce maşallah diyimde kızına ve sana tü tü tü maşallah...süper gözüküyosun bende mevlütte ne giysem diye düşünüyorum ..hamile pantolamlarımdanmı giysem..yoksa alsammı bişi.alsam moralim bolcak bu olmadı büyüğü kabinden yine seslencem daha büyüğü yokmu...yok yok en iisi hiç alışverişe çıkmım..şu 10 kilodan kurtulim sonra..
ben dedün gece aynı şeyleri yaşadım rezene ve buzluk sütü hariç..
ben yakınım:) beylikdüzü
anaaa prenses gibi bu beee..çok şeker allah ömrünü arttırsın..
ben de hiç dikkat etmiyorum bişey olmadı şimdiye kadar allaha şükür..belki bazı bünyelerde gaz yemeklerden geçiyordur ne bileyim esra..yoksa anneler anlamaz mı geçip geçmediğini anlar elbet..
oyy çok yorulmuşum..bu gün önce karma sonra zatürre sonra verem aşısımızı olduk sonra doktor kontrolümüze gittik maşallah neva ağlamadı hiç desem yeridir.boy kil gelişimi herşey normal..babmızı ziyarete gittik işyerine arkadaşlar bayıldılar nevaya kucak kucak gezdi sonra ben alınca cırladı cadı.kucak kucak gezeyim diyor haspam:) sonra ailecek gezdik tozduk nevaya ciciler aldık
fasulyeko sen ve kızın çok hoşsunuz maşallah size
GAZ konusunda ESRAMA sonuna kadar katılıyorum..tabi bireysel farklılıklar olabilir.
FASULYEKO masallah cok guzel ve formdasın . eceninde annesinden asagı kalrı yanı yok minik melek
büyümüş kocaman olmuş maşallahbugün doktora gittik kalça ultasonu çekildi, Çağan efendi hemşireleri pek sevdi hiç ağlamadı çapkın olcak oğlum : )
dr. kilosu 4600 olmalı bakalım kaç kilo dedi oooo bizimkinin maşallahı var 5100olmuş
diyet verdi oğluma çok kilo almış :)) arada papatya rezene çayı vericem sürekli emmesin gazıda ondan olurmuş
kolik sancılarımız içinde emzik önerdi.. normalde önermiyorum ama rahatlaması için kullanın dedi akşam 9 dan gece 2 ye kadar ağlıyoruz malesef
zor oldu emziği tutması ama sonunda kabullendi, umarım çok alışmaz
tombiğim büyümüşmü
Meltem çok güzelsini ana-kız
nasıl verdin kiloları ben aksine kilo aldım malesef
Çılgın gibi ağlarken kolik sesini duyduk mu bir anda bu hale geliyoruz bizdelikafadulden