dün dr. kontorlüm vardı rahmim normale dönmüş : ))
baktı dr hani dikişin dedi? ee orda işte ben göremiyorum sen görebiliyormusun dedi... kendinimi övüyor anlamadım kaydirigubbakcemile3 birde unutmuş neden normal doğurmadın diyor; birlikte karar verdikya dedim boynuna kordon dolanmıştı kilosu çoktu dediniz hmmm hatırladım dedi Çok üzgünüm çoook
Esrako Esrako
açlık tokluk kan şekerime baktırıdm
açıktık 84 tokluk 2. saat 86 çıktı çok şükür çok mutluyum hihoyyyt hihoyyyt
endokrin çok iyi ama dikkat et dedi kilo alma hamur işi yeme kilonu sabit tutmaya çalış vs. vs.
sende durumlar nasıl ??
değişik ortamda Çağan'ın uyku düzeni bozuldu
hastaneye giderken uyuyordu 11 de uyandı emzirdim altını değiştirdim uyudu 5 dk sonra fıskırarak kustu herşeyimiz battı ben yalnızım tabi eşim işe dönmüştü
saat 10 da olan randevuma 2 de girebildim kafamçokkarıştı
öğlen 11 den gece 12 ye kadar uyanık kaldı yıkadım masaj yaptım 2 kez kıyafet değiştik çok yorulduk birlikte 6 saat kesintisiz uyuduk
bugün iyiyiz çok şükür
ben bu olcumlerı evde kendım yapıyorum dr a gıtmedım benımde bu gıbı cıkıyor olcumlerımm
nesriiiiiinn 6 saat kesintisiz uyku haaa..
maşallah çagana. ayyy kırkımız çıkınca bizde öyle uyuruz dimiiiiiiiiiiii...
olacak olacak gulıstanım bak gor sen de sasıracaksın bızım kız bes saat kesıntısız uyumaya basladı zamanla uzadı kesıntısız gece uykuşarıı sabrett
ben lohusalıkta cok cektim hem cocuktan hem karabasan kabuslardan vs oyle cok rahatsız edildimki inanamazsınız hep namaz abdestli gezdim en so 40.gecemde uykumda ses bana artık seni azad ediorum dedi ve beni sonrasında hic karabasan sıkıntı basmadı hayatım normale dondu sukur o yuzden lohusa insanlara acıorum gercekten cok zor bi donem o 40 gun hem fizyolojik hem pskolojik ins pinkym burkom hayırlan kurtulun
ah pervin bençok iyi bilirim o karabasanları yeni evli iken oldu banada seslerini hepduydum aglayarak inip gorumcemlerde uyudugum oludu bazi sabahlar ibo isegider ben uyuyamazdım seslerden falan oglum dogunca çokkorktum ilkkirk gun yanlızkalmaya bir an bile razı olmadım hep yanımdab iileri vardı ece de nedense aklıma gelmedi bakkarabasan falan yanlız da yarımsaat falankaldıgım oldu korkmadım birseyde olmadı
bana normal zamanlardada ara ara olur ayetel kursi okuyup yattıgımda olmuyor ama bazen unutuyorum okumayı aynen bencde lohusalık çok kotu iyikibitti gittii
vee tartıda 60ı gordum sukur 59la kalmıstım 2 ayda normale donduk geri kalan 5-6 hedef kiloyuda acele etmeden sıkmadan veririm rahatladım bi bakım topigine toplassak cok ii olcakta kimse ugramıo o taraflara
supersin tamamda bulusmaya gelelceksin birde bu fidan gibi halinle nolcak sacını basını toplanıp yolmayalım :))
benim bazen manyak derecede gazım oluyo hamileyken bukadar gazlanmazdım karnım davul gibi şişio ve surekli gaz cıkarma ihtiyacım oluyo sebebi sezercikmi acaba yaa
ahh aynenn bende habire gaz çıkarıyorumsesli sesli bir suru uzun tovbe afedersiniz ama anlatmak için yazdım utanıyorum yanımda ibo bile varken yatıyorum tam geliyor yatkalk bir hal oluyorum bende ayagımı mıusuttum diyorudm demeksezaryanla alakalı falan bir durum bu bencede oyledir aklıma gelmemisti ilk gunler tamamda aylar oldu
al benden de o kadar... çenem sivilce doldu. arada bir pembe bir akıntım da oluyor. anlamadım gitti regl miyim değil miyim , olacak mıyım olmayacak mıyım....
buarada ben çikolatayı ne hamileyken bırakabildim ne de şimdi bırakabiliyorum. aslına bakarsan bırakmaya yeltenmiyorum bile. günde en az 100gr çikolata yiyorum. bizim kızın uykusuzluğu ondan mıdır acaba? hiç uyku düzeni yok. günde toplamda 8 saatten fazla uyumuyor.
MUCİZE nin bebeği mi düşmüş? çooook üzüldüm. inşallah şimdi iyidir. en iyisi ona özelden msj atayım. topiğe filan giremiyordur herhalde?
nazann çikolata uykusuzluk yapıyor bebekte kesinlikle eminim ne zaman yeseme uyumuyor senkes o çıkalayatı bir iki gun oyle bir kiza bakbakalım degscekmi
kızlar bu gün doktor kontrolümüz vardı.oğlum gayet iyiymiş.bi hırıltı vardı o burnu tıkalı olduğundanmış.ciğerler boğaz temiz."burun tıkanıklığı ilk 4-5 ayda olur özellikle mevsim değişikliklerinden" dedi.boyuna ve kilosuna şaşırdı
koca bi "maşallah" dedi bu boy ve kiloya.boy ve kilo ölçümünü yapan hemşirede "boyu için çok iyi uzun boylu ve yakışıklı bi delikanlı olacak bu "dedi.iyi bi muayene yaptı ve gelişim çok iyi dedi.sağlık her şeyden önce gelir tabii.
kızlar ishal için bi aşı varmış özel yapılan iki yada üç aylıkken ilk doz yapılıyormş.yaptıranınız ya da duyanınız oldu mu?
evet canımbende yaptırdım rota virusu asısı ayrıca yazacagım simdi konuyla ilgil iherkes tam okusun onemli çunku
Selam kızlar... 2-3 gündür yatılı misafirim vardı. Mustafa'yı hatırlar mısnız bilmem :) Gelip 10 gün bizde kalmıştı. Neyse işte kız ark ile birlkte bizdeydiler, güzel 2-3 gün geçirdik birlikte. Doruk onlara türlü şebeklikler yaptı, onların da dibi düştü :)
Doruk BİBERONU BIRAKTI
Hatta ağzıma memem dışında br şey almıyor artık. İyi mi kötü mü bilemedim. Bugün 1-2 saatliğine alışverişe çıkalım dedik Onur'la. Sütümü sağdım, anneme bıraktım. Ne biberonla, ne kaşıkla almamış sütü. Geçen gün de almamıştı, gece yarısı sütüm de kalmamıştı, buzluktan özdüğüm sütü içirememiştim
Aynı şekilde ıhlamur vermek istediğimde de başarısız oldum ki; rezeneyi cokur cokur içiyordu. Tam olarak yapışık ikiz olduk artık sanırım
ay hatırlamazmıyız mustafayı:))))
ya seni birakmasında varsın biberonu biraksın tazem nolcak bir sure daha yapısık gezin bak iki ayımn bitiyior bile az kaldı ek gıdalara falan bence uzulmene gerk yokda senin sefa neler yedirir bu arada bilemiyorum;:))))
KIZIMIN AĞZINDA PAMUKÇUK ÇIKTI:1no2:
Başına gelen var mı? Nasıl geçiririz?
karbonaltılı suyla silindignii biliyorum canım geçmis olsun
kızlar merhaba dün gece ne oldu iki gündür canım bulgur pilavı çekmişti bende yaptım yedim yanındada elma suyu dün akşam göğüsleirm sızlamaya başaldı bend ekontrol için bi sıktım süt akıyor baya hemde yusuf almazsa diye gece uykusunda denedim ve tuttu yavrum unutmamış emmeye başldı ama bi müddet sonra yeterince süt olmadığı için bıraktı mecburen mama yaptım verdim ama onuda azcık emdi sonrada sabaha kadar bir daha mamada yediremedim meme aradaı yavrum korktuğumdn tekrar veremedim göğsümü biberonu bırakırsa ona yetecek sütümde yok ortalığı birbirine katar ne yapacağımı şaşırdım eşime pompa alalım sağıp vereyim dedim sanırım öyle yapacağaım artarasa emzirmeyide denerim ..
yanlız başa dönmek zorundayım göğüslerim hemen kızardı ve acıyor yani tekrar yara olma ihtimalimiz var ben böyle gece geçirdim biraz öncede maam öncesi göğsümü uyanıkken denedim yavrum nasıl yapıştı yumuldu çekti ama dolu dolu süt gelmeyince ağladı inşallah artarda veririm 1ml de olsa yavruma vermeye çalışacağım
ayy çok sevindim deryacım yaa insalah devamı olur yusuf emerr
bulgur pqilaviı gaz yapmadımı peki ben çokseverim ama gazyapar diye yiyemiyorummm sutyapar diyorlar ama gazda yaparsa ne anladım o istenn
mucizeyede çok geçmisler olsun iki gunluk bebegi yere dusurme sokunu dusunemiyorm allah yardımcıları olsun