2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

koyu renk dedigin ne cizgimi... o cizgi daha 5-6 ay bizimle maalesef o gecmio ama gobegin teninle uyumlu olması icin bakım sart en azından benimki oyle oldu. karnında tek bi cizgi olmayanlara oyle ozeniorumki..

yok canım o çizgiye demiyorum çatlaklara diyorum.
öyle derinlermişki koyu kırmızıya benziyor malum ben beyaz tenliyim. yani vucudum bu yaz hiç guneşde görmedi ya çok farkediyor göbeğim ve üst kısımlar...

ayy sorma ya bende deli oluyorum kışın dogum yapıp yaza denize bikiniyle girenlere..meger kadınların sadece %35içatlamazmış..yani ben %65 lik şansız kesimdenim...
genetik .. ahh ahhh genlerimiz çatlakmışkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

benim bazen manyak derecede gazım oluyo hamileyken bukadar gazlanmazdım karnım davul gibi şişio ve surekli gaz cıkarma ihtiyacım oluyo sebebi sezercikmi acaba yaa

aslında kırmızı olması ii cunku iilestirebilirsin catlak iilestirici krem yag vs sur detayları obur topikten oku al renk degismeden mudehale edip duzenleyebilirsin.. yani gecmio ama buzusuo :)) uzgunum catlak yasıycaz artık

slm kızlar ben şu mevlüt olayını atlattım çok şükür

eeylem işin zor diyorum gerisini sen anla benim oğluşum neler çekti mevlütte birilerinden.
kendinide üzme streste bebişini etkiler canım

aramıza yeni katılanlar inşallah iyi vakit geçirirsiniz

mücizeye rabbim şifalar versn.

kırkını çıkaranlarada tavsiyem kendinizi yenileyin
ben de saçıma röfle yaptırdım cici oldum kırk çıktıktan sonra bazı düzelmeler oluyo
üf ya sanki çok giriyom ya internete furkan ağlamaya başladı ben gene kaçtım

ben yine regl olcam galiba sivilce cıktı aylar sonra ve cikolata krizim gelio habire cikolata yemek istiorum ama cocugu etkiler die tuutuyorum kendimi bakalım olcammı halbuki o

Sağol canım inşallah. Müzikte hakkaten çok rahatlatıcı onun içinde teşekkürler.
Korsan kitaba evet taksiye hayır:)
Temizlik konusunda kayınvalidem şimdilik güvenimi sarsacak bi şey yapmadı gördüğüm kadarıyla çok temizdir kendisi.Doğumdan önce ve sonra temizliğimi hep o yaptı sağolsun e temiz olması bıcırığıma memesini yıkayıp vermesindende belli zaten

vee tartıda 60ı gordum sukur 59la kalmıstım 2 ayda normale donduk geri kalan 5-6 hedef kiloyuda acele etmeden sıkmadan veririm rahatladım bi bakım topigine toplassak cok ii olcakta kimse ugramıo o taraflara

Bravo benimde kilomdan yana sıkıntım yokta şu kalan göbek nolcek bilmem.

slm kızlar ben şu mevlüt olayını atlattım çok şükür

eeylem işin zor diyorum gerisini sen anla benim oğluşum neler çekti mevlütte birilerinden.
kendinide üzme streste bebişini etkiler canım

Sağol canım üzülmemeye çabalıyorum öğlende azıcık emdiği için daha iyiyim.

petrik bolusuruz mantıklı..drun alttanda baktımı kontrolde bakıomu drlar yoksa usg mi

usg ile baktı rahime baktı okadar

nesriiiiiinn 6 saat kesintisiz uyku haaa..

maşallah çagana. ayyy kırkımız çıkınca bizde öyle uyuruz dimiiiiiiiiiiii...

6 saat uyudu ama onun öncesinde 13 saat uykusuz kaldı yavrum ondan çok uyudu

vee tartıda 60ı gordum sukur 59la kalmıstım 2 ayda normale donduk geri kalan 5-6 hedef kiloyuda acele etmeden sıkmadan veririm rahatladım bi bakım topigine toplassak cok ii olcakta kimse ugramıo o taraflara

oo maşallah baby dararısı başıma
hastaneden dönünce 63 kiloydum şimdi 66 oldum
sütüm olsun diye bol bol yiyordum
azalttım bugünden sonra dikkat edicem hırslandım sayende : ))

ben yine regl olcam galiba sivilce cıktı aylar sonra ve cikolata krizim gelio habire cikolata yemek istiorum ama cocugu etkiler die tuutuyorum kendimi bakalım olcammı halbuki o
al benden de o kadar... çenem sivilce doldu. arada bir pembe bir akıntım da oluyor. anlamadım gitti regl miyim değil miyim , olacak mıyım olmayacak mıyım....
buarada ben çikolatayı ne hamileyken bırakabildim ne de şimdi bırakabiliyorum. aslına bakarsan bırakmaya yeltenmiyorum bile. günde en az 100gr çikolata yiyorum. bizim kızın uykusuzluğu ondan mıdır acaba? hiç uyku düzeni yok. günde toplamda 8 saatten fazla uyumuyor.

MUCİZE nin bebeği mi düşmüş? çooook üzüldüm. inşallah şimdi iyidir. en iyisi ona özelden msj atayım. topiğe filan giremiyordur herhalde?

kızlar burda şüyüd cayı die bi cay var hep merak ediodum içinde rezene varda bide şüyüd yazıo meger dereotuymus hem rahatlatıo çok içmiodum içeyim bari sütüde artırıo .
nazan sana getireyimmi o caydan

bende son bi kaç gündür kabızlık yok oldu.inşallah seninki daha kısa sürer

kayracım.anlattıkların kabus gibi.eşinle konuş kesinlikle o kadınla yapamazsın sen.sen gergin oldukça bu Ömür'e de yansır.Allah yardımcın olsun

dün çektim teyzesi.büyüdü maşallah.
oy oy yerim ben onu.kaygılandığın korkup ağladığın dualar ettiğin bebeğine maşallah

çok geçmiş olsun.sıcak ıhlamur iç.bol c vitamini al.bol sıvı tüket canım

çok tatlı maşallah.sevilmez olur mu hiç

tebrikler canım.içimizde en azimlisi sen çıktın
bugün bende hamile kalmadan önce aldığım pantolonu giyip doktora gidince çok sevindim.yavaş yavaş norma kilolara dönüyoruz.uzun bi zamandır tartılmadım ama eski eşofmanlarımı pantolonlarımı giyebiliyorum.daha önce diz kapaklarımdan yukarı çıkmıyorlardı
vücudumda çatlak yok.vücudumda siyahlaşmalar vardı kayboldu.doğumdan iki ay sonra diyarbakıra geldim.tüm arkadaşlarım çok güzelleştiğimi yüzümün çok hoş olduğunu söylediler.hattta öğretmen olan erkek arkadaşlardan biri ben okula gidince nerdeyse tanıyamıyordum sizi dedi.
sanırım ben hamilelikte çok çirkinleşmişim.kaydirigubbakcemile3

kızlar bu gün doktor kontrolümüz vardı.oğlum gayet iyiymiş.bi hırıltı vardı o burnu tıkalı olduğundanmış.ciğerler boğaz temiz."burun tıkanıklığı ilk 4-5 ayda olur özellikle mevsim değişikliklerinden" dedi.boyuna ve kilosuna şaşırdı koca bi "maşallah" dedi bu boy ve kiloya.boy ve kilo ölçümünü yapan hemşirede "boyu için çok iyi uzun boylu ve yakışıklı bi delikanlı olacak bu "dedi.iyi bi muayene yaptı ve gelişim çok iyi dedi.sağlık her şeyden önce gelir tabii.
kızlar ishal için bi aşı varmış özel yapılan iki yada üç aylıkken ilk doz yapılıyormş.yaptıranınız ya da duyanınız oldu mu?

petrik ve pinky evet lütfen dövün kaynanamı lütfen...

canım ben yaptırdım.150 ytl.adı rota virüsü aşısı.kasımdada rotarix adında ikinci özel aşısı var.sonra 1 yaşına kadar yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…