2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

karma ası olduk bugun.. diger asıları geldiğimde yaptırcam burda yokmus cunku. kalca usg de geldiğimde artık

nesriiiiiinn 6 saat kesintisiz uyku haaa..

maşallah çagana. ayyy kırkımız çıkınca bizde öyle uyuruz dimiiiiiiiiiiii...

uyursunuz gece ii doyurup yatırırsan arada piyango vurur gulistanım
günü gününe uymmuyor bu çocugun ya dun mesela banyo sonrası maşallah 3 saat uydu emdi yine 3 saat uydu. ama bugun kuş gibi zırtımpırt uyanıyor oysa bugunde banyo yaptırdım.kafamçokkarıştı

ben lohusalıkta cok cektim hem cocuktan hem karabasan kabuslardan vs oyle cok rahatsız edildimki inanamazsınız hep namaz abdestli gezdim en so 40.gecemde uykumda ses bana artık seni azad ediorum dedi ve beni sonrasında hic karabasan sıkıntı basmadı hayatım normale dondu sukur o yuzden lohusa insanlara acıorum gercekten cok zor bi donem o 40 gun hem fizyolojik hem pskolojik ins pinkym burkom hayırlan kurtulun

perviin okduunmu buluşmaya belki jennycananda gelebilermiş. diidom gelcek hemi???

40ından sonra biraz daha rahatlıosun cocukta rahatlıo bisekilde eskiye gore daha duzgun oluyo hersey dert etme canım

perviin okduunmu buluşmaya belki jennycananda gelebilermiş. diidom gelcek hemi???

okudum cok sevindim evet didom gelio bakalım ecenin nufus kagıdı daha gelmedi burda konsoloslukta işler uzun suruo gelirse hemen bilet alcaz hafta ici emrah konuyu kovalıycak ona gore kesin tarrihi bildiririm

kafamçokkarıştı ayy canım ya demek gerçekmiş hep başkalarıdnan duyardım da yakınımdan duyunca daha bi inandım..geçmiş olsun diyelim..ama o ses çok ilgincime gittii..

ben şükürler olsun hiç yaşamadım öyle bişey aklıma getirmek istemiyorum ama evde sürekli kuran cdsi açık ve bende abdestli olmaya çalışıyorum sürekli slaavat çekiyorum malum dua okuyamadıgım için...az kaldı inşallah kırkımıza bugunu saymazsak 6 gun..:)hihoyyyt

vee tartıda 60ı gordum sukur 59la kalmıstım 2 ayda normale donduk geri kalan 5-6 hedef kiloyuda acele etmeden sıkmadan veririm rahatladım bi bakım topigine toplassak cok ii olcakta kimse ugramıo o taraflara

ayyy babyim senin sayende monolog yapmıyorum:)

tabee sende benim sayemde..

birileri daha gelsede geyik yapsak:)

ii 6 gunun sonunda rahatlarsın azkalmıs canım ya..bide benim gobegimi tarif etmissin resmen bende ilkzamanlar kremlerken catlak olan yerler cok sızlıodu artık sızlamıo ya derinlesti ya buzusuo toparlanma var kremlerle korseyle toparladım ama sporla sıklasması lazım illaki alt karın kaslarını calıstıran hareket sart

vee tartıda 60ı gordum sukur 59la kalmıstım 2 ayda normale donduk geri kalan 5-6 hedef kiloyuda acele etmeden sıkmadan veririm rahatladım bi bakım topigine toplassak cok ii olcakta kimse ugramıo o taraflara
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bravo sana. hakkaten .oysa sende baya kilo almıştın hadi ben gibi 8 kilo almış olsan hiiç tebruk etmesdim ama hakkaten tebriklerrrrrr..

peki cancagzım göbüş ne durumda sarkıklık varmı?lülülülülülü

ayy babybim ya ben hiç krem falan sürmüyorum..zaten çok acıyor banyoda bile liflerken çok nazik davranıyorum bildiğin gibi değil...

18 kg almıstım :))) saka gibi aynı tartıda 77yi gordum sez bigun once:) hep aynı tartıda tartılıom yani drun muayenehanesindekinde.. ptesiye kaldı kontrolun normalde bugundu ama dogumu vardı gitti acele ptesi goruselim dedi.. bakalım artık

bide göbekdeki o koyu renge ne yapces?
kahve limon karışımında renk açılıyor demişlerdi..

ayy babybim ya ben hiç krem falan sürmüyorum..zaten çok acıyor banyoda bile liflerken çok nazik davranıyorum bildiğin gibi değil...

lifleme kesele kesele. al bi kabak lifi yosun sabunu onla kesele cok ii gelio rengi normale donuyo gobusun. kesen bitince enson lifle ama once kesele

bide göbekdeki o koyu renge ne yapces?
kahve limon karışımında renk açılıyor demişlerdi..

koyu renk dedigin ne cizgimi... o cizgi daha 5-6 ay bizimle maalesef o gecmio ama gobegin teninle uyumlu olması icin bakım sart en azından benimki oyle oldu. karnında tek bi cizgi olmayanlara oyle ozeniorumki..

birinci cocukta catlamayıp 2.cocukta catır catır catlayanı bile duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…