2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ne olur acil yardım edin
bebeğim grip oldu galiba ben griptim atlattım çok da dikkat ettim ona bulaşmasın diye ama nasıl oldu bilmiyorum

çok sağol canım insan kendi hasta olunca neyse de yavrusunun hastalığına dayanamıyormafoldumben

Gündüz banyodan sonra saatlerce uyudu kızım. Şimdi de nöbetteyizkafamçokkarıştıPöf! Bakalım ne kadar sürecek:a015:

Canım bende öyle düşünüyodum acıkınca alır diye ama dün öyle olmadı.
Dün eşim kötü çıkışmış sabahta söylendi ama kayınvalidem inattır yapacağını yine yapar. Günahı vebali boynuna ne diyim artık. Eşim istersen işten çık sen bak çocuğumuza dedi ama tek maaşla işimiz zor olur diye bu fikre baştan beri hiç sıcak bakmıyorum ,canımı sıkacak başka şeyler olursa anneme giderim. Annem bakar hiçte gözüm arkada kalmaz o zaman.
Akşam bizimki yalandan yine emdi biraz beni çok kısa sürdü ama.1 saat filan geçti yalancı emzik ağzınca cokur cokur emiyo. Öyle olunca emziriyim dedim almadı yine ama açki o memeyi sömürüyo resmen ağlamak filan yok . Sinirlendim almayınca e açta belli sağdığım süt vardı verdim biberonla 100 ml imi bitirdi açmış yavrum. Elimde biberonu gören kaynanam nasıl sinirlendi " aaa sen ne zaman aldın o biberonu ben sabahtan beri kaşıkla veriyorum memeye alışsın diye niye veriyosun" falan filan . Bende sana ısrarla söyledim ilk gün ama dinlemedin beni dedim hala konuşuyo, dedim aç görmüyomusun ! "biraz aç kalsa nolurmuş" madem bi şey olmazdı ilk gün niye verdin biberonla dedim. İşte oldu bi kerede hep kaşıkla verdim bugünde ... amanda aman ne fedakarlık. Öyle güzel vermişsinki çocuğun önlüğü hep süt. Hiç küsme huyu yoktur kayınvalidemin çok güzel bi huy. Hiç bi şey olmamış gibi yıkayalımmı çocuğu ded sen bilin dedim hazırladı yıkadık üstünü giydirdim kaldığımız odaya geçtim çocuğumuda alıp saat 21:30 du bi dahada çıkmadım odadan kuzucuğumla vakit geçirdim biraz biraz emdi şükür. Sabah çıkarkende dedim 10:30 gibi ver sütünü ben 12 de gelicem tamam dedi bakalım nolcek umutsuz değilim dün kadar emicek benim kuzum inşallah.

okuyan misafir bile yok bir başımayım kocatopikde...geçmişe bakıyımm dedim alıntı yapmadıgım için tek tek yazagım maalesef..

ÖNCELıKLE
mucizemle konuştum bebkde kendiside çok iyiler şükür.. bebek henuz2 gunlukken düşmüş .üstünden çooook vakit geçmiş yani. çok şükür emarları temiz çıkmış.korkulacak bişey kalmamış.. haftaya işe başlıyor mucize gadın. bu aralar yogunmuş TEZ hazırlıyorum dedi. herkese selamı var.. istanbul buluşmasına gelemiyor malesef...

Hatıra ve kayra

kayınvalidelerinize diyecek söz bulamıyorum kelimler kifaytesiz kalıyor bu insanlarakarşı...

kayracım eşin kararlı oldukdan sonra hiç kimse bişey yapamaz eşin çok kesin konuşsun.gelmesin yaaa sen kendin kimseye ihtiyacın olmadan buyutursun bebeğini...

hatıra umarımbbeişin tekrar anne memesine döner
burkom burcunun dediğini bi dene istersen malum slikon uç ve biiberon ucu aynı.. öylelikle alır inşallah

dun oglum uyurken mevlüdüme gelemeyen ve önumuzdeki haftaiçinde gelmek isteyen misafirlerim için bi kaç pasta türü yapıp attım buzluğa.. gelcekleri gun bide yanına salata gibi garnitür bişey hazırladımmı tamamdır..

ayşiiiiiiin sendemi geliyosun buluşmaaya ayy inşallah bende gelebilirim. eşim fena muhalefet bebekle tekbaşıma gitme konusundabakalım neler olcak.. hayal kurmak istemiyrum ama içim içimesıgıyorda değil..

kız diddddooo noldu sen geliomusun istanbula kesinmi...
bu arada bi kaç gun kalırsın herhade seni misafir etmek isteris cadı kızınla birlikte...

jenny canan ne zmandır yok.. yahu bu kız nerelerde acaba annesine falanmı gittide interneti yok oralarda...

göbekimdeki sarkıklık hala devam ediyor şişlik pek kalmadı fos diye soldum ama sarkık ve büzüşük. aynen şişirpde soldurdugumuz balonlar gi bi....ne yapsak ne etsek.. birde çatlaklarım epey derinmiş. dokununca acıyor...hee bide koyu bi renk hakim göbegimde...off offf.

Dün akşam diyeceğimi dedim ama yetmedi bana. Karşımda sakin sakin konuşması bır bır bişeyler demesi iyice sinirlerimni hoplattı ağır konuşup bende onu hoplatmamak için zor tutuyorum kendimi. Yüz göz olmak istemiyorum çünkü bi araba alana kadar ki bu belki 1 seneyi bulur izin günlerimiz hariç hep onlarda kalıcaz evimiz işyerime uzak olduğu için. Çok canımıda sıkarsa dediğim gibi kendi anacığımına giderim büyük bi zevkle.
Sabahta yalandan emdiği için bizim bıcırık az önce göğsümden süt gelmeye başladı taş gibide oldular of off. Allah sonumu hayıreyleye.

Mucizenin bebişine çok üzüldüm şükür iyilermiş çok sevindim:)
Mevlütte kuzucuğuna ne giydirdin bi foto eklesen bizde haftaya yapıcaz galiba mevlüt kıyafetleri var gördüm ama bern normaldede giyebileceği bi şey olsun istiyorum o kıyafetler çok hoşuma gitmedi.

jenny cannala konuştum iyilermiş çok şükür.. sadece yogun bir misafir akımına kapılmış buldugu boş vakittede kendini dışarı atıyormuş..j

veee istanbullu hatunlara bi sürpriz daha.. tam 14-15 ekim gibi cananda istanbula gelcekmiş. ve buluşmayay gelebilermiş...

ayyyyyyyyyy inşallah bi aksilik olmazda hep beraber görüşürük..:)

son mjımdan beri saat geçmiş kimsecikler ugramamış ayyy haftasonu ya bugun unutmuşum tabeeeeee

eeylem kayınvalidene uyus oldum Allah sabırversin sana umarım tekrar emişirsiniz sbırlı ol

Hotfile.com: One click file hosting

okyanus sesleri burda regular download a tıkla 1 dk bekle sonrada indir

saol baby :))

şöyle bi fikrim var korsan taksiye binip belli noktalardan sizleri alsam ücreti bölüşürüz
ne dersiniz ??

geçmiş olsun Nevin umarım biran önce iyileşir annen

benim bırakmama sebebim tamamen hijyen
doğuma yakın temizliğe yardıma geldi
camları sildiği vileda kovasının içine soktugu bez ve süngerle ocağı silerken gördüm delikafadulden
koltugu silmesi için verdiğim bezi almamış mutfak bezini almış 2 aydır mutfakta kullandığım bezle tüm koltukları silmiş ben markete gitmiştim o ara lmaz:
ağız gargarasıyla lavaboyu yıkıyordu :mymeka:
yerleri sildiğim bezle mutfak masasını sildi daha neler neler
bebeğin soğumuş mamasını ısıtıp tekrar vermeye kalktı
bebeğin altını değiştirdikten sonra ellerini yıkamıyor
ben nasıl sütümü sağıp bebeğimi teslim edebilirimki
yanımda götürdüm oğlumu :1closedeyes:

[

stella sanal ortamdayız oluyor böyle bende 2 hafta gelemse topiğe yazdıklarım kaynıyor arada gayet normal sık sık yazacaksın kaynaşmak tanışmak için , burada kimsenin bilerek görmemezlikten geleceğini sanmıyorum...

dün çektim teyzesi.büyüdü maşallah.
Kayra maşallah Ömür'e

Allah sabır versin dövmek istediğim kaynanalardan biride seninki kötükedihüso

:roflol: uyarmıştım

dün dr. kontorlüm vardı rahmim normale dönmüş : ))
baktı dr hani dikişin dedi? ee orda işte ben göremiyorum sen görebiliyormusun dedi... kendinimi övüyor anlamadım kaydirigubbakcemile3 birde unutmuş neden normal doğurmadın diyor; birlikte karar verdikya dedim boynuna kordon dolanmıştı kilosu çoktu dediniz hmmm hatırladım dedi Çok üzgünüm çoook

Esrako Esrako
açlık tokluk kan şekerime baktırıdm
açıktık 84 tokluk 2. saat 86 çıktı çok şükür çok mutluyum hihoyyyt hihoyyyt
endokrin çok iyi ama dikkat et dedi kilo alma hamur işi yeme kilonu sabit tutmaya çalış vs. vs.
sende durumlar nasıl ??

değişik ortamda Çağan'ın uyku düzeni bozuldu
hastaneye giderken uyuyordu 11 de uyandı emzirdim altını değiştirdim uyudu 5 dk sonra fıskırarak kustu herşeyimiz battı ben yalnızım tabi eşim işe dönmüştü
saat 10 da olan randevuma 2 de girebildim kafamçokkarıştı
öğlen 11 den gece 12 ye kadar uyanık kaldı yıkadım masaj yaptım 2 kez kıyafet değiştik çok yorulduk birlikte 6 saat kesintisiz uyuduk
bugün iyiyiz çok şükür

petrik bolusuruz mantıklı..drun alttanda baktımı kontrolde bakıomu drlar yoksa usg mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…