Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günü gününe uymmuyor bu çocugun ya dun mesela banyo sonrası maşallah 3 saat uydu emdi yine 3 saat uydu. ama bugun kuş gibi zırtımpırt uyanıyor oysa bugunde banyo yaptırdım.kafamçokkarıştıuyursunuz gece ii doyurup yatırırsan arada piyango vurur gulistanım
perviin okduunmu buluşmaya belki jennycananda gelebilermiş. diidom gelcek hemi???
ben lohusalıkta cok cektim hem cocuktan hem karabasan kabuslardan vs oyle cok rahatsız edildimki inanamazsınız hep namaz abdestli gezdim en so 40.gecemde uykumda ses bana artık seni azad ediorum dedi ve beni sonrasında hic karabasan sıkıntı basmadı hayatım normale dondu sukur o yuzden lohusa insanlara acıorum gercekten cok zor bi donem o 40 gun hem fizyolojik hem pskolojik ins pinkym burkom hayırlan kurtulun
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bravo sana. hakkaten .oysa sende baya kilo almıştın hadi ben gibi 8 kilo almış olsan hiiç tebruk etmesdim ama hakkaten tebriklerrrrrr..vee tartıda 60ı gordum sukur 59la kalmıstım 2 ayda normale donduk geri kalan 5-6 hedef kiloyuda acele etmeden sıkmadan veririm rahatladım bi bakım topigine toplassak cok ii olcakta kimse ugramıo o taraflara
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bravo sana. hakkaten .oysa sende baya kilo almıştın hadi ben gibi 8 kilo almış olsan hiiç tebruk etmesdim ama hakkaten tebriklerrrrrr..
peki cancagzım göbüş ne durumda sarkıklık varmı?lülülülülülü
ayy babybim ya ben hiç krem falan sürmüyorum..zaten çok acıyor banyoda bile liflerken çok nazik davranıyorum bildiğin gibi değil...
bide göbekdeki o koyu renge ne yapces?
kahve limon karışımında renk açılıyor demişlerdi..