Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eylemm ısrar etme meme icin acıkınca alsın 1 saatte acıkmamıstır ondan almıodur.. kadın memesini vermez ins sinir oldum ya benimkide demisti bende dogururdumda benden gecti artık die yani eve bebek gelince ksıkanıolarr uyuz oldum uyuzzzzzzzzzzz
Hatıra ve kayra
kayınvalidelerinize diyecek söz bulamıyorum kelimler kifaytesiz kalıyor bu insanlarakarşı...
kayracım eşin kararlı oldukdan sonra hiç kimse bişey yapamaz eşin çok kesin konuşsun.gelmesin yaaa sen kendin kimseye ihtiyacın olmadan buyutursun bebeğini...
hatıra umarımbbeişin tekrar anne memesine döner
burkom burcunun dediğini bi dene istersen malum slikon uç ve biiberon ucu aynı.. öylelikle alır inşallah
petrikkkk benimde eceyi ilk yıkamamam kafasına kadar doldurması sayesinde olmustu ozaman kendimi cok guclu hissedip yıkamıstım , seni tebrik ediorum , aramıza hosgeldin...
istanbullu hatunlar geldigimde yolu taksim hattından gecen biri benide alsın flash tv nin ordan pleaseee:))
eylem,meme almama umarım geçici bir durumdur.annene de geçmiş olsun.benim annem de çarşamba günü göbek fıtığından ameliyat oldu,bugün taburcu oluyor.yanında olamamak yeterince canımı sıkıyordu zaten,bir de doktor 6 ay hiçbir iş yapmayacaksın demiş,anneciğim de çok istiyordu torununa bakmayı ama şimdi babamla ikisini getirip ben bakacağım sanırım.yılların borcu ödenmez ama elimden geldiği kadar...
nesrin bizde aynı sıkıntıları yaşıyoruz
dişçiye gitmem gerek mami anneme bırak diyor bırakamam diyorum kızıyor kusura bakmasın el kadar çocuğu hırpalayarak seviyor ya poposuna vuruyır arızamı ne bizimkide nr zaman onun kucağına gitse basıyor yaygarayı :lepi:
kaynanamda diyor niye bana gelince ağlıyor hep diyor
anne bebek sevmeyi bilmiyosunki diyorum benimde öyle popoma vurulsa bende o kucağı istemem diyorum artık daha nazikkk ama ikisini başbaşa bırakamam biraz daha büyümeliii
anacığım geldi bugün bende gönül rahatlığı ile dişçiye gidicem sengözlerimebaksanab
Petrik teyzesi teşekkür ederiz..Çağanada maşallah..Hoşbulduk diycem ama bi süredir buralardayım zaten..bazen yazıyorum bazen okuyorum yazamıyorum....ama herkes önceden birbirini tanıdığı için yazsamda beni pek tanımadığınız için cevap gelmediği için pek yazmayı tercih etmiyorum...yazınca yazdıklarım arada kaynıyo çünkü ...olsun okumakda güzel...herkes birbirinin tecrübelerinden faydalanıyo işte...bende faydalanıyorum sizlerin tecrünbelerindenn..o yüzden hergün okuyorum ne var ne yok diye..
Kayra maşallah Ömür'e
Petrik senin verdiğin linkten okyanus seslerini indirdim. Bir bakayım diye laptopta açtım, fonda çalıyor. Bir ara kafamı bir kaldırdım ki, Buse bir tarafta, babası bir tarafta sızmış uyuyorlarkaydirigubbakcemile3delikafadulden