2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Petrik senin verdiğin linkten okyanus seslerini indirdim. Bir bakayım diye laptopta açtım, fonda çalıyor. Bir ara kafamı bir kaldırdım ki, Buse bir tarafta, babası bir tarafta sızmış uyuyorlarkaydirigubbakcemile3delikafadulden

Ben beni şu halde üzen kim olursa olsun Allaha havale ediyorum diyecek bi şey yok maalesef. Sinirli biriyim eğer bi şeyler demeye başlarsam kayınvalidemde karşımda sakin sakin kendini savunur ve aynı lafı 40 kere haklıymış gibi söyler bende dönüşmez yollara girebilirim. Uzun zamandan beri en iyi yaptığım şey insanlara karşı onlar yokmuş gibi davranmak mecburen kendisinede öyle davranıcam bi müddet.
Meme ucuna gelince şimdiye kadar emdi 2 ayı bitirdik o yüzden göğüs ucumla alakalı bi durum olduğunu sanmıyorum ama yinede alıp denemekte fayda var sağol akşam bakıcam bi bıcırığa bi yol çizicez artık

Bende istiyorum o linkten.

Yok güzelim göğüs ucundan değildir tabii de, biberonun ucu da silikon ya, belki kandırabilirsin diye dedim. Sen her yolu dene. Sütün varken sakın vazgeçme

ayşin sende esralarla gelirsin yakınsınız birbinize seninle tanışmak güzel olucak opuyorumnanaktan

Ayy çok heyecanlandım şimdi, bende hepinizle tanışmayı çok istiyorum, inşallah bir aksilik çıkmaz opuyorumnanaktan

ayçaa sen bebişle yalnız çıkmaya başladınmı aracınla?
şu kocasız gelemeyen hatunlarada bi servisçilik yapardın ne güzel belli noktalardan alırdın

Anadolu yakasından gelecek olan olursa bende alabilirim, bi cesaret geldi ki sormayın, iki gündür çıkıyorum bende kızımla

Milupanın rezene ve papatya çayını veriyorum bende. Aktarlardaki rezene tohumu daha yoğun tatlı oluyormuş, denemedim ama, doktor söylemişti, bebekler için milupanınki daha uygun demişti.

Aman maşallah maşallah
Ya sormak ayıp olmasın ama, bişey soracağım, bu gelecek kıza ne kadar para vereceksiniz? Bende aynı şekilde bir yardımcı bulacağım işe başlayınca, annem Deva' ya bakacak, anneme ev işlerinde yardımcı olup haftanın 3günü yarım gün gelebilecek birini arayacağım. Hatta buldum sayılır, bizim eve aylık temizliğe gelen kadına söyledim, olur eşimle de konuşayım dedi, evi de çok yakın hemen karşı apartmanımız ama parasını konuşmadık. Ne kadar desem diye düşünüyordum, senden fikir alabilirim belki..

Burkocum ilk günler çok zor oluyormuş yaa, bende nasıl başlayacağım diye kara kara düşünüyorum vallahi :sinifsinif:
Ama kızının sana soğuk davranması olası değil bence, senin kokun,sesin herşeye bedel onun için.. Hep öyle kalacak emin ol.

Çok cici, güle güle sallansın bebekcik kaydirigubbakcemile2
Çok da güzelleşmiş maşallah ona

Göztepe Ssk hastanesine çok yakın oturuyorum. İnşallah geleceğim bende buluşmaya, çok istiyorum. Bir aksilik çıkmazsa..

Aaaaa ( Çok üzüldüm yaa (
Mucize, nicki 3 karanlık bir mucize olan mı? Neden ağlıyormuş bebek hala acaba? Tüh gerçekten çok üzüldüm .Haber alırsanız yazın yine olur mu?

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benneyaptımki
Kayınvalideni boğmak geçti içimden bir an..

Tüüüh.. Üzüldüm şimdi memeyi almamasına. Eşinin annesine kızması neyi değiştirecek ki,sen yokken yine aynını yapacak..Kadının mantığına bak, kendi memesini veriyor yaa, bir de yıkadım demiş ya hey allahım. Çok üzgünüm çoook

Ayyy bu kaynanalar ne böyle yaa, okurken bile sinirleniyorum ben ! Yuh diyorum kendilerine ! Kayra bence ne yap et, gelmesine mani ol. Eşinle konuşsan işe yaramaz mı?

canım diyorda çok pişkin orası benim evim izinmi alcam diyor

Offf şaka gibi, ne desem bilemedim vallahi..

selam kızlar nbr,herkez iyidir umarım,ama alıntılardan gördüm mucizenin haberını,yavrusu inşallah bıan önce iyileşir.bizde iyiyiz kuzumla.gece eşim olmadıgı için evde kalamıyom yalnız bebişim cok aglar falanda susturamam die annemdeyım.bende buarada grıp olmus bulunuyorum,aslında grip degıl nezle veya soguk algınlıgı.burnum şarıl şarıl akıyo hapşuruyom bıde.inşallah kuzuma gecmez.dün gece asker ettı kızım bızı.hıc bukadar aglamamıstı.aksam 7.5da basladı,gece 2.5a kadar ne uyudu ne durdu.sonunda mecbur kalıp çarşafla salladık,anca uyudu.galıba karn ın agrıyodu gazı vardı bide.

Dün kırk mevlüdümüzü yaptık. Misafirlerimiz kızıma çok cici elbiseler getirmişler, çok mutlu olduk :hulya:

Deva sanırım misafirler geleceği için çok heyecanladı, sabah 4 te ayağa dikildi mi !
4 ten 12 ye kadar uyumadı ve sürekli mızmızlandı mı ! Sonra küçük hanım 12 de uyumaya başlayıp, tüm mevlüt boyunca fosur fosur uyudu mu ! Eşimin ailesi akşam yemeğe de kalıp, gece yarısı gidince ve Deva gece yine uyumamaya karar verince ve ben bugün , dünkü mevlüde katılamayıp, gözaydınlığına gelen akraba heyetini geri çeviremeyince..
Şu an kendimi böyle -tatlicadiarzu- hissediyorum..
Acayip uykum var, iki gecedir hiç uyumadım desem yeridir ama yine de kızımı çok seviyorum yaa opuyorumnanaktan

Ama teyzeleri yani bu sevilmez mi baksanızaa :asigim:

kayra bu anlattıkların kabus gibi ya....eşin bunları görmüyomu ..aman sende ne büyüğü hiç aramdı sormadı o hal oraya gidiyon ve bebğe resmen işkence yapmış ya ne öpmesi öptürmeler..ben bebğimi kimseye dokundurmadım bile..görümcemin kızı 5 yaşşınmda deli gibi sevmek öpmek istiyo sadece ona karnından kıyfaetleri vra tabi üstünde öle izin veriyodum ..zırt pırt olmamk şartıyla...ben bile öpmeye kıyamıyorum...biraz bu konuda yüssüz veya görmemişin oğlu olmuş misali davranmak lasım ..bayramda gelen giden oldu heç kimseye vermedim bile zati teklif eden olmadı mesafeyi koydum...çok hassas bebkler allah korusun ...allahım ömrüne uzun ömürler sağlık sıhhat versin inşallah ..bizimkilerde inşallah...inşallah bidaha huzurun bozacak bişi olmas...aman boşver biraz yırtık ol

off kızlar ya resım yükleyemıyorum.bu imeges degıstımı,hangı linki tıklıyonuz.forums 1 vardı ama artık yok

eylemm ısrar etme meme icin acıkınca alsın 1 saatte acıkmamıstır ondan almıodur.. kadın memesini vermez ins sinir oldum ya benimkide demisti bende dogururdumda benden gecti artık die yani eve bebek gelince ksıkanıolarr uyuz oldum uyuzzzzzzzzzzz

Mucizeme cok gecmis olsun ins tez zamanda iilesirler nasıl dusurmus ya benimde en korktugum sey coocugu dusurmek

Deryaa gozunuz aydın cok sevindim gelismelere..biz biraz fazla uyusa dayanamazken nasıl dayandı onca yıl ablan cok yazık ne yalancı insanlar var yarabbim ..neyse kavusuosunuz yavrularınıza az kaldı

yarın asımız var benimde kontrolum var bakalım ne olcak..tartılcam yarın kesin kilo aldım ben 2 gundur gezmedeyim deli gibi yiyorum

monologumu bitiriorum bana yine ani ates basmaları terlemeler ve usumeler gelio su icinde kalıorum bianda sonra usuorum vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…