SAğ olun kızlar. Neyse ki ciğerler temiz, geniz tıkalı. Tonimer baby ye devam...
Ayy harika görünüyorsunuz ikinizde, ne kadar yakışmış beyaz elbise kızına. Sende çok güzel görünüyorsun, maşallah ikinize de[/URL][/IMG]
işte kızlar bir mevlüt fotosu
DERYA'nın BİR GÜNÜ
Sabah kalkış gece desek yeridir 2.30 gibi başlıyoruz tabi bu her 1 saatlik kalkışın tekraR yatağa girme süresi 30 dk yı buluyor neyse 7.30 8 gibi artık mecburen yataktan çıkış yusuf beyin karnını tekrar doyurp uyutuyorum tabi 10 dk uyuyor o arada kahvaltıyı hazırlıyorum ve yemek yemeye başlamadan beyimiz kalkıyor tek elle kahvaltı ediliyor bazen ne yediğin hiçmi hiç anlaşılmıyor sonra yusuf beyi ayakta sallayarak uyutma ardında mutfağa tekrar geçiş masayı toparlama kızın beslenmesini hazırlama ordan ağlayan yusuf beyi susturmaya koşma susmuyorsa kucağa alıp tek elle kalan işe girişme sonra kızın üsütünü giyindirme saçlarını tarama ve okul çantasını hazırlama ardından yusuf beyi giyindirme ve kendi hazırlanmam sat 12.30 evden çıkma iki tane dik yokuşt-an tırmanma ve okul bahçesine giriş tubayı sıraya koyma az yanında dikilmek derken eve dönüş 13.30 yusuf beyi doyurup uyutma peşinden kalan işlere girişme ve yemek hazırlmak arada ağlayan yusuf beyi susturma tekrar uyutma çalışmaları saat 16.30 'a kadar böyle çamaşr filan varsa katlanacak yerleşecek saat 17.00 buluyor sonra tam artık uykuya dalmış kendinden geçmiş yusuf beyi hazırlamak üstünü giyinmek ve tekrar okul yolu saat .17: 45 iki tane dik yokuş çıkıldıktan sonra okul bahçesinde zil çalmasını beklemek yusuf bey kangurusunda bu arada yokuş olduğu için arabasını kullanamıyorum şimdilik ve zil çalımasıyla koca kalabalık arasından tubayı dört gözle bekleyip görüp kalabalığı yarıp kızı almak ve eve dönüş 18:30 kızı soyundurmak çanatsına bakmak eksik varmı aslında kalabalıkta fırsat bulabilrsem okul bahçesinde çanta kontrolü eksik varmı diye yoksa evde sonra mecburen uyanan aslında ne kadar zorda uyutmuş olduğum yusufu doyurp uyutmak ve mutfağa geçiş sofrayı hazırlamak ve ağlayan yusuf beyle tek elle akşam yemeği yemek sonra varsa tuba ders yaptırmak tabi ayakta sallanan minik veledi unutmayalım mıyıklayıp stres yapmasın diye ve artık saat 20:30 filan çok şükür tuba kendisi odasına gidip yatıyor bana sadece sütünü hazırlayıp öpüp okşamak kalıyor yanlız Tuba'da gecede iki kere tuvalete kalkıyor ve beni başında bekltiyor buda genelikle yusufu uyutup yatağa yeni girdiğim ve uykuya daldığım zamana denk geliyor
ve gece başlıyor yusuf bey kaçta uyursa ilk yatışında 3- 4 saat uyuyabiliyor bazen ama sonrası saat başı kalkmak ve yine sabah
OF YA SİZE YAZINCA FARK ETTİM BEN NE ZAMAN UYUYORMUŞUM DİNLENİYORMUŞUM HİÇ NE ARADA BULURSAM UYKU O DİNLENMEDE YUSUFU AYAKTA SALLARKEN
işte DERYA YUSUF VE TUBA 3 LÜSÜNÜN GÜNÜ VE GECESİ
Medela mini elektrikli. Tek geçerim:lepiille de kullanılıyor ve çok pratik
canım ya ben şöle lakır lakır kola içmek istiyorum ne zamana kadar bu yasaklar.
bu arada furkanla benim felaket gaz sancılarımız var ne dokundu anlamadım tavuk patates yemiştm.yaparmı ki bişey
yok guzelm cok uzakmısız nazan ve benden baska anadolu yakasında oturan yok valla yaa yenı gelenler bıle ta karsının en uzak bolgesınden cıkıyor napalım gonuller bır olsunn
oyy çok yorulmuşum..bu gün önce karma sonra zatürre sonra verem aşısımızı olduk sonra doktor kontrolümüze gittik maşallah neva ağlamadı hiç desem yeridir.boy kil gelişimi herşey normal..babmızı ziyarete gittik işyerine arkadaşlar bayıldılar nevaya kucak kucak gezdi sonra ben alınca cırladı cadı.kucak kucak gezeyim diyor haspam:) sonra ailecek gezdik tozduk nevaya ciciler aldık
bugün 40. günümüz lahusa değilim artık çok şükür atlattık
bol bol yumurtamız oldu kime gitsek yumurta soğan veriyor adettenmiş : ))
önümüzdeki haftada mevlüdümüz olacak o da bittikten sonra annem gidecek
normal hayatıma, kendi düzenime dönücem inşallah
ece salyalandı..sizde varmı bişey.gecen boguluodu ama kusmamıstı dedim ya salyasındanmıs meger yeni anlıorum..aglarken filan genzine kacıoo
Adaşçığım geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatırsınız
cok gecmıs olsun tazem nerde nasıl usuttu kı orda havalar serınledımıkı??
Butun bebeklerımız cok guzellerr massallahh ya allah bahtlarınıda guzel etsınn
ben lıkır lıkır kolada içiyorum mercimek çorbasıda yiyorumm kuru fas. yiyorum süt içiyorum gaz yapıcı dedğiniz ne varsa yanee doğumdan beri hiç şunu yemiyeyim gaz yapar vs diye düşünmedim belkide pskilojiktirr ne dersinizzz??kendimde gaz oluyorda bebişimde olmuyorr
bebeğimde sadece ayaklarını vs üşüttüysem gaz oluyor
Çılgın gibi ağlarken kolik sesini duyduk mu bir anda bu hale geliyoruz bizdelikafadulden
ohooooo bir cevap yazan yok gelmiyom işte küstüm
Aman da küçük uğurböceğine nazar mı değmiş? Çok geçmiş olsun kuzuya,kıyamam ona ben
hiç uykum yok bu gece
aşk olsun dido bizi görmek istemiyormusunayın 17 si cumartesi oluyor..ben 16 sına aliyim bileti o zaman.pervin gelmese de seni görür dönerim..senle benim buluşmamız olur
hııı cmtsi olmazmışş
valla ben onu bunu bilmem ben hergün evdeyim sırnaşık şey
Maşallah Çağan'a, çok çok maşallah
Çağan ile Deva aynı gün doğmuştu, Deva 4 kiloyu daha yeni gördü teyzesi, ama tabi kız ya, daha narin di mi kaydirigubbakcemile2
Bende artık lohusa değilim bendee, çok mutluyum :hulya:
Artık annem bana yapışık değil çok şükür, hani yani utanmasa gece bile benimle yatacak. Şu hani al basması davası varya !
nesrincim erkenden gel daha iyi hem muhabbete zaman olur kalabalık olunca e bide veletlerimiz olunca sesler bayağı birbirine karışacak kaydirigubbakcemile3
nesrincim bundan sonra düzene girer yavaş yavaş merak etme bizim kırkımız çıktıktan sonra gözle görülür farklılıklar yaşadık bide üç aylık olsak dahada süper olarr