okyanus ve yunus sesleri var çağan ı çok rahatlatıyor benim bile uykum geliyor :roflol:
hotfile.com: One click file hosting
hotfile.com: One click file hosting
meltem bu ne kılık ya..depresyonamı sokcan beni..önce maşallah diyimde kızına ve sana tü tü tü maşallah...süper gözüküyosun bende mevlütte ne giysem diye düşünüyorum ..hamile pantolamlarımdanmı giysem..yoksa alsammı bişi.alsam moralim bolcak bu olmadı büyüğü kabinden yine seslencem daha büyüğü yokmu...yok yok en iisi hiç alışverişe çıkmım..şu 10 kilodan kurtulim sonra..
NESRİN ben de 1 kere kendim yıkadım. Ama küvet yok bizde zor oldu elimde. Çok zorda kalmadıkça yapmam ben. Öyle beline kadar pisleyince lavaboda yıkıyorum belinden altını. Hatta incelen sabununu da poposunun arasına sokarak iyice temizliyorum. Onur "iğrençsin" diyor kaydirigubbakcemile3 Ama güzelce temizleniyor a.s
nesrin nasıl yüklüuyeceğim?para istiyorrrr bu sitee
yaww ben buraya yeni kayıt oldum nasıl kullanılıyor anlamadım:))
NESRİN ben de 1 kere kendim yıkadım. Ama küvet yok bizde zor oldu elimde. Çok zorda kalmadıkça yapmam ben. Öyle beline kadar pisleyince lavaboda yıkıyorum belinden altını. Hatta incelen sabununu da poposunun arasına sokarak iyice temizliyorum. Onur "iğrençsin" diyor kaydirigubbakcemile3 Ama güzelce temizleniyor a.s
teşekkürler dide teyzesi :) 1 numero mu kaldı ayol, bebek mi bunlar -tatlicadiarzu-
TEV ve ZUZUM hoşgeldiniz kızlar. Okuyun işte, nasıl kullanıldığını anlarsınız :)