2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

NESRıN ben de 1 kere kendim yıkadım. Ama küvet yok bizde zor oldu elimde. Çok zorda kalmadıkça yapmam ben. Öyle beline kadar pisleyince lavaboda yıkıyorum belinden altını. Hatta incelen sabununu da poposunun arasına sokarak iyice temizliyorum. Onur "iğrençsin" diyor kaydirigubbakcemile3 Ama güzelce temizleniyor a.s

teşekkürler dide teyzesi :) 1 numero mu kaldı ayol, bebek mi bunlar -tatlicadiarzu-

TEV ve ZUZUM hoşgeldiniz kızlar. Okuyun işte, nasıl kullanıldığını anlarsınız :)

deryam yaa kabus olarak okudum yazdıklarını bendede iki çocuk var ama biri servisle gidiyor ben evden her sabah aksam onla çıktıgımı falan bebekle dusunemiyorum allah yardımcın olsun yaa yokmu komsun falanhanisen kızı ikidk bırakırken evde yanında dursa anladıgım kadarıyla okul yakınınızda yani yadabir veli ar8kadas falan edinsen geçerken seninkizida alsa elinden tutsa goturse of komsuluk çok onemli benim bur8dayan dairede yaslı teyze varherz aman kapımı cal faladiyor oyleb irsey olsa mesela ondk bırakırdım sanırım ona bebegi ikiadımlıkyol için yazık oglanıda çıkrıyorsun giydir soydur tam uyur falan ayç okzor allah yardımcın olsuntekrar

amabu ugunlerde gececek oglunun elinden tutupg oturup getirceksinkızını emin ol uyku saatlerini ilerde ona gore ayarlar okul saatlerine denk getirmessin falan filan hepsi gecici uzme canını sakrın bak istedik aylarca seninle ugrastıkbiliyorsun diger topikten nasılzor oldu bu yavrular oyuzden sakınbozma moralini buda bir donem ve geceeck diyedusun yoksa insankafayı sıyıyrırr

hehe al bendende o kadar ne giysem diyormu lakin halahamile pantalonlarımı giyiyoru her sabah tartılıyorumhani diyetyapmadan kilolar gidiyormus ya bir umut hala 84 um : diyetisyenime devam etmemi bekliyorlar arada arayır kız nezaman gelcen diye ama hala gidesim yok kabasınıbenverim diyorum kiloların takıldıgımda diyetisyene gideyim haklarım baki kalsın onca para verdim nasılsa diyorum ama su andada diyet modunda deilim emzirmek çok acıktırıyorr bir anda elim ayagım titriyor napcam bilmem çok canım sıkılıyor bir ara 81 e inmistim amasonra yemey baslayınca istah acılındca aldım o ara iste hamile giysilerim salas duruyordu simdi tam cuk oturuyorlar uzerimie birkarın kısmı tabiki okadar sis degilama epeyrahatoluyor ustume giyselar off off

dido, taze rica ederim
gece dinlerken sizi bile uyutur söyliyim heleki bebek uyusunda azcık kocamı sevem diyorsanız kocaları başka odaya gönderin sızıp kalıyor tecrübeyle sabittir :roflol:

küvetle çok kolay oldu taze filesine yatırdım yıkadım üşür diye korktum o kadar
bende popoyu lavaboda yıkıyorum genelde ama bu sefer çok batmıştı neredeyse omzuma gelecek kakalar

biz kuaföre gidiyoruz oğlumla : ) bakalım rahat duracakmı

yaaaaaaaaaaa tazem burcum hakkaten ööööööööğ ya sen çocugu ne hallerer sokuyosun öyle.. dödutune sabun sokmakmı. peeeeehh

hee bebekmi bunlar yazmışsın yavv biz daha yeni 1 aylık olduk bak busecik yarın 1 aylık olcak.sizin sıpalar buyumuş ve kocamn olmuş olabilerrr ama bizimkiler minnacık bebk daha..:)kaydirigubbakcemile3

nesrin valla uyudu yavru kuşum saol ya . umarım iyi gelir:)

bu arada meke kız sen ne yazmışsın öyle elif demi geliyomuş teeeeeee batmandan ayyy gerçektenmiiiiiii

mucizeye de ulaşamlım oda gelsin gizemli hatunun gizemini çözelim:))

birde nesrin yada meltem yada ne biliyim bu tarafdan kim gidecekse benide alsın beraber gidelim.:)
evim ikea nın dibinde:)

aklıma geldi duyrulur.. buluşmaya herkes evinde bi çeşit pasta börek vs yapsın yada satın alıp yaptım diye kandırsın bizi. böylelikle hem bol çeşit olar hemde esracıma yuk olmayıs: ben gelecegim kesinleşirse ne isterseniz yapabilerimm

eylül beni çok seviyo anlaışdı..daha yeni uyttum ppatya çayı demeldim bardağı aldım elime viyaklam başladı.ç.bu abartısız hep böle ne zamn sıcak bişi olsa elimde çorba yemek dahil hep aynı..soğuk içiyom sonra

gülistan sende geliyon dimi ne güsel fire vermeden buluşsak..inş bende gitcem bi aksilik olmasa.heruf pek sıcak bakmıyo ama ...

Bugün işe başladım Emzirmeye gittim kuzucum beni görünce öyle güzel baktıki. Hükümet ilk defa faydalı bi şey yapsada şu izni 1 seneye çıkarsa ne güzel olur. Babaannesi bakıcak kuzuma ben gitmeden az önce süt verdiği için kuzum pek emmedi maalesef dr ve sağlık ocağındaki ebeler kesinlikle kaşıkla ver biberona alışırsa memeni almaz demişti kayınvalidem kaşıkla vermekte başarılı olamamış ve biberonla vermiş napıcam bilmiyorum. Çalışmaya başlayan arkadaşlar yada bebişi memeyi almayanlar 1 defada kaç cc süt veriyosunuz ve kaç saatte bir bu konu konuşuldu mu bilmiyorum. Umarım çok gerilerde değildir konuşulduysada. Bebişlerinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…