2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eveeet herkes öyle diyo..bi tek kayınvalidemle kayınbabam benzetemedi(((
kayınvalideler öyleler canım.bennzetemezler bi türlü.tıpkı oğullarına benzer torunları

geçmiş olsun canım.servanın da burnu tıkalı.cumartesi doktor kontrolü var

[/URL][/IMG]

işte kızlar bir mevlüt fotosu
çok tatlı görübüyorsunuz ikinizde.

canım boy ve kilosu ne kadardı.

maşallah tombiğine
Çılgın gibi ağlarken kolik sesini duyduk mu bir anda bu hale geliyoruz bizdelikafadulden
çok tatlı çok.maşallah

Çağan gece nöbetinde yine annem ilgileniyor
ısrarla içmiyor papatya çayını püff
4 gibi uyurum en iyi ihtimalle
bende gece nöbetindeyim sanırım.şu an babası ilgileniyor

ayçaa sen bebişle yalnız çıkmaya başladınmı aracınla?
şu kocasız gelemeyen hatunlarada bi servisçilik yapardın ne güzel belli noktalardan alırdın

yok güzelim çıkamadım çünkü araç koltuğu yok henüz, şu pusetin portbebesine koyuyoruz bebeği, kocaman yatak gibi ama arkada mutlaka biri durmalı.. gene alırız farketmez o gün bi gelsin de..

ya bu kolik için bi link vermiştiniz ya hani..bana bi yollarmısınız mumkunse oglum huy değiştirdi.. birde onu dinletelim belki işe yARAR. BUZİKİ ORHAN MIYDI NEYDİ YAFFF

bebğin anjin olmuş dr balgam söktürücü verdi bide antibiyotyik..maske kullna dedi tabi ben kullandım ama o şşfayı çoktan almıştı benden..sütten geçmiyomuş grip..yedijklrimiz gaz yapıyomuş öle dedi dr.benim bişiyim kalmadı gibi atlattım sıkı bi bakımla..inş bebğimde atlatcak TAZEBURCU ..aynen anlattığın gibi benim kızımda ciğerlrde bişi yok ama hır hır ediyo geniz dolu inş atlacaz...GPYESRA ben nekaa şanslıyım yaw bugünden itiberen 20 tl olmuş muayene ücreti..teşekkür edrim ayzrıca beğendim dr...ama işitme testi sordum yaptırn dedi ihmal etmeyin dedi alla alla kafam karıştı....................sabah 2 göğüsütün sütünüde çöpe atmış olduk gazı çıkarırken hop çıkrdı hepsini diğerini verdim yine aynıu gazla berber deli oldum..şimdi biraz emdi gaz çıkarmadı uğraştım ama horlamay geçti tıkanıklık var of bi geçse

tazeburcu önemli!!!!!!!....ben elketirikli soba yakmıştım su koymadım içine havayımı kuruttu acaba onunda etkisi varmı ki şimdi dankkkk ediyo ..buhar makinesi gerkli bişi nasırım... ölemi..almam icap edermi..

aylık aşımızı olduk bugun çok aglamadı yavrucum..çok şükür kilo alımımızı begendi doktor ..boyumuz 6 cm uzamış:) 48 dogmuştu minnacık dı sıpam. şimdi 54 cm olmuş:)baş çevremizde gayte normalmiş. çok şükür aklımda hep soru işaretiydi manyak doktorun yuzunden..

bu arada siz 4-9 kiloluk beze geçtinizmi biz bugun geçtik 3-6 kilo sıkmaya başlamıştı.bugun başladık daha rahat:)

ben ütüyü yatak odasında yapıyorum çıkan buhar nem veriyor bi nevi. ama herhalükarda petekler yanmadan buhar makinesi almak şart...

çok geçmiş olsun bizimde başımıza buna benzer bir olay geldi ama sizinki kadar kötü değildi insan çıldıracak gibi oluyor çok kötü mafoldumben

Bu da bizim emişme sonrası kucak keyfimizopuyorumnanaktanŞimdi buna nasıl kıyıp da kaldırırsınız:sinifsinif:

çok tatlı bende özellikle geceleeri kızım sızınca gaz falan çıkarmadan beşiğe bırakıyorum yanlış yapıyorum farkındayım ama kıyamıyorum hem ona hem kendime akannehir

Trabzon dönüşü

çok tatlı çıkmışsınız bizim babaannede oğlum aynı sana benziyor diyor ama heee de geç zaten bende öyle istemiştim de... aynı babası zaten travesti gibi duruyor kızım diyorum kaydirigubbakcemile3

[/URL][/IMG]

işte kızlar bir mevlüt fotosu

valla cnm kızın çok şeker ama sende gayet formundasın kıskandım şimdi :kedi: maşallah ikinizede

okurken yoruldum allah kolaylık versin cnm :Saruboceq:

bende içmek istiyorum bebeğime gaz ve bana kilo yapmasa bende kolaya hasret kaldım yaaa :sinifsinif:

senin gibi etkilenmemek isterdim esracım maşallah çok şanslısın

bizimkide o kadar çok kucak gezdi ki kimin sabrı tükense diğerine devrediyor kaydirigubbakcemile2 hep iç içeyiz zaten ailem yakınımda :lepi:

maşallah çok tatlı bizimde kolik sancımız var emziği kolay aldı ama arkadaşımın önerisi üzerine çocukların zor reddedeceği emzikten aldım .. arkadaşlarım hepsini denemesine rağmen sadece birini aldı bende ondan giriş yaptım zemuszemus bizimkininde dr kilosunu çok beğendi bundan sonra 20 sinde kontrol var ama bu gidişle sadece maşallah deyip gönderirim dedi.. Sadece maşallah demek için para alacak yani :umursamaz:

Meltem çok güzelsini ana-kız
nasıl verdin kiloları ben aksine kilo aldım malesef
bende aldım maalesef :çok üzgünüm:

gözünüz aydın bende çok yumurta topladım eve gelene kadar kırdım hepsini sakar ben :kedi:

o salyalardan balon yapıyo benim şebelek

o baloncukları benimki yapıp sonrada hüüüp diye içine çekiyor :jeyyar:

bu arada doruk, kuzey, yahya bey ve buse hanım çok şirinler.

burcu geçmiş olsun ... başka aklımda bişey kalmadı atladıklarım varsa kusura bakmayın opuyorumnanaktan

jenny canan neredesin kız????

tazem bence uyur kendi kendine ben doruğa güveniyorummm

piiiiiiiiiii, nerde ? uyumadı tabii ki Saat 3 ü buldum onu uyutucam derken. Bu arada Onur dayanamadı uyudu tabii ki! En sonunda aldım koynumda yatırdım napayım. BÖylece hayaller suya düştü

Şimdi sen böyle söyleyince ben kıllandım çünkü sağlık ocağındaki doktor boğazına bile bakmadı Doruk'un ! Gitmiycem bir daha o adama! Doruk bugün daha iyi ama acaba bir de çocuk doktoruna mı götürsem? Neyse 1 gün daha bekleyeyim bakalım... Çünkü aynı anlattığın gibi, hırlıyor boğazı Size de geçmiş olsun yafru!

Olabiler! Al bir tane, bebelere lazım!

Bİz de geçtik, benim sıpamın da maşallahı var. Anası gibi doymak bilmiyor sonra 20 günde 900 gr alıyor, 5 cm uzuyor maşallah kuzuma! Bu gidişle aldığımız ana kucağını 2 ay daha anca kullanırız, kucaklamakta zorlanıyorum bazen.

ÖZLEM teşekkür ederiz :)

tazeburcu ben ilk sağlıkocağına götürdüm 1 yaş altına bakmıyomuşlar..çocuk dr götürdüm bende ağzına kulağına baktı ama ciğerlerde bişi yok dedi tabi onu seteskopla anlamıştı sırtına göğsüne bakarak..atibiyotik..vebalgam söktürücü verdi bize..bide serum fizyolojiği kullnın dedi ondan bi zarar olmas günde birkaç kes kullanın dedi..

tam bilgisayarı açtım Çağan uyandı : )
besledim temizledim ytırdım tekrar

bugün annem sakarya ya gitti kardeşimin yanına sabah öyle bi kaka yaptıki beyfendi sırtına kadar çıkmış beni üstümü bile ıslattı, tek başıma yıkadım biraz tedirgin oldum üşütürüm diye ama becerdim çok şükür :))

elif ne güsel ya sende geliyon..kıset olursa inşallah görüşces...ne kadar geç olursa buluşma bizim için daha ii kızmla..toparlanır ozaman kadar...hem biz sizden daha küçüğüz nerden baksanız en az arada 20 gün var..nesrin hariç tabe..ama çok gelmek istiyorum...biriler bir iki bir iki sarıyer yolcusu kjalmsın diyosa çok güsel olar..yoksada taxi sağolsun bizim araba yoh bütün taxiler bizimgamyoncuiremsu

al bence Melek çok kullanışlı
bu sabah omzumda uyutmaya çalışyordum buharmakinasının yanına geldim mahmur gözlerle uyumaya çalışan çocuk dikti kafasını buharı soluyor kaydirigubbakcemile3
bayılıyorum şu koca adam hallerine maşallah kuzuma

kullandıgım paket bitsin bizde 3 numaya geçicez göbeğini sıkmasın kuzumun

canım boy ve kilosu ne kadardı.

boyu 55 cm kilosu 5900 gr.tam 2 ayını doldurdu dün yavruşum

finky aynı neva da öyleydi ilk ayda 6 cm uzamıştı..bu ay 1 cm uzamış ha bir de bu aydan sonra daha az kilo alır bebekler endişelenmeyin sakın dedi hemşire..ilk ayda 1500 almıştı 2. ayda 1400 almış bundan sonra daha az alacakmış

maşallah doruğa burcu..bir de geçmiş olsun paşama

biz de 20 gün önce falan geçtik 4-9 kglık beze yani iki numero aktif baby..1 numero sıkıyordu kızartıyordu yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…