Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ama hangi haftaya tekabul edicek bilmiyorum sen 15 inden sonra al ne zaman buluşursak artık :)) bu arada bol bol hasret gideririz olarmı opuyorumnanaktan
dur sen bilet alma ben netlestireyim gunu ona gore al aksilik olmasın.ekim 15 persembeymis bende oyyle gelip pazara kadar kalmayı dusunuorum . ama sizinle cuma bulusup ctesi mevlut yapıp pazar adap gecmeyi hayal ediorum. olmazsa 14u carsamba olur pers-cuma hangisi uygun olursa gorusuruz
ctesi olmasın ya emrahın sulalesi haftasonu gelir bebegi gormeye o yuzden ctesi pazar onlar gorsunde pazar aksam ustu gideyim annemlere.. yani haftasonu olmaz benim icin hemde babaanne calısıo haftasonu evde goremedim filan der cok az kalcam zaten istanbulda lafta etmesinler
haftasonu bana uymuo maalesefff ..benimde bırakacak kimsem yok taksim nere sarıyer nere ama bisekilde halledicem ta bakuden gelmisim istanbul icindenmi gelemiycem
çok gelmek istiyorum..bir yandan da otu oturduğun yerde minicik bebekle yalnız başına ta oralara gidilir mi diyorum..püfff bir de salifodan ayrılmak istemiyorum.O da Malatya ya gidecek arkadaşına dişini yaptırmaya o zamana denk gelse onu geride bırakmasam..
lan esra ne 1 hafta öncesi neva seni iyice bir benzetsin istiyorsun..huysuzluk yaparsa,hasta olursa.uyumazsa diye binbir düşünce içindeyim zaten.biletimi gidiş dönüş alıcam