2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ohooooo bir cevap yazan yok gelmiyom işte küstüm

ama hangi haftaya tekabul edicek bilmiyorum
sen 15 inden sonra al ne zaman buluşursak artık :))
bu arada bol bol hasret gideririz olarmı opuyorumnanaktan

dur sen bilet alma ben netlestireyim gunu ona gore al aksilik olmasın.ekim 15 persembeymis bende oyyle gelip pazara kadar kalmayı dusunuorum . ama sizinle cuma bulusup ctesi mevlut yapıp pazar adap gecmeyi hayal ediorum. olmazsa 14u carsamba olur pers-cuma hangisi uygun olursa gorusuruz

ctesi olmasın ya emrahın sulalesi haftasonu gelir bebegi gormeye o yuzden ctesi pazar onlar gorsunde pazar aksam ustu gideyim annemlere.. yani haftasonu olmaz benim icin hemde babaanne calısıo haftasonu evde goremedim filan der cok az kalcam zaten istanbulda lafta etmesinler

ayın 17 si cumartesi oluyor..ben 16 sına aliyim bileti o zaman.pervin gelmese de seni görür dönerim..senle benim buluşmamız olur

hııı cmtsi olmazmışş
valla ben onu bunu bilmem ben hergün evdeyim sırnaşık şey

heee ben buluşma hafta sonu diye dedim..bu istanbullu hatunlar anlaşamıyollar bi türlü.izmire mi gitsek

cuma 16da gelmis oluyosun ozaman. kızlar ctesi bana uygun deil ctesi-pazarı aileye ayırmak zorundayım.. pers-cuma olsun bulusma

haftasonu bana uymuo maalesefff ..benimde bırakacak kimsem yok taksim nere sarıyer nere ama bisekilde halledicem ta bakuden gelmisim istanbul icindenmi gelemiycem

yalnız benim uçak 18:00 gibi iniyor o sebepten 1 gün önceden gelmem lazım..esra ne dersin

elif sen 15 ine al anacım
yada 14 üne
sanki hatun iki sokak ilerden geliii beni görüp gidecek olmadı bi kahvemide içersin gitmeden olarmı :kızgın:

kuzum sen bi hafta öncesinden gel gezer tozarız hem her türlü başımın üstünde yerin var

çok gelmek istiyorum..bir yandan da otu oturduğun yerde minicik bebekle yalnız başına ta oralara gidilir mi diyorum..püfff bir de salifodan ayrılmak istemiyorum.O da Malatya ya gidecek arkadaşına dişini yaptırmaya o zamana denk gelse onu geride bırakmasam..

bencede pervin haklı taa bakülerden gelicek ist. içindekiler gelmezse valla ayıp ederler

lan esra ne 1 hafta öncesi neva seni iyice bir benzetsin istiyorsun..huysuzluk yaparsa,hasta olursa.uyumazsa diye binbir düşünce içindeyim zaten.biletimi gidiş dönüş alıcam

X