2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seni sıkıştırmak gibi olmasın diye yazmadım..bişe kaçırmadın sadece esrayla telefnda konuştuk

neva gelme sebebim zaten..herşey iyi gitse ve durdukça caymasam da gelsem

Çağanın emzikten midesi bulanıyor kusacakmış gibi yaptı attı ağzındn
biberonuda sevmiyor zor tutuyor
rezeneyi çay kaşıgıyla verincede tükürüyor sıpam

bu gece nöbetteyim yeni uyandı en az 4 saat uyanık kalır benneyaptımki

ay super haber buuu .. o tek ucagın gunu ne zaman yani haftanın hangi gunu ona gore ayarlarız ya ..kızın nufus cuzdanı daha cıkmadı burda cıksın tarihi netlestircez . muhtemelen ekim 15 gibi konustuk emrahla ama netlestirmedik . oda kasım 15 gelcek cunku..

ece salyalandı..sizde varmı bişey.gecen boguluodu ama kusmamıstı dedim ya salyasındanmıs meger yeni anlıorum..aglarken filan genzine kacıoo
benşm oğlumda başladı neden oluyor acaba:?
bi de kıslar biri bana resim eklemeyi öğretebilir mi lütfenopuyorumnanaktan

aksam yemekten hemen sonra rezene ictim benim gazlar cıktı kız sızdı napcamı bilemedim belkide gazo yok kıvranmıo cunku bi uyandı aldım vurdum vurdum sırtına geri sızdı en iisi yatırayımda bende yatayım . yarın evde yokuz aksam girerim

pervin fiyat açısından da daha uygun olacak erken almam bileti yarıyarıya fark var neredyse..uçak hergün saat 16:00 da..şimdi ekim 15 te belli olursa kaç gün içinde gelirsin ıstanbula yani?

hayır ekim 15te belli olmuycak ekim 15 gibi gelcem yada birhafta sonra .yani ekim son hafta kesin ordayım yani Allah izin ederde bi aksilik mani cıkmazsa

bak ruh halinide cesaretli yapmışsın zatiii caymakta neymiş hee :mymeka:
bileti erken alsan daha ucuz olarr evet

ben yatıorum arkadaslar size ii geceler saat 1 bucuk hic uykum yok ama napayım uyumam gerek bugun eceyle uyudum salonda ben yatınca oda uzun uyudu dinlenmisim biraz. simdi yarına cantamı hazırladım arkadasıma gidicem tr den geldi kacaydır gorusmuoruz sabahtan aksama ondayım yani.
yuxunuz şirin olsun balalarım ..sehere kadar uyuyasız insss (bebislere P )

pervin ayın 15i gibi gelirse buluşma ne gün olar ki?

pervin dur yuklama mene köme ol ne güne alam bileti

valla buluşmayı cmtsi istiyorlar hatunlar kocaları getirsin diye
sen isteğdin güne al bi gün kalıp gidicek değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…