2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

deryam sağolasın tatlım
geçmiş olsun sanada acil şifalar diliyorum prensesimize

aktıfım ama tek el..
bu sıpaların sayesinde maharetlerimiz arttı dimiiii nasılsın evrişim kuzycik de maşalah kocaman olmuş öp benim için
geçmiş olsun deryacım...

teşekkürler
aslında şu an uykusuzluktan sallanıyorum ve acayipte başım ağrıyor yusufta uyuyor nurseye başladım tekrar ama yatamıyorum çünküüüüüüüüüü öbür yavru kuş ilgi ve şefkat istiyor

DERYA'nın BİR GÜNÜ
Sabah kalkış gece desek yeridir 2.30 gibi başlıyoruz tabi bu her 1 saatlik kalkışın tekraR yatağa girme süresi 30 dk yı buluyor neyse 7.30 8 gibi artık mecburen yataktan çıkış yusuf beyin karnını tekrar doyurp uyutuyorum tabi 10 dk uyuyor o arada kahvaltıyı hazırlıyorum ve yemek yemeye başlamadan beyimiz kalkıyor tek elle kahvaltı ediliyor bazen ne yediğin hiçmi hiç anlaşılmıyor sonra yusuf beyi ayakta sallayarak uyutma ardında mutfağa tekrar geçiş masayı toparlama kızın beslenmesini hazırlama ordan ağlayan yusuf beyi susturmaya koşma susmuyorsa kucağa alıp tek elle kalan işe girişme sonra kızın üsütünü giyindirme saçlarını tarama ve okul çantasını hazırlama ardından yusuf beyi giyindirme ve kendi hazırlanmam sat 12.30 evden çıkma iki tane dik yokuşt-an tırmanma ve okul bahçesine giriş tubayı sıraya koyma az yanında dikilmek derken eve dönüş 13.30 yusuf beyi doyurup uyutma peşinden kalan işlere girişme ve yemek hazırlmak arada ağlayan yusuf beyi susturma tekrar uyutma çalışmaları saat 16.30 'a kadar böyle çamaşr filan varsa katlanacak yerleşecek saat 17.00 buluyor sonra tam artık uykuya dalmış kendinden geçmiş yusuf beyi hazırlamak üstünü giyinmek ve tekrar okul yolu saat .17: 45 iki tane dik yokuş çıkıldıktan sonra okul bahçesinde zil çalmasını beklemek yusuf bey kangurusunda bu arada yokuş olduğu için arabasını kullanamıyorum şimdilik ve zil çalımasıyla koca kalabalık arasından tubayı dört gözle bekleyip görüp kalabalığı yarıp kızı almak ve eve dönüş 18:30 kızı soyundurmak çanatsına bakmak eksik varmı aslında kalabalıkta fırsat bulabilrsem okul bahçesinde çanta kontrolü eksik varmı diye yoksa evde sonra mecburen uyanan aslında ne kadar zorda uyutmuş olduğum yusufu doyurp uyutmak ve mutfağa geçiş sofrayı hazırlamak ve ağlayan yusuf beyle tek elle akşam yemeği yemek sonra varsa tuba ders yaptırmak tabi ayakta sallanan minik veledi unutmayalım mıyıklayıp stres yapmasın diye ve artık saat 20:30 filan çok şükür tuba kendisi odasına gidip yatıyor bana sadece sütünü hazırlayıp öpüp okşamak kalıyor yanlız Tuba'da gecede iki kere tuvalete kalkıyor ve beni başında bekltiyor buda genelikle yusufu uyutup yatağa yeni girdiğim ve uykuya daldığım zamana denk geliyor
ve gece başlıyor yusuf bey kaçta uyursa ilk yatışında 3- 4 saat uyuyabiliyor bazen ama sonrası saat başı kalkmak ve yine sabah
OF YA SİZE YAZINCA FARK ETTİM BEN NE ZAMAN UYUYORMUŞUM DİNLENİYORMUŞUM HİÇ NE ARADA BULURSAM UYKU O DİNLENMEDE YUSUFU AYAKTA SALLARKEN
işte DERYA YUSUF VE TUBA 3 LÜSÜNÜN GÜNÜ VE GECESİ

benim bir sorum var kızlar
gögüs pompası alanlar hangi marka aldılar memnunlar mı
özellikle işyerinde de rahat kullanılabilecek bir model olmalı tavsiyeleri bekliyorummm
Medela mini elektrikli. Tek geçerim:lepiille de kullanılıyor ve çok pratik

Ben de tek el oldumkaydirigubbakcemile3Omuzumda bir güzel sızdı ki kıyamıyorum kaldırmayaopuyorumnanaktan

Adaşçığım geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatırsınız

Ben bi uzanmayı deneyeyim tuba'yı yatırdım yusufta uyuyor baş ağrısı iyice arttı sonra bi ara körüşmek üzreeeeeeeeeee canlarım bana dua edin bu tempoyla nereye kadar

Ay Deryam acayip gözüm korktu ikinci çocuktan sen böyle yazınca:1shok:Allah gani gani kolaylık versin sana:Saruboceq:

Eşimi soracak olursanız adamcağız da dışarı işleri alışveriş bulaşık makinasını doldurma oda gece görevinden gelmiş oluyor yda gideceği günde saat öğlen 15:00 çıkm ak zorunda oluyor ikimizde çok yoğunuz eşimde yardım ediyor ama taşınmadan dolayı onu ilgilenmesi gereken başka işler olduğu için çoğunluk benim üzerime kaldı yakında bir düzene girerim artık yoks abu tempoyla bi yerde kalırım ben şimdilik hoşçakal kızlar

derya [aynı sayılırız gerçi beni
m senin gibi koşuşturmam yok sen bide dışarı çıkıyon..bizim hiç uykumuz yok şöle sölim dün 17 den sabah8 e kadar uyku yok 8-10 beraber uyduk bu saat oldu hala uyumadı...ben 2 saat uykuyla ayaktayım.herzaman bu böle en fazla 3 saat uyuyo..ne zamn uyku düzeni veya nezam uzun uyumalar başlıcak merak ediyorum...pilim bitcek ama bilmişyorum nezamn..biyerlere yığılıp kalırsam hiç şaşırmam
[/I]

gülistan doğumdan bu yana baklagilleri unuttum ben..sadece çorbayı yemeği yaprken tuzuna bakıyom o bile beni ürkütüyo..süte geçtiğine inanıyorum yediklerimiz gazın ..test edilmiştir..ama canım nasıl çekiyo mercimek çorbası anlatamam..2 ay daha böle devam etces galiba..evdekiler mercimek çorbası içerken ben tavuk,,domates gibi çorbalar içiyorum

sütün gaz yaptığını duydum ve annelerin içmemesi öneriliyor.ben o yüzden içmiyorum

canım ya ben şöle lakır lakır kola içmek istiyorum ne zamana kadar bu yasaklar.

bu arada furkanla benim felaket gaz sancılarımız var ne dokundu anlamadım tavuk patates yemiştm.yaparmı ki bişey

deryacım geçmiş olsun valla korktum üstelik halime şükrettim kendine dikkat et bari hastalanmamaya bak şirinleri ayakta tutan sensin

cok gecmıs olsun tazem nerde nasıl usuttu kı orda havalar serınledımıkı??

çok laf edildm.artık bişey demesinler istedim ama canım yandı

esrako ben avcılardayım canım sen yakınmısın bana

yok guzelm cok uzakmısız nazan ve benden baska anadolu yakasında oturan yok valla yaa yenı gelenler bıle ta karsının en uzak bolgesınden cıkıyor napalım gonuller bır olsunn

yaa massallahhh sıze sende kızında harıka gorunuyorsunuzz allah kabul etsınn

mercimek çorbası gaz yaparmı?????*

hemdee nasılll

Butun bebeklerımız cok guzellerr massallahh ya allah bahtlarınıda guzel etsınn

ben lıkır lıkır kolada içiyorum mercimek çorbasıda yiyorumm kuru fas. yiyorum süt içiyorum gaz yapıcı dedğiniz ne varsa yanee doğumdan beri hiç şunu yemiyeyim gaz yapar vs diye düşünmedim belkide pskilojiktirr ne dersinizzz??kendimde gaz oluyorda bebişimde olmuyorr
bebeğimde sadece ayaklarını vs üşüttüysem gaz oluyor

derya allah yardımcın olsun
dışarı çıkmıyorum ama mahvolmuş durumdayım berat çok huysuz oldu
haftasonu arkadaşın düğününe ankaraya gideceğiz umarım orda perişan etmez bizi
başım feci ağrıyo çok uykusuzum ama onun uyumaya niyeti yok zaten eşim gelcek yemek vs...
çok yorgunum çooookkk

Maşallah delmaz:

eveeet herkes öyle diyo..bi tek kayınvalidemle kayınbabam benzetemedi(((

Fallla haklılar vesselammm malum, oğlun cok tatlı be yafrum, hiç sana benzemiyooo laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3 çaçaçamm ayçamm benim.. muck.

[/URL][/IMG]

işte kızlar bir mevlüt fotosu

prensesler gıbı olmus, masallahh Ece ye..

Nevinim, Mert Efe sana ne kadar benzıyor.. masallah ogluma.. en kısa zamanda sizi görmek dileğiyle.

meltem bu ne kılık ya..depresyonamı sokcan beni..önce maşallah diyimde kızına ve sana tü tü tü maşallah...süper gözüküyosun bende mevlütte ne giysem diye düşünüyorum ..hamile pantolamlarımdanmı giysem..yoksa alsammı bişi.alsam moralim bolcak bu olmadı büyüğü kabinden yine seslencem daha büyüğü yokmu...yok yok en iisi hiç alışverişe çıkmım..şu 10 kilodan kurtulim sonra..

allaaaah kim tutar beni bende iççem artık banane ya :teytey:
nasıl olsa içmesem de oluyo bari içiyim öle olsun.sositososito yasak olunca daha tatlı oluyo

buarada meltemcim kızın ayrı tatlı senayrı nazar dualarını sanada okumak lazm
benimki gene ağlıyo malum daha çıkıp babasına baskın yapcaz.bakıyim kendine birini bulmuşmuÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…