bu sıpaların sayesinde maharetlerimiz arttı dimiiii nasılsın evrişim kuzycik de maşalah kocaman olmuş öp benim içinaktıfım ama tek el..
geçmiş olsun deryacım...
Şeniz:lepi::ecrin_bebek:o el de doldu.. evrim iptal
deryam sağolasın tatlım
geçmiş olsun sanada acil şifalar diliyorum prensesimize
Medela mini elektrikli. Tek geçerim:lepibenim bir sorum var kızlar
gögüs pompası alanlar hangi marka aldılar memnunlar mı
özellikle işyerinde de rahat kullanılabilecek bir model olmalı tavsiyeleri bekliyorummm
sütün gaz yaptığını duydum ve annelerin içmemesi öneriliyor.ben o yüzden içmiyorum
günaydın. Sanırım doruk üşüttü. Genzi tıkalı. Arada nefes alamıyor, çok korkuyor ağlama krizlerine giriyor. Sakinleştirmeye çalışıyorum sürekli. Tonimer baby sıktım, aspiratörle çektim azcık. Tabii hiç hoşlanmadı, çok ağladı ama napayım ...
Gece de sütüm bitti mi! Yatmadan önce emmek istiyor çocuk, bende süt yok! Var da az... Rezene yaptım, kanmadı. Buzluktan süt çözdüm, onu da istemedi, illa beni emecek! Zor bir geceydi, şimdi sağlık ocağına gidiyorum.
çok laf edildm.artık bişey demesinler istedim ama canım yandı
esrako ben avcılardayım canım sen yakınmısın bana
[ımg][ımg]http://img230.imageshack.us/img230/7281/p9260009y.jpg[/ımg][/ımg]
işte kızlar bir mevlüt fotosu
mercimek çorbası gaz yaparmı?????*
ben lıkır lıkır kolada içiyorum mercimek çorbasıda yiyorumm kuru fas. yiyorum süt içiyorum gaz yapıcı dedğiniz ne varsa yanee doğumdan beri hiç şunu yemiyeyim gaz yapar vs diye düşünmedim belkide pskilojiktirr ne dersinizzz??kendimde gaz oluyorda bebişimde olmuyorr
bebeğimde sadece ayaklarını vs üşüttüysem gaz oluyor
eveeet herkes öyle diyo..bi tek kayınvalidemle kayınbabam benzetemedi(((
[/URL][/IMG]
işte kızlar bir mevlüt fotosu
ben lıkır lıkır kolada içiyorum mercimek çorbasıda yiyorumm kuru fas. yiyorum süt içiyorum gaz yapıcı dedğiniz ne varsa yanee doğumdan beri hiç şunu yemiyeyim gaz yapar vs diye düşünmedim belkide pskilojiktirr ne dersinizzz??kendimde gaz oluyorda bebişimde olmuyorr
bebeğimde sadece ayaklarını vs üşüttüysem gaz oluyor