2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben dedün gece aynı şeyleri yaşadım rezene ve buzluk sütü hariç..

ı

esrako ben avcılardayım canım sen yakınmısın bana

ben yakınım:) beylikdüzü

[/URL][/IMG]

işte kızlar bir mevlüt fotosu
anaaa prenses gibi bu beee..çok şeker allah ömrünü arttırsın..

ben de hiç dikkat etmiyorum bişey olmadı şimdiye kadar allaha şükür..belki bazı bünyelerde gaz yemeklerden geçiyordur ne bileyim esra..yoksa anneler anlamaz mı geçip geçmediğini anlar elbet..

oyy çok yorulmuşum..bu gün önce karma sonra zatürre sonra verem aşısımızı olduk sonra doktor kontrolümüze gittik maşallah neva ağlamadı hiç desem yeridir.boy kil gelişimi herşey normal..babmızı ziyarete gittik işyerine arkadaşlar bayıldılar nevaya kucak kucak gezdi sonra ben alınca cırladı cadı.kucak kucak gezeyim diyor haspam:) sonra ailecek gezdik tozduk nevaya ciciler aldık

fasulyeko sen ve kızın çok hoşsunuz maşallah size

GAZ konusunda ESRAMA sonuna kadar katılıyorum..tabi bireysel farklılıklar olabilir.

maşallah nevaya anası gibi gezenti olucak herhal
bi uçağa atlayıp istanbula gelirsen tam olucekkk opuyorumnanaktan

aaaa KAYRAAAA hoşgeldin tatlım nasılsn bebiş nasıl boşver geçmişi okumayı anlattt

dido bu senin ticker diyorki 1 ay 4 hafta 2 günlük
ne antika 2 aylık niye demiiii

herkesin bebeği müthiş.allaha şükürler olsun kazasız belasız hep birlikte kavuştuk yavrularımıza.8 saat sancı boyunca hepinize isim ism dua ettim kızlar.çok şükür ama çok mutlu oldum.

canımmm esra ya gıdıyoruzzz kasım basında hazırlan :)

tamam baby gelince olacak sanırım umarım c.tsi olur
3 vesayitle sarıyere gitmek problem olacak çocukla c.tesi olursa eşim bırakır
birde birşeyler hazırlamak lazım dimi Esra'yı yormayalım ben tatlı bişeyler yaparım

saçlar pek yakışmış Ayça Rüzgar'da çok tatlı maşallah

emziği bizede bugün doktor kullanın dedi kolik sancısından uyumuyor belki işe yarar diye zorla kabul etti umarım alışmaz...
Çağan'ında saçları dökülüyor yeni çıkacak ondan dökülüyo annesi

Burko maşallah Buse'ye melek gibi uyuyor
Nevin çok çok tatlı maşallah
Esra saçlar çok yakışmış , tombiğinde çok sevimli tosuncuk : )

FASULYEKO masallah cok guzel ve formdasın . eceninde annesinden asagı kalrı yanı yok minik melek

bugün doktora gittik kalça ultasonu çekildi, Çağan efendi hemşireleri pek sevdi hiç ağlamadı çapkın olcak oğlum : )

dr. kilosu 4600 olmalı bakalım kaç kilo dedi oooo bizimkinin maşallahı var 5100 olmuş
diyet verdi oğluma çok kilo almış :)) arada papatya rezene çayı vericem sürekli emmesin gazıda ondan olurmuş

kolik sancılarımız içinde emzik önerdi.. normalde önermiyorum ama rahatlaması için kullanın dedi akşam 9 dan gece 2 ye kadar ağlıyoruz malesef
zor oldu emziği tutması ama sonunda kabullendi, umarım çok alışmaz

tombiğim büyümüşmü

Meltem çok güzelsini ana-kız
nasıl verdin kiloları ben aksine kilo aldım malesef

bugün 40. günümüz lahusa değilim artık çok şükür atlattık
bol bol yumurtamız oldu kime gitsek yumurta soğan veriyor adettenmiş : ))
önümüzdeki haftada mevlüdümüz olacak o da bittikten sonra annem gidecek
normal hayatıma, kendi düzenime dönücem inşallah

DERYACIM cok sukur Allah sana saglıklı dunya guzeli 2 evlat nasip etmis ins bizede eder evet zor ama eminim cok keyiflidir ikisinin kokusunuda ayrı ayrı sindirmek tum yorgunlugunu alıodur..analık bu olsa gerek seni topigimizin en gercek annesi ilan ediorum Allah sana guc kuvvet versin seni yavrularına onlarıda sana bagıslasın bizimkileride insallah

PETRIKKK gozun aydın sizde kurtardınız lohusalıktan hayat simdi baslıo sizin icin aslında annen gidince baslıycak

eceyi emzige alıstırıdm sanırım yani sadece mutfakta isim varken anakucagına koyup emzigi agzına tepip hercıkısta tekrar tepip 2 kere sızmasına sebep oldum ama napayım baska uyumadı bide oyuncak astım ana kucagının tutacagına ona baka baka eme eme uyudu ama agzı emio memeyi sade gozleri kapalı belki alısırda azcık rahat ederim bakalım gece yerinde emziksiz uyuyacakmı suan orta sehbanın uzerinde vazo misali anakucagında uyuyo ...

Çılgın gibi ağlarken kolik sesini duyduk mu bir anda bu hale geliyoruz bizdelikafadulden

teşekkür ederiz teyzeleri
evet baby annem gidince başbaşa kalınca başlayacak hayat 2 haftamız kaldı ... : ) annem gidecek diye üzülüyorum ama normal hayatıma dönmek için sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…