Gece de sütüm bitti mi! Yatmadan önce emmek istiyor çocuk, bende süt yok! Var da az... Rezene yaptım, kanmadı. Buzluktan süt çözdüm, onu da istemedi, illa beni emecek! Zor bir geceydi, şimdi sağlık ocağına gidiyorum.
ı
esrako ben avcılardayım canım sen yakınmısın bana
anaaa prenses gibi bu beee..çok şeker allah ömrünü arttırsın..[/URL][/IMG]
işte kızlar bir mevlüt fotosu
ben de hiç dikkat etmiyorum bişey olmadı şimdiye kadar allaha şükür..belki bazı bünyelerde gaz yemeklerden geçiyordur ne bileyim esra..yoksa anneler anlamaz mı geçip geçmediğini anlar elbet..ben lıkır lıkır kolada içiyorum mercimek çorbasıda yiyorumm kuru fas. yiyorum süt içiyorum gaz yapıcı dedğiniz ne varsa yanee doğumdan beri hiç şunu yemiyeyim gaz yapar vs diye düşünmedim belkide pskilojiktirr ne dersinizzz??kendimde gaz oluyorda bebişimde olmuyorr
bebeğimde sadece ayaklarını vs üşüttüysem gaz oluyor
aaaa KAYRAAAA hoşgeldin tatlım nasılsn bebiş nasıl boşver geçmişi okumayı anlattt
canımmm esra ya gıdıyoruzzz kasım basında hazırlan :)
Trabzonda bi arkadaşım tutturdu yalancı emziksiz bu çocuk seni çok yorar diye, almış bi emzik, verdik sıpa hemen aldı..Ama buraya dönünce almadı, vermiyorum artık, zaten çok da alışsın istemiyordum. Öyle emzikli bi anı kaldı..Bu arada beni uyutmuş sıpa kendi cin gibi..yaa bide hep saçları döküldü..battaniyesinden hergün saç topluyorum..