2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayçam bekliyorum mutlakaa

evrimim gelmiş harika anlatmışsın buluşmayı orada olabilmek için nelerimi vermezdim

Dide ne diyon ben binde birini anlattım size özet geçtim.Amanın neyse geçti bitti. Noldu senin ticker küçülmüş. Tazeeee gör bak..

selam kızlar,
malum ben tatilde olduğum için günlerdir giremiyorum. bende de izmir buluşmasına ait fotolar var. eve dönünce eklerim artık. tazenin facebooka eklediklerine bakabildim sadece. teşekkürler TAZE. Hem misafirperverliğin hem de fotoları eklediğin için.
izmir buluşması çok hoştu. 5 bebek vardı ve en cadı tabiki benim kızımdı. bebeklerin hepsine de maşallah, o kadar tatlılardı ki. en uslusu KUZEYdi gıkı çıkmadı yavrumun. DORUK un saçlar da fotomontaj değilmiş, gözlerimle görünce ancak inanabildim. süperdi. en şık bebek TEO ydu. en çıtır da tabi ki BUSE ydi. benim kızım da en huysuzdu malesef.hepsi ne kadar güzel uyudular, benim zilli hiç uyumadı diyebilirim.ama buna rağmen ikram tabağını en çabuk silip süpüren yine de ben oldum. en az kiloyu da ben vermişim. galiba topikte benden daha az kilo veren yoktur. doğum kilomdan sadece 5 kilo eksiğim şuan.

babymom, aftabru+, dide+, dnzyildizi84, evriş+, evros+, gypsyesra+, kedici, telkirma+, tuana3434+

hey yavrum topic cosmus esrako taze nurdan olsa tam olcak

nazannn sen zaten kilolu değildin yani fazlan yoktu bu yüzden çok kilo vermemen normal

ay evet pervin yaaa topik tam modundaa
adaşşş nerelerdesinnnn birde annen yanında yaaaa

Herkesin bebek bakma yöntemi farklı ve doğru diye bişey yok bence. Mesela annemle kayınvalidem tam zıt şeyler söylüyorlar. Annem başını çok örtme erkek bebekler terler sevmez diyo, kayınvalidem tam tersi. Annem sık sık acıktıkça istedikçe emzir diyo, kayınvalidem emzirme çok sık kusar onun karnı tok diyo. Annem bağrı kapalı olsun üşütmesin diyo ben bazen bodyleri ters giydiriorum tam kapansın diye, kayınvalidem eliyle çekiştirip açıyo, boynu rahatsız olmasın bağrı açık açık olsun..Ee hangisi doğru.. En iyisini anneler içgüdüleriyle, deneyerek başarıyorlar zaten, özgür bırakmak gerek..

ece 45 dk once uyudu goturdum yatırdım yerine..10 dk anca uyudu bastı yaygara dide modeli aglattım salladım 2 dk sızdı 10 kat beter yaygara kopargı kucagıma aldım sızdı..doste yatıo tek elim evrim gibi ama alıstım hızlı yazıom

bugun rahatım dun tr den en yakın arkadasım geldi aksam bize geldiler eceyi gormeye hemen mutfagı topladı yemeklerimi yaptı kocasıyla emrahta mac seyretti biz mutfakta takıldım allah rzı olsun bugun dinleniom.

sanırım tum ev işleri arasında beni tek geren yemek olayı

Hay maşşallah eski günlerdeki gibi topik..diyecektim ki bizimki mızıklanmaya başladı..ben kaçar

elifim hadi hayırlı olsun nasıl biri tanıdıkmı güvenilirmi Allah yardımcın olsun canım yaa

çok ilginç oldu kadın yan dairede oturuyor.Eşi polis Konyalılar alt kat komşumun çocuğuna bakacaktı sonra memlekete gitti bakamadı o sırada okullar açıldığı için alt komşum başka birini buldu..sonra üst komşunun kğluna bakacaktı ki üst komşu benim öğretmen arkadaşım..üst komşu bu kadını aramış telefonla ama bu memleketteyken telefon çekmemiş ulaşamayınca başka birini bulmuş..dün de ben bu kadının boş tabağı vardı pasta börek götürdüm hem hastaydı geçmiş olsun dedim.işe başlayacak mısın dedi ben de bakıcı bulmam lazım dedim..buna da söyleyemedim bakar mısın diye hep gönlümden geçen kişi olmasına rağmen.demin geldi ve bakıcı bulmadıysan ben bakabilirim dedi..iki kişi baktırmak istedi onlara nasip olmadı bana nasipmiş demek ki diye düşündüm ve çok sevindim.fiyat söylemedi bana bıraktı zaten kasım aralık gibi başlayacağım..böyle işte.zaten burada kimseyi tanımıyorum bir de buralı olmasın istemiştim..tek sorun sigara içiyor.onu da mutfakda içiyor senin için balkonda içerim dedi..püff sigara içmesydi keşke..Ama ben bu kadını beğeniyordum dışardan hep çocukları da çk terbiyeli kendisi de bakımlı falan bir de hemen yan daire başlayacağım bu kadınla artık..dua edin bana

ayca cok haklısın bence her anne yasayarak tanımal bebişini..kvaldeler ne cok biliolar ya..hepsinin bizi sinir ettiği yonu oldu.secil nerelerde ya

dide bakıcın hayırlı olsun

GYPSY saçların farklı olmuş. bak güzel olmuş DEMİYORUM DİKKAT EDERSEN FARKLI OLMUŞ DİYORUM. ÇÜNKÜ BEN RÖFLELİ, GÖLGELİ BALYAJLI MALYAJLI SAÇLARI PEK SEVMEM. HELE DE KAPKARA PASPARLAK SAÇLARI OLANLARIN GİDİP DE GÖLGE YAPTIRMASINA MANA VEREMİYORUM. BENCE ESKİ SAÇLARIN DAHA GÜZELDİ DAHA DOĞALDI. NE OLUR KUSURA BAKMA. BEN BU KONUDA EPEY Bİ KILIMDIR. YİNE DE GÜLE GÜLE KULLAN. HERKES ÇOK BEĞENMİŞ. BENİM EŞİM DE SEVER BÖLE SAÇI , BANA DA GÖLGE YAPTIR DER AMA BEN BU KONUDA ÇOK KARARLIYIM, SADECE TEK RENK BOYARIM SAÇIMI.

o arkadışın benim de arkadaşım olabiler mi
Dide ne diyon ben binde birini anlattım size özet geçtim.Amanın neyse geçti bitti. Noldu senin ticker küçülmüş. Tazeeee gör bak..
özeti bile fazla geldi be..taze yokken büyütsem mi yine:)
didooo o mum dötünü yaksın oğlumun bişi olmaz kaydirigubbakcemile3

yerim dötünü onun ben..

nazan nazan cerenin saçları da mı dökülüyor..Neva zaten sırma değildi ama olanlarda dökülüyor.tp,ğ,n oğlanlarının bile daha çok saçı var nevadan.bir neva bi ceren saçsız..kuzeyi saymıyorum sarı pişmiş o zaten:)

BABY sen tr ye mi geliyormuşsun? yarım yamalak okudum da. mutlaka buluşalım. PİNKY ya da GYPSY ye gidelim. onlar çok hamarat. cokacimcoook şaka şaka ben de beklerim ve ağırlamaktan çok memnun olurum. evim de merkezi bir yerde sayılır. günü belirleyelim şimdiden.

ben de sevmem gölge röfle ama bence yakışmış ve yakışana da yakışıyor.

DıDEcim evet ceren de yakında tam dazlak olur. epey döküldü saçları. saçları döküldükçe babaya daha da çok benziyor. şuan ikisinin de saçları aynı sadece eşiminkiler daha açık renk. ben dazlak bebekleri çok severim o yüzden dökülsün tamamen diye heyecanla bekliyorum.

GYPSY ne olur kusura bakma, keşke fikrimi yazmasaydım ama valla senle alakalı değil, ben herkese tek renk saç yakıştırırım. hele de senin orijinal saçların çok güzeldi. o yüzden beğenmedim. ama ne yapalım artık olmuş olan, gitmiş canııım saçlar... zor düzelir artık, eski haline gelmesi epey zorkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…