2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
evros, aftabru, babymom+, dide+, dnzyildizi84, evriş+, gypsyesra+, kedici, pinky_42, tuana3434+

buda ozde modeli yatısımız:ecrin_bebek:

opuyorumnanaktan çok güzel uyuyor

gözünüz aydın bunuda atlattınız...

sağol cnm :kedi:

işte buda benim minik kuşum sabah sporu yapıyor

dışarı çıkmadan uyuklamaya başladık çok yorgun benim oğlum

maşallah ona bizimkide altını açınca çok güzel spor yapıyor sevinçten havalanacak akannehir

selam herkese merhaba
herkes ve bebekler iyidir umarım bayağıdır giremedim nete
mevlütümüzü yaptık cumartesi çok şükür

gözünüz aydın cnm

benimkide tv manyağı izletmek istemiyorum ama izlliyor allahtan kapatınca tepki vermiyor..
birde elimizi yiyoruz iştahlaaa memeyi bile böyle iştahlı emmiyor
hergün yeni bir huyyyy akannehir

aynen benim cadıda aynı eldivenler sırılsıklam ...
dun mevlutumuz vardi cok guzel gecti ama aksamina kuzumun gazi tuttu, agladi(o agladi ben agladim(
neyse mevlutte aradan cikti ama yorgun gecti baya..

gözünüz aydın... o gaz bizi de bitirdi
dün saçımı boyattım olmuşmuuu??
kaç aydır tarzan modunda gezdiğim için aynaya bakınca bi garip oluyorum

[/URL][/IMG]

çok güzelsin cnm ben hala boyatamadım mafoldumben darısı başıma :kedi:

perviiinnnn huuuu bakta iki aylık bebek anası görrr
ne öyle zayıf zayıf manken moduna geçmişsin bak bana hala tosun modunda geziyorum

bendensin :kedi: ama durumun benden iyi 84 kiloyum senağlama

Herkese selam,
Bayramda Trabzon'a gitmiştik, cuma günü döndük, daha yeni yeni kendimize geliyoruz. Yolda oğlum çok usluydu, sarsıntıdan olucak sürekli uyudu. Ama Trabzon tam bir kabustu. Sözde mevlüt yapıcaktım ondan bile vazgeçtim. Hava malum hep yağmurluydu. Evde tıkıldık kaldık. Veee kayınvalidesiyle yakın olanlara allah kolaylık versin diyorum başka da bişey demiyorum. Beni bırakın kocamı çok bunalttılar.. ıkinci gün dönelim diye tutturdu. Rüzgar gak diyor koşuyorlar, noldu noldu niye durmuyo, bişey mi oldu. Yooo diyorum bebek bu bazen ağlayabiliyo. Onları sakinleştirmekten oğluma bakamıyordum o derece yani..Hele bi gece Rüzgar azıcık mızıldandı, tıutturdular doktora götürelim diye. Allah allah niye ki dedim. Öyle böyle değil acaip pimpirikliler. Sen nasıl 3 çocuk büyüttün dedim. Hep kucağımda büyüttüm hiç ağlatmadım diyor..Bide tutturdu sürekli yıkayalım yıkayalım diye. Hava yağmurlu zırt bırt niye yıkayıp üşüteyim çocuğu.

Ay bide çok komik. Ben ne zaman Wc'ye gitsem ya da duşa girsem hemen alıyo bebeğin altını değiştiriyo. Bezin bantları sıkmasın diye bol bol bağlıyor. Onun değiştirdiği tam 3 kere beline çiş geçti. Allahtan erken farkettim yoksa üşütecektim çocuğu. En son eşim annesine kızdı anne sen değiştirme bak belleri ıslanıyor diye..Saat başı altını değiştirelim diye tutturuyo. Nedenini buldum ama. Eskiden hazır bez yoktu. Çiş yapınca hemen değiştirmek gerekiyordu bebek ıslak kalmasın diye..Şimdikiler malum çok güzel emiyo ıslak kalmıyo. Onlar mecburen çok sık değiştiriyorlardı ordan kalma bi alışkanlık olmalı. Bu üşüycek diye kat kat battaniyelere sarıyor.Oysa Rüzgar çok alışkın değil, ben çok sıkı giydirmiyorum alışsın diye. Sonra pat diye soyuyo üstünü değiştireyim diyo. (Sebep te değişik değişik giyinsin diye. Yni çocuk kustu, üstü kirlendi diye değil. Sebepsiz üst değiştiriyoruz).Sıcaktan bi anda soğuğa geçince üşüyor yavrucak..
Öyle böyle geçti..Allahtan kendi annem çok karışmıyordu bana yoksa büyüklerle bebek bakmak çok zormuş. Ama biz dönerken ağladılar çok üzüldüm, alışmış bebeğe(

ne doluymuşum meğer..uzakta olduğum için bir kere daha şükrettim..

evroşşş izledinmi sende pizzayı yapışını ne güzel yaptı yaaa sosis kenarlı pizzaaa
şimdi pizza hut onun reklamını veriyor
nefsime hakim olucam yemiyeceğimmmmmmmmmmmmm

mevlüdünüz hayırlı olsun fasulyeko

el yeme konusu aynı ama ben hala eldivenlerini çıkarmadım elleri buz gibi oluyo sizinde öylemi bizimki elini değil eldivenlerini yiyo

aynen bizimki de buz gibi ama artık çok büyüdüler sürekli eldivenle saklama. Dokunmaları çok daha önemli gelişimleri için. Elden üşümezmiş yavrular aklında olsun..

oooooo topiğin maşallahı var ama okuyup kaçmayın

demin çk güzel bir şey oldu kızıma bakıcı buldummmmm

dide o tulumuda ilk ve son giyişi cunku anca oldu rahat edemedi pek..

kuzeyin kuyruklu tulumla boyle poz verdiğini hayal etsenize ne seker olur

Evrim, topıge gırebılırse onu da ekleyecektır emın olun daha buyuk o tulum, olunca gıydırıcem sös..

kaydirigubbakcemile3 güzeldi

Pervinim; sahane gorunuyorsun, Ecoşun lüffen bı gülen fotosunu yakala be annem.. cok merak edıyorum onu o halde.

Esram,saçlar sahane.. cok beendim.. güle güle kullan kusum.

Didom, bir gün sesini duyabılme umudu ıle yasıyorum :)) Neva nın pozlar sahane.. ne kadar hızlı buyuyorlar..

Deryam; oglum buyumus, cok karızmatık bi cocuk o.. onu cok sevıyorum.

Minik kelebekimiz, bir sure yok, nete gıremeyecek, yavrum mesaj atmıs bana.. ben gırebılsem bı nete..

Kuzey, yanlıslıkla uyudu bugun.. o yuzden oglen yemegı yıyıp azcıkından gecmısı okuyorum..

Bulusma cok guzeldı, Burcu mun sponsorlugunda cok guzel gectı. Kuzey habıre uyudugundan ( ki bu uyuması yuzunden tum uyku duzenı alt ust oldugundan 3 gecedır öttürürüyor bizi) ben rahat rahat oturabıldım. Nurdan'ı Nazan 'ı canlı canlı gormek sahane ıdı.. sankı topık canlanmıstı bi an.. gercekten cok guzel bır an dı. Keske gorebılseydınız... birisinin süt torbası açılıyor, bırısının süt torbası kapanıyor.. tüm torbalar genelde dısarıda :))))

Doruk un aglama volumu ınanılmazdı.. acayıp yuksek sesle aglıyor.. cok komıktı yaaa.. Ceren, habıre meme ıstıyor, Nazan da bısıler yemeye calısıyor.. hallerı gorulmeye degerdı.. Teo, Nurdanın dedıgı gıbı sanıselık aclıga tahammulu yok.. nası yaygarayı basıodu annesı mamayı getırene kadar.. Bır de Doruk o kadar sersefil uyumayı sevıyor ki ınanamazsınız.. annesının dızınde yuzu koyun yatıp ellerı yanlardan sarkmıs vazıyette uyuyabılıyor cocuk... şok oldum oyle gorunce :)) bır de sacları gercek, ellerımle dokundum.. ilklerle dolu bı cocuk.. cok sirindi yaa :)))

Sonra Burko geldı.. e halıyle en mınık Buse; goslerı nası gusel cekık cekık.. bır de sut torbalarını emerken ki cıkardıgı seslerı duysaydınız.. o mınnacık sey nası ole ses cıkarıoo hayret yaf :))

Bır anda bazen hepsı aglamaya baslıodu.. kaydirigubbakcemile3 ya yasamak lazım ablatmak boşşş kaydirigubbakcemile3

ben de boyattım saçlarımı röfle yaptırdım Trabzonda. ama ben 4 saat kaldım. Sağdığım süt yetmemiş bebeğe, bi panik oldum gidin mama alın dedim. ılk mamasını o vesileyle yemiş oldu. Hapur hupur yemiş. Korktum meme almayacak diye ama aldı velet..

Esra güzel olmuş saçların güle güle kullan.

ça ça ça ayçaaaa hoşgeldin tatlımmm
orcinal babaanneyide ayrıca kutluyorum
peki bebeğe bişeyler yedirmeye kalkışmadılarmı??
pilav-şekerli su-reçel-çikolata vss :sinifsinif:

Son düzenleme:
dün saçımı boyattım olmuşmuuu??
kaç aydır tarzan modunda gezdiğim için aynaya bakınca bi garip oluyorum

[/URL][/IMG]
çoook beğendim cidden yüzün gözün açılmış kendine gelmiş.
anlatışın çok hoş ayça..hayretle okudum ben de benim kayınvalideyi pipirikli sanırdım.tatilde biz de Konyadaydık o da sürekli ağlatmayın,emzir emzir deyip durdu ama seninki 10 basar valla
evroşşş izledinmi sende pizzayı yapışını ne güzel yaptı yaaa sosis kenarlı pizzaaa
şimdi pizza hut onun reklamını veriyor
nefsime hakim olucam yemiyeceğimmmmmmmmmmmmm
bi sus kadın yaaa tatilde aldığım iki kiloyu verecem diye çorba yiyorum zaten..yaptım miss gibi tarhana içicem onu

arcinal babaanneyide ayrıca kutluyorum

evet çok güzel soru.cevap gelsin lütfen

kızım bu senin tickerde mumy ahyanın dötüne tehlike oluşturuyor ya çook üsülüyom değiştir şunu

Buluşma fotoları şahane. Çok kıskandım photoshopla araya rüzgarı da eklemek istedim ama boş yer yoktu:))

Gypsesra her zamanki şahaneliğiyle bizi davet etmiş. Geliriz Esracım çok güzel olur..

elifim hadi hayırlı olsun nasıl biri tanıdıkmı güvenilirmi Allah yardımcın olsun canım yaa

arcinal babaanneyide ayrıca kutluyorum

yoooo keserdim kellelerini alimallah. Sadece çocuğun gözlerini sürekli mendille örtmeye çalışıyordu çok komik. Rüzgar elleriyle açmaya çalışıyor bu örtüyo. Hadi bişey demiyeyim dedim. Dayanamadım anne bebek istemiyor işte niye örtüyosun ki. E uyusun diye.. Hay allahım ne diyeyim ki..

ben demıstım sıse yanlıslıkls uyudu bu cocuk dıe.. uyandı.. tek el vakası.. bılgınıse

hoşgeldin ayça...aksine onu ben yapıyodum ..mır mır etse neyi var bunun diyodum kvalidemde ya kızım bişi yok bebk hiçmi ses çıkarmıcak ,,,hele eşim habire altını açıyo yapmıştır altına diye kvalimde böçle böle çocuk hasta olcak diyo..ama şimdi alıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…