2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EVROŞŞŞŞ ben önemli bir şey mi kaçırdm..boyalı pipi ve surat gibi? nerede yaaaaaa bulamıyom
sildim canım aynen yazdığın gibiydi albüme ekleyim bakmak istersen ordan bak

püffff, yaptığım bir dolu alıntı ve yüklediğim bir o kadar resim aptallığım sayesinde yalan oldu.

buyrun buradan yakın :) NAZAN'LI NURDAN'LI İZMİR BULUŞMASI FOTOLARI

Login | Facebook
sanırım face e üye olamayanlar göremiyo ben göremedimde

canım dün gece gördüm alıntı yapmamışım çok tatlı maşallah bende oğlanı öle yatırmayı denicem

Bu da bendenalkisalkisalkis

Soldan sağa: Doruk, Teoman, Teoman'ın sillesini yemişlaelaelaelaelaeBuse, Kuzey, Ceren ve ucundan acık Nazanlülülülülülü

çok güsel ya.bayıldım fotolara ne güsel buluştunuz ..maşallah size ve bebişlere..allah razı olsun taze burcu link buraya koydunda bende gördüm:1hug:..benim fecebookum yok meraklı diilim öle şeylere eşimkinden baktım bayıldım ya süpersinizzzzzzzz

Bu da bendenalkisalkisalkis

Soldan sağa: Doruk, Teoman, Teoman'ın sillesini yemişlaelaelaelaelaeBuse, Kuzey, Ceren ve ucundan acık Nazanlülülülülülü

Çok tatlılar, beşi bir yerdeler kaydirigubbakcemile3
Maşallah hepsine

Buse beni çok şaşırttı dün. Buluşmadan geldikten sonra 1,5 saat kadar hiç durmadan emdi:1shok:İyice bir karnını doyurdu. 1 saat kadar oyalandıktan sonra uykusu geldi, yeniden emmek istedi. Az birşey emdikten sonra bir sızdı, tam 6 saat uyanmadı:1shok:Dışarı çıkmanın yorgunluğundan mı, karnını iyice doyurmanın rahatlığından mı tam emin değilim ama deneyerek bulacağım bakalım uzun uyutmanın formülünü:ecrin_bebek:

selam kızlar
diyarbakıra yeni geldiğim için bi taraftan evi düzenliyorum bi taraftan da misafir ağırlıyorum.dün evi biraz düzenleyip temizleyebildim nihayet ve akşam ve bugün misafirlerim vardı.şimdi boşaldım.

dün servana aşı yaptırdık.tam üç aşı birden oldu.biri koldan ikisi bacaktan.dün bi ara susmaksızın ağlamaya başladı.o kadar çok bağırıyordu ki anlatamam.çok korktum ağrı kesici ateş düşürücü fitil verdim.toplam üç defa fitil kullanmışımdır.doktorum zorda kalmadıkça kullnma dedi.
iki ayımızın üstünden üç gün geçti.zamanla her şey daha iyiye gidiyor

dnzyıldızı
çok tatlı bebeğin maşallah.servanda yüzüstü yatmayı çok seviyor.öyle yatırsam saatlerce uyuyacak.işte korkudan dolayı gözetim altında bazen yatırıyorum

sırnaşık şey ben hala korkuyorum ama böyle yatınca çok şirin oluyorlar yaaa ... sende koyar mısın bakalım kim popoyu daha çok kaldırmış kaydirigubbakcemile3

dnzyıldızı
çok tatlı bebeğin maşallah.servanda yüzüstü yatmayı çok seviyor.öyle yatırsam saatlerce uyuyacak.işte korkudan dolayı gözetim altında bazen yatırıyorum

teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan

bu arada izmir buluşmasında yine döktürmüşsünüz kimde toplandınız acaba ?? bebeklerin hepsi birbirinden şeker anneleri de öyle tabii şanslısınız..

bu arada göbişlerinizide incelemkten kendimi alıkoyamadım:jeyyar: ha gayret bişi kalmamış gibi

slm herkese fazla gecmişe bakamıyorum dün izmir buluşması vardı olmayı çok isterdim ama kütahyaya geldik bidahakine artık fazlada giremiyorum gelen giden yoğun oluyoo bide mevlüt yapıcazzz

tam 2 ayı doldurduk artık 3. ayımıza adım attık buarada lena agulamaya başladı çok hoş oluyo oynuyoruz konuşuyoruzz...

tazecim nurdan evriş nazan burcu hepiniz çok güzel çıkmışsınız ve eminim çok eğlenmişsinizdir ne güzel bebeklerle buluşmak....

Bu üstümdeki gadın da 5 kişilik yer kaplıyor Bİ süre kullansın bakalım, allahtan kızı pek şeker, yoğsam katlanamazdım bu ticker'a laelaelaelaelae
ızımın tatlılığı üstünde olama hakkını verdi ya bana ne güzel oldu
bence burcu da taze olanda yani toplanmışlar kılığından öyle anladım:) en sa sürede koyacağım fotoyu fotoğraf makinasını nerede bıraktım bir bulayım da.

Akaşam misafirim var pasta börek işleri bitti..şimdi temizlik ve mutfağın tıplanması var..neva buziki orhan eşliğinde sızmakta şu anda..yatağında yatmıyor yerde çok sevdiği minderinde yatıyor.aşı resmen mindere.kaldırdık mı bas bas bağırıyor..çok fena benim kızım..alışkanlıkları prensipleri var

yine bir sürü harf yanlışı yapmışım hep bu gadına denk geliyor aksi gibi

ben işe koyulayım..yorucu bir akşam bekliyor beni..inşallah neva uslu durur.cadılığı tutarsa yandık

dorukla teo hemen el ense olmuslar teo orda zavallım buseyi tokatlamıs kuzeu uyumus cerende annesine kacmıs hemenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…