2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ece dunden beri oksuruo hafiften..elma kaynatttım ictim bi ter attım sormayın sonra ece emince ona gecti uyudu uyandıgında terlemişti tum kıyafetlerini degiştim tekrar uyuyo omuzumda ins o terle gitti soguk algınlıgımız

ecosu ozdenin pozisyonunda yatırdım ilk kez yaptıım bakalım nekadar uyuycak takipteyim tabiki tam karsımda gozumun onunde uyuyo..

kırkyılın bası eceyi kucagımdan azad edip 2 el yazıom kimsecikler yokmidur nedir monolog yapıos surda

gazımız var : ( günde 10 defa mıçan oğlum neredeyse 24 saattir huzura eremedi :KK43: Üşüttüm galiba sıpamı, dün kısa kollu durdu birkaç saat :KK43: kucağımda uyuyor...

ıSTANBULLU KIZLAR ben muhtemelen ekim sonhafta-kasım 1:) arası geliyorum. soyleki istanbula haftasonuna dogru gelip yani cars-pers gibi ctesi akraba arası mevlut yapıp pazar adapazarına gecip emrah bayram icin gelene kadar orda kalmayı planlıyorum. buarada bir bulusma yapmamız sart yok hava soguk yok mazeretim var istemem 1 ay oncesinden haber veriorum cunku ist cok az kalıcam kvaldemlerde emrah yokken fazla kalamam o yuzden sizinle muhakkak gorusmem lazım vay ben duymadım ben isitmedim istemem :)))

Buse beni çok şaşırttı dün. Buluşmadan geldikten sonra 1,5 saat kadar hiç durmadan emdi:1shok:İyice bir karnını doyurdu. 1 saat kadar oyalandıktan sonra uykusu geldi, yeniden emmek istedi. Az birşey emdikten sonra bir sızdı, tam 6 saat uyanmadı:1shok::nazar::nazar:Dışarı çıkmanın yorgunluğundan mı, karnını iyice doyurmanın rahatlığından mı tam emin değilim ama deneyerek bulacağım bakalım uzun uyutmanın formülünü:ecrin_bebek:

bizimkiside sadece mama icin yarim yamalak uyandi uyudu saat ée kadar ama ondan sonrasi kabustu, aksam disarda yemek yedik hic banamisin demedi, uyanmadi..simdi annemle disari gonderdim sabahtan beri tilki uykusunda, biraz hava alsinda uyusun..

gazımız var : ( günde 10 defa mıçan oğlum neredeyse 24 saattir huzura eremedi :KK43: Üşüttüm galiba sıpamı, dün kısa kollu durdu birkaç saat :KK43: kucağımda uyuyor...

yavrumm kıvranıomu .. ecede oyleydi ayaklarına patik giydirdim bugun huzura erdi sukur uyudu yoksa uyumuo inlio kusuo beni yiyip bitiriodu.. zaytinyalı cubuga alısmasın die yapmadım kendi kendine yaptı.. ıhlamur elma incir suyu uclusu bizi normale dondurdu

iiki o sekil yatırmısım kustu yan agızasagı yatarken.. duz yatarken kusmasından cok korkuyorum yuzume baka baka fıskırtıo..

nurdan teo aksam sızar..ben nezaman eceyi cıkarsam yarım saat bile cıksa yoruluo o hava carpıo gozunu acamıo hadi iisniz aksam

dunku izmir bulusmasi cok guzeldi, tazem e guzel misafirperverligi icin cok tesekkur ederim..

bebeklerden cay icip sohbet etmeye pek firsat kalmadi, biri sustu digeri basladi, ama yinede cok guzeldi:) zaman nasil gecti anlamadim.. insallah bi dahakine dahada buyumus olucak sipalar, dahada rahat ederiz..

yarin mevlutumuz var, izmirli fistiklar musait olursaniz beklerim..
simdi son hazirliklari yapiyorum, balondur, suslemedir falan, insallah teo uslu durur..

yuzustu yatma ilk denememiz basarılıydı suan omuzuma terfi etti bastıran tosuruk sancısı nedeniylekaydirigubbakcemile3

ne haber kızlar malesef hiç sütüm yok zaten hiç emzirmiyorumda geçen eşim alışverişte bana yine yaş incir almış onu görünce içim tuhaf oldu sütüm olsun diye ne kadar çok tüketmiştim

picture.php

yav ikidebir ne resmimi çekip duruyorsun hiçmi koca adam görmedin

picture.php

biz de kısa süreliğine yüz üstü yattık memnunda kaldık ama benimde gözetimimde

izmir buluşmasınaaa bayıldımmm harikasınızzz kızlarrr içim gitti vallahiiii bende orda olmak isterdimmmmmmmmmmmmm

pervinnnnn
elbette buluşucaz Allah izin verirse bizde izmirli hatunlar gibi ev buluşması yaparız bana gelirsiniz uzak demezseniz yani nasıl istersenizzzz benim kapım açık sonunaaaa kadarrrr opuyorumnanaktan

X