2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

uykum var, gözümüzde çapak var, doğduğunda da vardı, hala da geçmedi, demin de kusuyordu gene...
neyse ben terk-i forum eyliyorum arkideşler...,
görüşürüz inşallah...

evros oglan cok tatlı masallahhh

korse cok fark ettirio ben suan karnımdan memnunum dogumdan buyana takıorum toplandı.sende tak hicbisi yapamıosan banyoda kesele karnını

Aynı şeyleri yaşadım bende, sütüm çok azalmıştı - ki tamamen stres-yorgunluk ve uykusuzluktan oldu- bebeğim 3 gün ağladı cırladı, sütümün yetmediğine inanmak istemedim galiba 3 gün, en son 3.gece Deva hiç uyumayıp, sürekli meme ile kavga edince, kafam dank dedi, bu çocuk aç dedim. Sabah ilk işim doktoruna götürmek oldu. Kilo alımı da yeterli olmadığından, hemen ek olarak mama başladık.Şimdi bir öğün meme, bir öğün mama devam ediyoruz.
El kadar bebekte şımarma mı olurmuş, sütün yetmiyordur yada geçici bir dönemdir belki.
Mama konusunu bir düşün istersen, bir kaç defaya mahsus, vücudun toparlanana kadar mama verebilirsin belki..

deva hanım pek te güselmiş maşallah. nassı mutlu gözüküor öle banyoyu suyu sevior galiba annesi bak nassı memnunn halinden
Evet suyu çok seviyor teyzesi, maşallahı var kızımın, banyoda hiç sorun yaşamıyoruz, çok mutlu banyo yapıyoruz

Bende çok korkuyorum aynı senin gibi, bir kaç defa boğulacak gibi oldu, ölüyordum korkudan. Şimdi geceleri mutlaka yan yatırıp, sırtını minik bir yastıkla destekliyorum, ve mutlaka Devayı görebileceğim şekilde yatıyorum. Ve ne hikmetse, her yarım saatte bir gözümü açıp bakıyorum.. Anne olmadan önce böyle birşeyin mümkünatı yoktu zemuszemus

Allah korumuş canım benim, çok dikkatli olmak lazım, okurken bile içim bir tuhaf oldu

peki yumuşak memelerimiz ya hala süt var mı içinde peki bebeği doyurcak kadar. önemli olan o .yumoi olsun yani bir buçuk saat geçti nerde o taş memeler hala dolmaya çalışıo pufidik pufidik

Bence çok kafaya takmazsan, daha iyi olur. Hatta mümkünse yarım saatliğine bile olsa azıcık uyu. Uyuyunca süt daha çabuk toplanıyor.

Annaaamm çok tatlı yatmış yahu kaydirigubbakcemile3 ben hiç böyle yatırmadım kızımı

ben sezaryen dikişime bakamıyorum bile, hem görmemi için göbeği kaldırmam gerekiyor

ama ödemi inmiş ayak bileklerim balerin bileği gibi gözüküyor gözüme :))) hehehe

Aynen yaa, bende bakamıyorum, acıdığında falan eşime baktırıyorum, bak bakim bişey varmı diye :kedi:

babym ben de seni özledim güzel anne. 6. ay mııı? daha çok varmış :S benim de yüzüme baka baka fışkırtıyor bazen... korkuyorum ama ben... :S

valla bencede
bunu nası silcem bil,iyomusunuz kızlar
resmi geri yok etmem lazım

yedin mi paparayı babasından :roflol:
sanırım alıntı yaptıkları için silsen de alıntılarda kalıyor... tam bilemiyorum...

evros oglan cok tatlı masallahhh

korse cok fark ettirio ben suan karnımdan memnunum dogumdan buyana takıorum toplandı.sende tak hicbisi yapamıosan banyoda kesele karnını

baby korse nasıl bir korse, bildiğimiz sıradan korse mi yoksa lohusa korsesi falan mı???
ben bildiğimiz korseden kullandım bir ara ama aralıklı yani 2 gün tak 2 gün çıkar şklinde, hala sarkık göbeğim

ben de arada kusmuş mu diye bakıyorum ama aralıklar yarım saati geçiyordur sanırım...
karanlıkta anlamıyorum bazen elimle ağzını yokluyorum ıslak mı diye...

malesef alıntılarda kaldı
ya babasından papara yemek değilkde
sonra koyduğuma pişman oldum

Hasan Berat çok tatlı görünüyor, koca göbekli opuyorumnanaktan
Ama yüzündeki ve pipisindeki boyalar gerçek mi? Ne sürdünüz acep?

denizyıldızı ozdede cok tatlıymıs masallah neguzelde yatmıs

devanın mis kokusuda ta buralara geldi guzel kuzu

mucizem hastanede taktılar bana kusak gibi korse..yani onu cıkar carsaf dola aynı tarz. onemli olan sarkık gobegi yukarı cekerek sıkıca baglamak ha korse ha carsaf ha atkı..sar sen ne bulursan sıkıca elinlede sarkan kısmı yukarı cek.

özlem fikriye bi denesenize editleyince sizdede oluyomu
silerseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…