pervinnnnn
elbette buluşucaz Allah izin verirse bizde izmirli hatunlar gibi ev buluşması yaparız bana gelirsiniz uzak demezseniz yani nasıl istersenizzzz benim kapım açık sonunaaaa kadarrrr opuyorumnanaktan
taze fasülye ben saf saf onu kullanıp iyileşicem die bekliyorum.nie bu doktorlar böle ya ne kadar şanssızım nie başka hemen iyileştircek bişey vermiyolar kaç gün oldu hala çekiyorum
sana bişey verdiler mi peki bu temizleyici dışında bu arada ismini yazabilirmisin
saat 9-12 arası hep agladı hem sinirlerim cok bozuk 12de sızdı ama kalkacak birazdan..sutum gitti yine icmedigim sey kalmadı 2 lt su kayısı incir suyu rezene ..cok gerginim cokk
esracımm geliriz sana nie gelmeyelim... ayarlarız o zaman gelince muhakkak .
sağol canım.misafirler gitti.heryer darmadumandı çocuklar sağolsun.evi süpürdüm yeniden..tabi neva hanım çocukların gürültüsünden yaraım yarım uyudu.yine 3 kere üstü değişti kusmuk yapıyor her yanı.şimdi babası uyutmaya çalişıyor.uykusunu alamadı diye bağırıp duruyorkolay gelsin didom
inşallah geçer..çok zor oluyor..sıkı giydirmeye bakece dunden beri oksuruo hafiften..elma kaynatttım ictim bi ter attım sormayın sonra ece emince ona gecti uyudu uyandıgında terlemişti tum kıyafetlerini degiştim tekrar uyuyo omuzumda ins o terle gitti soguk algınlıgımız
burcum ben kısa kollulara bıraktım kalkınca da yelek giydiriyorum kilotlu çoraba da başladım ondanmıdır bilmem gaz çok azaldı maşallah süphanallahgazımız var : ( günde 10 defa mıçan oğlum neredeyse 24 saattir huzura eremediÜşüttüm galiba sıpamı, dün kısa kollu durdu birkaç saat kucağımda uyuyor...
korkudan diyosunn..korkma onun üstünde ben varım bi mok yapamaz sağatazenin korkusndan tickerımı dideninki gibi yapamıyorum :umursamaz:
asla uyumuyor benimki..ha arabada uyumaya başlamşsa ve kucaktaysa devam eder uykuya.ama uyku saati gelince uyumaz..sebep tabiki gürültü.asla gürültüde uyumuyor ne yapacağız bilmem..bizim apartman da çok gürültülü gündüz bu yüzden çk zor uyuyor apartman veletlerinin okula gidiş saatinde yani sabah 8.30 da onların ve analarının lak lak etmme gürültülerine uynıyor..sonra 12:00 da öğle arası yemeğe geliyor veletler o gürültüye uyanıyor bir de 15.00 da okuldan dönüyorlar o seslere de uyanıyor..offf fff.bir dokun bin ah işit oldu buherkese ii geceler uzun süredir giriyorum topiğe bişi yazamadan çıkıyorum bayramdı gelen giden baya yoğundum veeee bennnn iiiicee tükendim bugün annemlerdeydim teyzemler dedemler filan kalabalıktık ve bugün mustafa hiç uyumadı sabah 7 uyandı 11 uyudu 2:30 uyandı ve 9 a kadar zıp zıp zıpladık uyutana kadar öldüm evden ne zmn çıksak uyku düzeni bozuluyor çareyi son ses müzik açtık ama slow sarkılar anca öle uyudu sizin bebişlerde başka yerde gittiğinizde uyuyorlarmı?
savlon kullandım canım 2-3 hafta. Bİr problemim olmadı.
Canım yaa, bak, ben şükretmeyi çok seven bir insan değilimdir genelde ama söz konusu sağlık olunca değişiyorum. Bu sonuçta birkaç hafta içinde son bulacak, allah beterinden korusun
saat 9-12 arası hep agladı hem sinirlerim cok bozuk 12de sızdı ama kalkacak birazdan..sutum gitti yine icmedigim sey kalmadı 2 lt su kayısı incir suyu rezene ..cok gerginim cokk
esracımm geliriz sana nie gelmeyelim... ayarlarız o zaman gelince muhakkak .
nurse harvey kullandık bugün iki kez..
akşam gaz nöbetimiz tutmadı, usulca uyuduk saatimizde.
hayretler içindeyiz, hadi hayırlısı...
herkese ii geceler uzun süredir giriyorum topiğe bişi yazamadan çıkıyorum bayramdı gelen giden baya yoğundum veeee bennnn iiiicee tükendim bugün annemlerdeydim teyzemler dedemler filan kalabalıktık ve bugün mustafa hiç uyumadı sabah 7 uyandı 11 uyudu 2:30 uyandı ve 9 a kadar zıp zıp zıpladık uyutana kadar öldüm evden ne zmn çıksak uyku düzeni bozuluyor çareyi son ses müzik açtık ama slow sarkılar anca öle uyudu sizin bebişlerde başka yerde gittiğinizde uyuyorlarmı?
resmen sabahladık..hiç uyumadı yani cok az onuda salonda yatırıp yanına yattım.şimdide omuzumda.burnu hırıl hırıl suyundan dokuyorum cekiorum aspiratorle acılmıo..cok terlemişti havluı var sırtında.bakalım gun nası gececek
bende sabahları hep oturma odasında uyutuyorum çünkü müzik açıyorum akşam ben yerime yatana kadar oturma odasında yatar gürültüye alışkın tv sesi müzik filan ama oğlum anası gibi kalabalığı hiç sevmiorAman maşallah maşallah, hep böyle olsun..
Biz,doğumdan beri annemin önerisi ile Deva'yı hergün farklı bir yerde uyuttuk,yatak odası, salon, tv odası, neresi denk gelirse. Amaç bir yere gittiğinde yerini yadırgamasın diye. Maşallah şimdi kızım nereyi rahat bulursa orada uyuyor
Sizde böyle yapabilirsiniz.
Bir de Deva uyurken de uyanıkkende ya tv ya da müzik açık hep. Bu da annemin önerisi, sese alışsın diye. Sesten hiç rahatsız olmuyor kızım maşallah, hatta bayramda bir tanıdığımızı ziyarete gittik, o sırada evde 7 tane çocuk ve 4 farklı aile vardı, o kalabalıkta bile horul horul uyudu bebeğim kaydirigubbakcemile2
Ah kuzum benim kıyamam ona ben..
nurse harvey kullandık bugün iki kez..
akşam gaz nöbetimiz tutmadı, usulca uyuduk saatimizde.
hayretler içindeyiz, hadi hayırlısı...
bence doktora göstermelisinkızlar bebeğimin boyunla saçın birleştiği yerde ve kulağının arkasında oynak bir kitle var.normal mi ki