2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tam mmler iilesmisken okadar emdiki bugun yara etti yine ya..napayım emsin 1 gun emmedi sutum kactı stresten

lal ıhlamur ictim incirsuyu ictim doldular bide sıcak suyla yıkadım iice oda ii geldi yani dus aldım

sibel onu bende sallamak değilde banyodan sonra sırtını yağlayınca sağ kol sol ayak şeklinde birleştiriyorum. anneannemde yaparmş annemde çekiştirmiyorum masaj anlamında yağıyla beraber hafif esnetiyorummm .

çok saolun kızlar. şimdi tavuk suyuna çorbamı pişireim. bugün ne yesem die çırpınıorum. biraz beslenip geleyim :)

lalcim benimde yemek yemediğim zaman ve tabi dinlenemediğim zaman boşalıyor.

dün bir an inmedi kucağımdan kızım. emzir-altını değiştir halinde öğlenden akşamın 10 una kadar debelendik. göğüslerim resmen sündü. göğüs kalkanından sızan sütleri biberonda biriktiriyorum genelde. onuda verdim hala bağırıyodu. şımarma durumları bizdede var galiba.

Teyzelerim ben Deva. Banyo yaptım mis gibi oldum, hadi koklayın beni kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis

mis kokulum sıhhatler olsun sana....

mucizem zaten ilk andakiler kaçıyo ikinciye bende yetişiyom sonra kimin bozulduğu beni ilgilendirmiyor.

deryacım hoşgeldin güle güle oturun yeni evinizde. sütün tekrar gelmezmi uğraşsan.
gelmesede canı sağolsun yusuf bebeğin öyle düşün. rahat olmaya çalışsan en azından bundan sonra. belki faydası olur.

bizde gece 4 te uyandık oda da gece lambası beni hayal meyal görüyodur bende kısık sesle konuşuyorum geceleri gülücükler saçıyor etrafa.

biz bugün aşı olduk, sol omuz, sağ bacak, sol bacak, karma verem vs. yarım kaşık calpol verdim aşıdan hemen sonra ateş yapabilirmiş nöbetteyim bu gece. şimdilik iyi gibi. tabi 6-9 gaz nöbetimizi ihmal etmedik. nurse harvey geldi bugün internetten almıştım. bir kaşık verdim gaz çıkarıyor ama işe yarayıp yaramadığını anlamak için henüz erken, devam edeceğim...

burko medela mini elektrikli pompa tavsiyen için teşekkürler...

defnedemla inşallah ateşsiz atlatırsınız bu geceyi
bizde kibar kibar öksürüyoruz
bakalım yarın belki dra gideriz
ben kaçtım herkese ii geceler
oğlum uyandı bakayım

evroş ne demek cnm önemli değil :) bende artık uyusam iyi olacak tabii özde hanım uyutursa babası koltukta kızım yerde uyuyor şimdi bu kız ilginç 2 beşiği var ama yerde, oturma odasında koltukta, yada bizim yatakta uyumayı tercih ediyor yeter ki kendi beşiği olmasın :) iyi geceler herkese a.s.

aynı pozdan bu gün ben de çektim tıpkısınn aynısı..bu gün 4 saat rekor kırdı benim kız uyuyyarak hemi de bu pozisyonda..ama boğulma önleyici yastık vardı.gaz sancısından ötürü yüzüstü yatırdım çok iyi geldi.babası hep böyle yatarmış doktor korkmayın yatırın dermiş..ben sık sık kontrol ettim tabiki.
salifo da hep yüzüstü yatmış ala da öyle yatar ve horlar
gene kustu peynir şeklinde hem de emeli çok olduğu halde...

iyi geceler kızlar sizlere...
peynir şeklinde kusmalar iyi beslendiğinin göstergesiymiş..korkma yavrum

aynen şu an salih kanepede neva yerde minderinde uyuyor..ne tesadüf..

ben de kekimi yaptım pişmek üzere.poğaçaları fırına vereceğim yarın da kurrabiyeleri pişirirsem iyi..bir de temizlik var..yarın akşam 3 aile gelecek.7 ane de çocuk olacak..ne yapacam bilmem

EVROŞŞŞŞ ben önemli bir şey mi kaçırdm..boyalı pipi ve surat gibi? nerede yaaaaaa bulamıyom

evroş defne geçmiş olsun..erkenden doktora götürmek en iyisi..bizim şuruplar bitecek hala ses çatallanıyor zaman zaman..o kadar da dikkat ediyorum..

Bu üstümdeki gadın da 5 kişilik yer kaplıyor Bı süre kullansın bakalım, allahtan kızı pek şeker, yoğsam katlanamazdım bu ticker'a laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…