2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pinki, o kabızlıktan geçen haftalarda ruhumu teslim ediyordum az kalsın... vücudum parçalanıyordu sanki... ne inledim wc'de anlatamam, en son kendimi asmaya karar vermiştim ki, o esnada rahatladım... ama inan o rahatlamadan sonra öyle bir huzur mutluluk yaşadım ki anlatamam... sana da geçmiş olsun çok zor...

mevlüdünüzde de kolay gelsin, Allah kabuletsin..

bir de ne diyeceğim kızlar, bu diğer topi,ğimizde hamileyken hani hep yazıyorduk ya en ince ayrıntısına kadar ihtiyaçlarımızı, tecrübelerimizi :) güzel paylaşımlardı ama ben o ayrıntıların pek çoğunda tökezledim, bir kısmını da kullanmak nasip olmadı... plansız oldu benim her şeyim :) insan tefekkür eder ya ara ara, düşündüm de çok ayrıntılı planlar yapmamaya :) her şeyi çok ince ayrıntısına kadar düşünmemeye karar verdim :) arz-ı hürmet ederim

internette sorun var ikide bir gidiyor kaçtane yazdığım şeyşer gitti belki bunuda göndereneyeceğim ama ben yazayıom genede

kuzular maşallah ne kadarda büyümüşler kızlar bizlerde aylık kontrol ve gelişim bilgilerini yazsak yada yaptıysanız haberim yok iyi olmazmı

dide tickerın süper olmuş
avatarında çok güzel anne kız süpersiniz
mucks canım..
çok saolun kızlar. şimdi tavuk suyuna çorbamı pişireim. bugün ne yesem die çırpınıorum. biraz beslenip geleyim :)
ben de bu gün yapıp içtin çok iyi gelecek göreceksin
aç olsa atar emziği meraklanma
inşallah bebem inşallah
Teyzelerim ben Deva. Banyo yaptım mis gibi oldum, hadi koklayın beni kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis

ohhhh missss miss güzel bakışlım benim..çok seviyom ben bu devayı ayrı bir sempatim var bu cadıya maşallah
eşin gizli gixli içirmesin özdeye tikkat et..iyi uyur gerçi içirse mi acaba???laelaelaelaelae
ülen gadın minişi nasıl da kıstırmışsın öyle..milletin gününü mü sayıyon sen? hem ne olmuş tickerim büyükse büyük accık dursun hevesimi alam be.
yavrum sağol teşekkür ederiz..bu ağır kaldırma işine kızdım ama çok mu hayatiydi? yapma bele gözün sevem
löpçük löpçük öpem ben seni e mi? yaaa bir de eğer sakncası yoksa slih bebeyi görebiler miyim? istemezsen ekleme saygım sonsuz..hani benim tatlımın adaşı ya merak ettim..seni de çok merak ediyorum bilesin.
yaydın sen de değil mi? çok kadim bir dostum var yay burcu sanki o yazmış gibi geldi bu satırları..hayat hissedenler için trajedi düşünenler için komedi...fazla hislenmemek lazım.bu da geçer ya hu demek lazım..yaradana güvenmek lazım..her şey kıt ve sınırlı onun hazineleri sonsuz,sınrsız...ne oliyi bağa şindi

Teyzelerim ben Deva. Banyo yaptım mis gibi oldum, hadi koklayın beni kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis

kokladım o güzel cennet kokunu meleğim üstüne annenden izin alarak seni kocamnda öptüm mmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuucccccccccccccccukkkkkkkaydirigubbakcemile3

fazla ayrıntı iyi değildir derim az gelişine bırakmak ama ucunu kaçırmamak çok daha iyi gibime geliyor a.syerimseniben

sıra yusufla bize geldi birazcık anlatayım uyku düzenimiz hala oturmadı hatta abartısız sabahladığım oluor ve genelde hergece haftada uyuduğum gün sayısı yani şöyle iki üç saatilk uyku seansımız 1 veya 2 geceye denk geliyor bu sıpa beni çok yordu gazman ya tek sorun gaz problemi nursey metsil hala devam bir öğün geciktireyim yandığımızın resmidir bunlar çok önemli değilde asıl önemli vede ÜZÜCÜ OLAN ARTIK YUSUFU ANNE SÜTÜYLE BESLEYEMİYORUM YAVRUM ÖNCEDEN GECELERİ VE GÜNDÜZLERİ MAMA ÖNCESİ BESLENİRDİ AMA ARTIK ODA YOK SÜTÜM ÇEKİLDİ SEBEBİDE TAŞINMA ESNASINDA ANNEMLERDE KALAMK ZORUNDAYDIM VE O ARADA ABİM EŞİNDEN AYRILMA GİBİ BİR PROBLEM OLDU VE GECE GÜNDÜZ ONLARIN MEVZUSU STRESİ ONLARI KURTARDIK AMA OLAN BİZE OLDU SÜTÜM GİTTİ ARTIK DİREK MAMAYLA BESLENİYOR YAVRUM

anam didom sen de olmasan :) geldin gene iki satır yazdın gönlüm neşelendi, delü gadın :)
tickerin kalsın be bacım, olsun biz fareyi az daha oynatırız aşağı doğru :)

yavruş, albümümde 2 fotosu var, sen arkideşsin ya görebilirsin albümü :)
ağır kaldırmam elzem miydii, sanırım elzemdi, babamızın işleri çoktu ilgilenemedi bizimle :sinifsinif:

haklısın sakaleyn'cim, gerek yok ayrıntıya :)

"yaydın" dedin ya onu totonu yaydın şeklinde algılayıp mesajı 2-3 kere o anlamla okudum tabi bi nane anlamadım, sonra dank etti :) ne oldiyse sağa :) :hulya:

SÜPERSİN YA sırnaşık şey:lepi::roflol:
benim minişim büyümüşmüü peküüü

[/URL][/IMG]

OLMAZ BÖYLE BİR ŞEY YA ŞUNLARA BAK ABİ OLMUŞ BU KUZUM ABİ MAŞALLAH MAŞALLAH

Yahya, Deva, Neva ya kocaman bir maşallah ne kadar büyümüşler yerim onları çok şekerler Deva aynı Özde gibi bakmış zemuszemus

didom, maşallah Neva kızıma, kedici Deva'mıza da maşallah...
oğlan anası gypsym, senin minnağına da maşallah koca adam gibi çıkmış :))

Çook teşekkür ederiz maşallah diyen,öpüp koklayan teyzelerimize opuyorumnanaktan

Oyy kabızlık çok zor yaa, geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin.
ohhhh missss miss güzel bakışlım benim..çok seviyom ben bu devayı ayrı bir sempatim var bu cadıya maşallah

Çok sağol Dide teyzesi kaydirigubbakcemile2

kokladım o güzel cennet kokunu meleğim üstüne annenden izin alarak seni kocamnda öptüm mmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuucccccccccccccccukkkkkkkaydirigubbakcemile3

Sakaleyn teyzem, öp öp ohh opuyorumnanaktan

doktorumu aradım 2 buçuk saatte bir emzir dedi. biz 2 saat dayandık. ağlamaktan daha fazla bekleyemedik. doktor bebeğin şımarmış yapma dedi. bırak ağlasın dedi. saati gelince aç aç tam yer doyar uyur deyince 2 saat bekleyebildim. dayanamadım . bakalım şimdi 12 de emzircem. daha uyuor. ama süt dolamadı hala.offf offf

bu arada CANIM EVRİŞİM BENİ MERAK EDİP ARAMA İNCELİĞİNDE BULUNDUĞUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM DATLU KADUN KUZEYİNDE ABİ OMUŞ BU ARADA BAYRAMLIK CİCİLERİYLE GÖRDÜM MAŞALLAH YAVRUNA

deva hanım pek te güselmiş maşallah. nassı mutlu gözüküor öle banyoyu suyu sevior galiba annesi bak nassı memnunn halinden

yahya pek şık olmuş. bayramlıkları mı bu annesi.

dide zaten büyüsün bira içeceğiz kızımla diyor çok kapışacağız sanki çok iyi birşey lmaz:
lal benimkide çok yumuşadı 2.5 saat bekelesem evi başıma yıkar birde benimkinde kolik problemi var o yüzden ağlamaktan fıtık başlangıcı olmuş ağlatamam mecburum emrine amadeyim cadının :) bence iyi bir çözüm değil yani :sinifsinif:

ya nasıl yani lal yaa, bebek nasıl şımarırmış, daha yenidoğan bunlar, yazık, emzir bence sen her istediğinde, ağlatma boşu boşuna kuzuyu...

Kızlar ya ben mi takık vaziyetteyim acaba bu kusma olayına sadece... ???
Kuzu kustukça ağzına mideden süt peynir geldikçe bu süt ve peynirler burun ve ağzıdan fışkırdıkça, kuzu nefes alamadıkça ben çok endişe ediyorum.... yerimden öyle bir kalkışım oluyor ki jet misali fırlıyorum... kusma olayından benim kadar endişe eden var mı...??? hep yan yatırıyorum... mümkün olduğunca gözüm üstünde... Allah korusun bütün bebişleri...

bu kan ve ıdrar tahlıllerı ne ıcın burcu??
Muhtemelen döner sermayeye katkı içinkaydirigubbakcemile2Rutin kontrollermiş. Üniversite hastanesi ya bizimki, fazla pimpirikliler
Biz hala kardeş kardeş yatıyoruz. Birşey değil, korkarım adam da paslanacak bu gidişlekaydirigubbakcemile3
kızlarr selammm bebeğii zor uyuyann varmııı
Beeenmafoldumben

Oy kuzuum, maşallah sanaopuyorumnanaktan

açılışlar yapılmış ama ağrılı sızılı olmuş sanırım bizde ağrı sızı filan olmadı ama kırkımızdan sonra bu güne kadar sadece 2 kere oldu kızlar annelik duygunuz ağrı basıyor sanki insan suç işlemiş gibi hissediyor bende bu oldu ve isteksizlik hat safhada eşim yanaşmasa aklıma bile gelmiyor tabi okadar çok zor günler geçtiki evimizi aldığımıza sevinemedik bile tam o günlere denk geldi sıkıntılar sorunlar

hepsine birden MAŞALLAH

ben kusunca uykumdan fırlıyordum manyak gibiydim ama büyüdükçe azalıyor korkma
size dün gece yan yatırmayla ilgili bir kaza atlattık onu onu yazayım kafasının şekli düzgün olsun diye uzun süredir sırt üstü yattığı için gece yan yatıryım dedim gecnin bi arası çocuk mıkırdanıyor tand auyuduğu güne denk geldi, bu arada uykum açılmıyor ama çocuğun mıkırdanışınıda duyuyorum zoraki yataktan fırladım kusuyormu acaba diye daha kötüsü olmuş çocuğun ince battaniyesi tüm yüzünü sarmış yapışmış nefes alamaya uğaraşıyormuş yavrucak onu öylke görünce neye uğradığımı şaşırdım hemen yüzünü açmamala rahat nefes alması bir oldu ama kan ter içinde kalmış yastığı filan terden sırılsıklam olmuş işin kötüsü üşümesin diye kollarınıda kundak gibi yapıp sarmıştım onun için aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…