- 27 Aralık 2008
- 1.423
- 0
mucks canım..dide tickerın süper olmuş
avatarında çok güzel anne kız süpersiniz
ben de bu gün yapıp içtin çok iyi gelecek göreceksinçok saolun kızlar. şimdi tavuk suyuna çorbamı pişireim. bugün ne yesem die çırpınıorum. biraz beslenip geleyim :)
aç olsa atar emziği meraklanmakızlar emzik verdim ve aldı emziği. 20 dk da bir emmek istiordu dünden beri şimdi uyuyor cuk cuk emerek. aç olsa emziği atıp ağlardı dimi. yani bu bebek aç mı şımarık mı meme tiryakisi mi oldu anlamıorum. aç bebek emzikle kanar mı yoksa şımarıklıktan mı yaptı
inşallah bebem inşallahdiddddddddoooosenn tickerdan guya bende dogumdan hemen sonra yaptım amaolmadı. ben yabancı bi forumda görmüştüm ordaki agustos anneleri yapmışlar bende denedim ama olmadı.
inşallah kızmazlarda böyle guzelce kalır bende en kısa zamanda Mehmet akifim izin verdiği zaman yani şöyle 3 saatlik uykularar başladıgı zaman yaparım..:)
ohhhh missss miss güzel bakışlım benim..çok seviyom ben bu devayı ayrı bir sempatim var bu cadıya maşallahTeyzelerim ben Deva. Banyo yaptım mis gibi oldum, hadi koklayın beni kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis
eşin gizli gixli içirmesin özdeye tikkat et..iyi uyur gerçi içirse mi acaba???laelaelaelaelaeYahya, Deva, Neva ya kocaman bir maşallah ne kadar büyümüşleryerim onları çok şekerler Deva aynı Özde gibi bakmış zemuszemus
Lal benimde göğüsler aynı kaç günden beri uykusuzluktan belki çünkü kaç günden beri uyuyamıyorum düzgün ve çok stres altındaydım ... Gündüz bebiş uyuduğunda iş gece zaten hep kalkıyor annem gelip baksa o da olmuyor saatte bir emmek istiyor bugün anneme verdim yarım saat zor durmuş emzik falan vermiş annem zaptedememiş ama ...
Şu pompadan alsam belki rahat ederim...
Kadriye geçmiş olsun keşke kaldırmasaydın ağır ben ellemiyorum sonrada acısını çekmektense ...
Milkshake cnm işin zormuş valla Allah kolaylık versin.. Keşke göndermekten vazgeçseler..
Bebeğe çeşitli işkenceler yapıp ağzına olmadık şeyler tıkayan tanıdıklarınızı şiddetle kınıyorum ...
Eşimde birkaç ay önce arkadaşımızın 6 aylık bebeğinin ağzına bira şişesini tuttuğu için bir fırça yemişti kızımın başına ilerde eşim tarafından ne gelir bilememklava:
Özde çığlık atıyor daha yazmak isterdim telaştan unuttum :uhm:
ülen gadın minişi nasıl da kıstırmışsın öyle..milletin gününü mü sayıyon sen? hem ne olmuş tickerim büyükse büyük accık dursun hevesimi alam be.chicco nun aldım iyonlu bişi... güzel, memnunum.
Bizim için çok kolay olurdu, Doruk'un maşaklara bi üfle, yeterli
Numis med kuku şampuanı yaf, o iyileştirmez ki! Ben onu hep kullanıyorum haftada 2 defa falan. Mantar problemim ayyuka çıkmıştı bir ara, dr önermişti. Günlük temizlik için ideal...
Salı günü kırkın çıktı, bugün cuma ve 2. defayı da yaptınız ? :1shok: Peh, bi de bana laf edersiniz!
Hiç endişelenme, bizim de oluyor bazen. Sıvıya dadan.. düzelecektir.
Kızdım bile, gözüme soksaydın kızım ! :dilcikar:
Kucağında uyut birkaç saat, düzeliyor Doruk öyle... Göğsüne yatır annesi...
yavrum sağol teşekkür ederiz..bu ağır kaldırma işine kızdım ama çok mu hayatiydi? yapma bele gözün sevemah kadriye, ben de mecburiyetten az ağır kaldırmadım... 6 büyük market torbası taşıdığımı biliyorum... ne yapayım, mecbur kaldım, korktum hep dikişlere birşey olursa ya diye... dıştan bir durum yok ama içinden de birşey olmamıştır inşallah... sana da geçmiş olsun....
didom, maşallah Neva kızıma, kedici Deva'mıza da maşallah...
oğlan anası gypsym, senin minnağına da maşallah koca adam gibi çıkmış :))
löpçük löpçük öpem ben seni e mi? yaaa bir de eğer sakncası yoksa slih bebeyi görebiler miyim? istemezsen ekleme saygım sonsuz..hani benim tatlımın adaşı ya merak ettim..seni de çok merak ediyorum bilesin.Pirinci elinde ufalayıp bebişin ağzına tıkan ablayla kıyaslanamasa da,
bizim de sevgili eşimin, pek muhterem abisinin kıymetli zevceleri, dışardan geldikleri kıyafetle, ellerini de yıkamadan bebişi eline aldı, o da yetmezmiş gibi arap bacı dudaklarıyla bebişin yanağından bir löpçük öptü ki... ayyy deliriyordum o esnada, öpülür mü bebek öyle beee... hem de elini yüzünü bile yıkamadan... hemen akabinde elinden kaptım kadının, o tekrar almak istedi, ben de dışardan geldiniz diye vermek istemiyorum dedim... bozulduysa bozuldu... bozulmasın kardeşim... ya da insanlar kendilerine laf söylettirmesin... 2 tane çocuğun var senin de, bilmen lazım...
mesela bir komşumuz var, yaşlı bir teyze, bebek görmeye geldi, inanın bebeğe tam tamına 3 saniye baktı, hem de uzaktan, 5 dakika da oturup bizimle konuştu ve gitti sonra... işte dedim budur... çok takdir ettim teyzeyi..
yaydın sen de değil mi? çok kadim bir dostum var yay burcu sanki o yazmış gibi geldi bu satırları..hayat hissedenler için trajedi düşünenler için komedi...fazla hislenmemek lazım.bu da geçer ya hu demek lazım..yaradana güvenmek lazım..her şey kıt ve sınırlı onun hazineleri sonsuz,sınrsız...ne oliyi bağa şindibir de ne diyeceğim kızlar, bu diğer topi,ğimizde hamileyken hani hep yazıyorduk ya en ince ayrıntısına kadar ihtiyaçlarımızı, tecrübelerimizi :) güzel paylaşımlardı ama ben o ayrıntıların pek çoğunda tökezledim, bir kısmını da kullanmak nasip olmadı... plansız oldu benim her şeyim :) insan tefekkür eder ya ara ara, düşündüm de çok ayrıntılı planlar yapmamaya :) her şeyi çok ince ayrıntısına kadar düşünmemeye karar verdim :) arz-ı hürmet ederim
kokladım o güzel cennet kokunu meleğim üstüne annenden izin alarak seni kocamnda öptüm mmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuucccccccccccccccukkkkkkkaydirigubbakcemile3Teyzelerim ben Deva. Banyo yaptım mis gibi oldum, hadi koklayın beni kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis
bir de ne diyeceğim kızlar, bu diğer topi,ğimizde hamileyken hani hep yazıyorduk ya en ince ayrıntısına kadar ihtiyaçlarımızı, tecrübelerimizi :) güzel paylaşımlardı ama ben o ayrıntıların pek çoğunda tökezledim, bir kısmını da kullanmak nasip olmadı... plansız oldu benim her şeyim :) insan tefekkür eder ya ara ara, düşündüm de çok ayrıntılı planlar yapmamaya :) her şeyi çok ince ayrıntısına kadar düşünmemeye karar verdim :) arz-ı hürmet ederim
yaydın sen de değil mi? çok kadim bir dostum var yay burcu sanki o yazmış gibi geldi bu satırları..hayat hissedenler için trajedi düşünenler için komedi...fazla hislenmemek lazım.bu da geçer ya hu demek lazım..yaradana güvenmek lazım..her şey kıt ve sınırlı onun hazineleri sonsuz,sınrsız...ne oliyi bağa şindi
SÜPERSİN YA sırnaşık şey:lepi::roflol:burkom yaaa
o kaynananayı bana yollasana sen hoplayım zıplatayım ben onuu
sorsana sen ona;anne seni küçükken 3 kere havaya atıp iki keremi tutmuşlar diye!!!töbee töbeee kıl oluyorum böyle tiplere yaaaaaaaaaaaa akannehir
benim minişim büyümüşmüü peküüü
[/URL][/IMG]
oh saatler olsun minik prenseime mis gibi koklayayım kızımı oooooooooh cennet kokuyorsun yavrum burçin kardeşinde bugün bıcı bıcı yaptı devacım oda senin gibi cennet kokuyor bütün bebekleri keşke koklaya bilsem ama sadece resimlerinden seviyoruz agustos bebelerini
Yahya, Deva, Neva ya kocaman bir maşallah ne kadar büyümüşleryerim onları çok şekerler Deva aynı Özde gibi bakmış zemuszemus
didom, maşallah Neva kızıma, kedici Deva'mıza da maşallah...
oğlan anası gypsym, senin minnağına da maşallah koca adam gibi çıkmış :))
pinki, o kabızlıktan geçen haftalarda ruhumu teslim ediyordum az kalsın... vücudum parçalanıyordu sanki... ne inledim wc'de anlatamam, en son kendimi asmaya karar vermiştim ki, o esnada rahatladım... ama inan o rahatlamadan sonra öyle bir huzur mutluluk yaşadım ki anlatamam... sana da geçmiş olsun çok zor...
ohhhh missss miss güzel bakışlım benim..çok seviyom ben bu devayı ayrı bir sempatim var bu cadıya maşallah
kokladım o güzel cennet kokunu meleğim üstüne annenden izin alarak seni kocamnda öptüm mmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuucccccccccccccccukkkkkkkaydirigubbakcemile3
Muhtemelen döner sermayeye katkı içinkaydirigubbakcemile2Rutin kontrollermiş. Üniversite hastanesi ya bizimki, fazla pimpiriklilerbu kan ve ıdrar tahlıllerı ne ıcın burcu??
Biz hala kardeş kardeş yatıyoruz. Birşey değil, korkarım adam da paslanacak bu gidişlekaydirigubbakcemile3merhaba kızlar uzun bir aradan sonra çok şüküğr tekrar burdayım hepinizi çok özledim kimler ne kadar zayıfladı kimlerin bebişleri tosuncuk oldu kimler eşleriyle hasret girderebildi daha neler neler var merak etiğim
Beeenmafoldumbenkızlarr selammm bebeğii zor uyuyann varmııı
Teyzelerim ben Deva. Banyo yaptım mis gibi oldum, hadi koklayın beni kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis
[URL=http://img62.imageshack.us/i/burin.png/][/URL]
işte benim kel kızım teyzeleri fazla resim çekemiyorum ilk denememiz nasıl büyümüşmü prensesim bugün 8 haftalık yani 2 ci ayımızı dolduruyoruz çok şükür
[/URL][/IMG]
hepsine birden MAŞALLAH[/URL][/IMG]
Kızlar ya ben mi takık vaziyetteyim acaba bu kusma olayına sadece... ???
Kuzu kustukça ağzına mideden süt peynir geldikçe bu süt ve peynirler burun ve ağzıdan fışkırdıkça, kuzu nefes alamadıkça ben çok endişe ediyorum.... yerimden öyle bir kalkışım oluyor ki jet misali fırlıyorum... kusma olayından benim kadar endişe eden var mı...??? hep yan yatırıyorum... mümkün olduğunca gözüm üstünde... Allah korusun bütün bebişleri...