2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

peki yumuşak memelerimiz ya hala süt var mı içinde peki bebeği doyurcak kadar. önemli olan o .yumoi olsun yani bir buçuk saat geçti nerde o taş memeler hala dolmaya çalışıo pufidik pufidik

Allah korusun çok kötü bir durum erken farketmişsin iyi ki cnm ya !
peki yumuşak memelerimiz ya hala süt var mı içinde peki bebeği doyurcak kadar. önemli olan o .yumoi olsun yani bir buçuk saat geçti nerde o taş memeler hala dolmaya çalışıo pufidik pufidik
valla ne kadar su tükettim bilsen rezene çayı, meyve suyu, humana emzirme çayı tahin helvasıda denedim tık yok sıkınca sanki geliyor ama az :bbo:

inşallah düzelir..hiç umut yok mu?
yan yatırıyorsan çok korkma..çok sık mı kusuyor?neva da kusar ama emdikten sonra genelde..o da gülmeye başladı mı kesin kusacak demektir..bir kere sırtüstü yatarken kustu gündüz boğulur gibi oldu uykusunda..kafasında şekil bozukluğu olmasın diye gündüz sortüstü gece yan yatırıyorum..ama sırüstü yatırsamda nafile yan dönüyor
"yaydın" dedin ya onu totonu yaydın şeklinde algılayıp mesajı 2-3 kere o anlamla okudum tabi bi nane anlamadım, sonra dank etti :) ne oldiyse sağa :) :hulya:
dedim bu kesin bele annar biliyorum malımı ben
vayy babaya bak sen

Aman Allah korusuuun... çok dkkat etmek gerek.. iyi uyanmışsın.. geçmiş olsun

hemen her emmeden sonra kusuyor, bazen 1-2 saat geçiyor sonra kusuyor...

hee, algıda seçiciyim bu ara :)

geçen böyle yatırdım çok sevdi ne zamn yüzüstü yatırmaya başlayacağız ani beşik ölümlerine neden olduğunu duyduğum için yatıramıyorum en fazla yarım saat gözetimim altında yatıyor..

canım ben çok a yüzüstü yatırdım toplasan şimdiye dek 10 dakikayı geçmez...
hep yan yatırmaya çalışıyorum... halbuki ben bebekken hep yüzüstü yatmışım...
o zaman bilnmiyo muydu acaba bu?
ben sanırım her daim bi sağa bi sola yatırmaya devam edeceğim...

eviniz hayırlı olsun canım sütün inş tekrar gelir hiç mi yok şimdi
mmnin biri diğerine gore daha bıuyuk ya sinir oldum bugun farkettim sizdede oylemi.. yumusayınca ak koyun kara koyun cıktı meydane..
aynen öle
herkesin öyle olurmuş annem öle dedi
Teyzelerim ben Deva. Banyo yaptım mis gibi oldum, hadi koklayın beni kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis

maşallah maşallah
başak o iltihap olmayabilir
bendede vardı 10 günden sonra iltihap olmazmış baticonla sil dr onu önerdi önemli değilmiş benimkiyle aynı şeyse
dido beceremedim yapmayı pehhh
bende bende ama en çok ormandakini beğendim

kocan çok tehlikeli özlem lmaz:lmaz: işin zor bi yandan kızı bi yandan babasını kontrol etmen gerekecek laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ben sezaryen dikişime bakamıyorum bile, hem görmemi için göbeği kaldırmam gerekiyor

ama ödemi inmiş ayak bileklerim balerin bileği gibi gözüküyor gözüme :))) hehehe

evet evroş yandım ben babasından ne kadar sakınabilirim bilmm :sinifsinif: biranın sağlığa yararlı olduğunu bile iddia edip şimdiden zemin hazırlamaya çalışıyor ama yemezler lmaz:

bu da benim fanatik oğlum
şu bebekler bizdende az çekiyo kendi adıma söyleyim
hakan tutturdu dğuştan fanatik oğlum
....

Son düzenleme:
ben sezaryen dikişime bakamıyorum bile, hem görmemi için göbeği kaldırmam gerekiyor

ama ödemi inmiş ayak bileklerim balerin bileği gibi gözüküyor gözüme :))) hehehe

benim göbekte aynı durumda
eşim artık korse giy diyo
ço batıyorum gözüne
kendimi 40lı yaşlarda gibi hissediyorum
hiçbişey yapmıyorum kendim için
bunalımdayım sanırım

birimiz, sadece birimiz ibreti alem olsun diye beyoğlu meydanında kocamıza korse giydirirsek bu gibi talepler de biter sanırım naniknanik delikafadulden

e evros, napmışsınız yavrucuğa yaa :) şimdi sen de ibreti alem olsun diye bir kere babasına beyoğlu meydanında... neyse gerisini anladınız siz :roflol:

Bu arada fotoda beratın karnı geniş ya, bizim karnımız da öyle, dr. bu karın tipi gazın çok olduğunu gösteriyor demişti... görünce aklıma geldi..

mucizeee ozletiosun kendini walla yaa
kusması normal benimkide oyle oluyo hatta yuzume bakarak fıskırttıgı oluyo hemen yan ceviriorum 6.aydan sonra geciomus kusmalar..

sakaleyn canım gecmis olsun badire atlatmıssın yusufla. mama olayına uzuldum ama tek saglıklı olsun yeter napalım. stres cok etkili sut cekilmesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…