dide zaten büyüsün bira içeceğiz kızımla diyor çok kapışacağız sanki çok iyi birşeylmaz:
lal benimkide çok yumuşadı 2.5 saat bekelesem evi başıma yıkar birde benimkinde kolik problemi var o yüzden ağlamaktan fıtık başlangıcı olmuş ağlatamam mecburum emrine amadeyim cadının :) bence iyi bir çözüm değil yani :sinifsinif:
Allah korusun çok kötü bir durum erken farketmişsin iyi ki cnm ya !hepsine birden MAŞALLAH
ben kusunca uykumdan fırlıyordum manyak gibiydim ama büyüdükçe azalıyor korkma
size dün gece yan yatırmayla ilgili bir kaza atlattık onu onu yazayım kafasının şekli düzgün olsun diye uzun süredir sırt üstü yattığı için gece yan yatıryım dedim gecnin bi arası çocuk mıkırdanıyor tand auyuduğu güne denk geldi, bu arada uykum açılmıyor ama çocuğun mıkırdanışınıda duyuyorum zoraki yataktan fırladım kusuyormu acaba diye daha kötüsü olmuş çocuğun ince battaniyesi tüm yüzünü sarmış yapışmış nefes alamaya uğaraşıyormuş yavrucak onu öylke görünce neye uğradığımı şaşırdım hemen yüzünü açmamala rahat nefes alması bir oldu ama kan ter içinde kalmış yastığı filan terden sırılsıklam olmuş işin kötüsü üşümesin diye kollarınıda kundak gibi yapıp sarmıştım onun için aman dikkat
valla ne kadar su tükettim bilsen rezene çayı, meyve suyu, humana emzirme çayı tahin helvasıda denedim tık yok sıkınca sanki geliyor ama az :bbo:peki yumuşak memelerimiz ya hala süt var mı içinde peki bebeği doyurcak kadar. önemli olan o .yumoi olsun yani bir buçuk saat geçti nerde o taş memeler hala dolmaya çalışıo pufidik pufidik
inşallah düzelir..hiç umut yok mu?sıra yusufla bize geldi birazcık anlatayım uyku düzenimiz hala oturmadı hatta abartısız sabahladığım oluor ve genelde hergece haftada uyuduğum gün sayısı yani şöyle iki üç saatilk uyku seansımız 1 veya 2 geceye denk geliyor bu sıpa beni çok yordu gazman ya tek sorun gaz problemi nursey metsil hala devam bir öğün geciktireyim yandığımızın resmidir bunlar çok önemli değilde asıl önemli vede ÜZÜCÜ OLAN ARTIK YUSUFU ANNE SÜTÜYLE BESLEYEMİYORUM YAVRUM ÖNCEDEN GECELERİ VE GÜNDÜZLERİ MAMA ÖNCESİ BESLENİRDİ AMA ARTIK ODA YOK SÜTÜM ÇEKİLDİ SEBEBİDE TAŞINMA ESNASINDA ANNEMLERDE KALAMK ZORUNDAYDIM VE O ARADA ABİM EŞİNDEN AYRILMA GİBİ BİR PROBLEM OLDU VE GECE GÜNDÜZ ONLARIN MEVZUSU STRESİ ONLARI KURTARDIK AMA OLAN BİZE OLDU SÜTÜM GİTTİ ARTIK DİREK MAMAYLA BESLENİYOR YAVRUM
yan yatırıyorsan çok korkma..çok sık mı kusuyor?neva da kusar ama emdikten sonra genelde..o da gülmeye başladı mı kesin kusacak demektir..bir kere sırtüstü yatarken kustu gündüz boğulur gibi oldu uykusunda..kafasında şekil bozukluğu olmasın diye gündüz sortüstü gece yan yatırıyorum..ama sırüstü yatırsamda nafile yan dönüyorKızlar ya ben mi takık vaziyetteyim acaba bu kusma olayına sadece... ???
Kuzu kustukça ağzına mideden süt peynir geldikçe bu süt ve peynirler burun ve ağzıdan fışkırdıkça, kuzu nefes alamadıkça ben çok endişe ediyorum.... yerimden öyle bir kalkışım oluyor ki jet misali fırlıyorum... kusma olayından benim kadar endişe eden var mı...??? hep yan yatırıyorum... mümkün olduğunca gözüm üstünde... Allah korusun bütün bebişleri...
dedim bu kesin bele annar biliyorum malımı ben"yaydın" dedin ya onu totonu yaydın şeklinde algılayıp mesajı 2-3 kere o anlamla okudum tabi bi nane anlamadım, sonra dank etti :) ne oldiyse sağa :) :hulya:
vayy babaya bak sendide zaten büyüsün bira içeceğiz kızımla diyor çok kapışacağız sanki çok iyi birşeylmaz:
lal benimkide çok yumuşadı 2.5 saat bekelesem evi başıma yıkar birde benimkinde kolik problemi var o yüzden ağlamaktan fıtık başlangıcı olmuş ağlatamam mecburum emrine amadeyim cadının :) bence iyi bir çözüm değil yani :sinifsinif:
hepsine birden MAŞALLAH
ben kusunca uykumdan fırlıyordum manyak gibiydim ama büyüdükçe azalıyor korkma
size dün gece yan yatırmayla ilgili bir kaza atlattık onu onu yazayım kafasının şekli düzgün olsun diye uzun süredir sırt üstü yattığı için gece yan yatıryım dedim gecnin bi arası çocuk mıkırdanıyor tand auyuduğu güne denk geldi, bu arada uykum açılmıyor ama çocuğun mıkırdanışınıda duyuyorum zoraki yataktan fırladım kusuyormu acaba diye daha kötüsü olmuş çocuğun ince battaniyesi tüm yüzünü sarmış yapışmış nefes alamaya uğaraşıyormuş yavrucak onu öylke görünce neye uğradığımı şaşırdım hemen yüzünü açmamala rahat nefes alması bir oldu ama kan ter içinde kalmış yastığı filan terden sırılsıklam olmuş işin kötüsü üşümesin diye kollarınıda kundak gibi yapıp sarmıştım onun için aman dikkat
inşallah düzelir..hiç umut yok mu?
yan yatırıyorsan çok korkma..çok sık mı kusuyor?neva da kusar ama emdikten sonra genelde..o da gülmeye başladı mı kesin kusacak demektir..bir kere sırtüstü yatarken kustu gündüz boğulur gibi oldu uykusunda..kafasında şekil bozukluğu olmasın diye gündüz sortüstü gece yan yatırıyorum..ama sırüstü yatırsamda nafile yan dönüyor
dedim bu kesin bele annar biliyorum malımı ben
vayy babaya bak sen
en çok anne karnındaki gibi bacaklarını karınlarına çekmelerine hastayım :)
bende popo havada çok güzel oluyor :kedi:
açılışlar yapılmış ama ağrılı sızılı olmuş sanırım bizde ağrı sızı filan olmadı ama kırkımızdan sonra bu güne kadar sadece 2 kere oldu kızlar annelik duygunuz ağrı basıyor sanki insan suç işlemiş gibi hissediyor bende bu oldu ve isteksizlik hat safhada eşim yanaşmasa aklıma bile gelmiyor tabi okadar çok zor günler geçtiki evimizi aldığımıza sevinemedik bile tam o günlere denk geldi sıkıntılar sorunlar
sıra yusufla bize geldi birazcık anlatayım uyku düzenimiz hala oturmadı hatta abartısız sabahladığım oluor ve genelde hergece haftada uyuduğum gün sayısı yani şöyle iki üç saatilk uyku seansımız 1 veya 2 geceye denk geliyor bu sıpa beni çok yordu gazman ya tek sorun gaz problemi nursey metsil hala devam bir öğün geciktireyim yandığımızın resmidir bunlar çok önemli değilde asıl önemli vede ÜZÜCÜ OLAN ARTIK YUSUFU ANNE SÜTÜYLE BESLEYEMİYORUM YAVRUM ÖNCEDEN GECELERİ VE GÜNDÜZLERİ MAMA ÖNCESİ BESLENİRDİ AMA ARTIK ODA YOK SÜTÜM ÇEKİLDİ SEBEBİDE TAŞINMA ESNASINDA ANNEMLERDE KALAMK ZORUNDAYDIM VE O ARADA ABİM EŞİNDEN AYRILMA GİBİ BİR PROBLEM OLDU VE GECE GÜNDÜZ ONLARIN MEVZUSU STRESİ ONLARI KURTARDIK AMA OLAN BİZE OLDU SÜTÜM GİTTİ ARTIK DİREK MAMAYLA BESLENİYOR YAVRUM
aynen ölemmnin biri diğerine gore daha bıuyuk ya sinir oldum bugun farkettim sizdede oylemi.. yumusayınca ak koyun kara koyun cıktı meydane..
maşallah maşallahTeyzelerim ben Deva. Banyo yaptım mis gibi oldum, hadi koklayın beni kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis
başak o iltihap olmayabilirkızlar 2 gündür sezeryan yerim acıyordu bir baktım kızarmış tahriş olmuş ve iltahap akıyor canımda çok yanıyordu buna agır kaldırmam sebep oldu heralde annemden ve eşimden yedim zıgıdı tabi akşam eşime burçinin kreminden sürdürdüm biraz iyi geldi şimdi bekliyorum gelince tekrar sürdüreyim dr uma gitsem bir zılgıtta ondan yiyecegim ben seni saglam gönderdim diye neyse burçin mızıkladı kızlar ben kaçtım
bende bende ama en çok ormandakini beğendimdido beceremedim yapmayı pehhh
dide zaten büyüsün bira içeceğiz kızımla diyor çok kapışacağız sanki çok iyi birşeylmaz:
ben sezaryen dikişime bakamıyorum bile, hem görmemi için göbeği kaldırmam gerekiyor
ama ödemi inmiş ayak bileklerim balerin bileği gibi gözüküyor gözüme :))) hehehe
bu da benim fanatik oğlum
şu bebekler bizdende az çekiyo kendi adıma söyleyim
hakan tutturdu dğuştan fanatik diye
.....