2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gypsym emzirdigimiz icin istek olmazmıs birde vajinal kuruluk olurmus ondan agrı olurmuş ..dru seyretmistim tv de o soylemisti kayganlastırıcı onermisti ..ilki cok agrılı oluyo digerleride biraz daha az agrılı ama agrılı.. nezaman agrı biter bilmiorum senin gibi hic yanasasım gelmio

tazemmm bizde yaptık açılışı bendede çok ağrı oldu pek bi zevk aldığım söylenemez aradan 3 gün geçti ama hiç tekrar yanaşmaya niyetim yok niye ağrı oldu anlamadım gitti (

bizde acilisi gecen hafta 40 cikinca yaptik ilki berbatti ikincide de acidi bi daha da cesaretim kalmadi(ilk seferde bile bu kadar acimamisti sanki..buzulmusmu ne??kaydirigubbakcemile3

Lalcim kolay gelsin, off bende anneme alistim, napicam bilmiyorum onsuz??
bizde iki uc saatte bir acikiyoruz ki mama daha tok tutar..

istek konusunda bi sorun yok, tek problem agri korkusu:kedi:

bez konusu
kizlar konusu gecip kacirmis olabilirim, ama benim belcikadaki bez stogum bitti, burdan neyi oneriri siniz? prima, huggies yoksa can bebe??

bizde acilisi gecen hafta 40 cikinca yaptik ilki berbatti ikincide de acidi bi daha da cesaretim kalmadi(ilk seferde bile bu kadar acimamisti sanki..buzulmusmu ne??kaydirigubbakcemile3

bizim açılış 6 ay sonra olacak.şimdiden ağrısını düşünmeye başladım:sinifsinif:

Yaa beybim, en büyük korkum bu! Doruk'ta da oluyo zaman zaman. Bazı günler çok az emiyo, resmen mememi istemiyo. Bazen de yapışık gezmek istiyo... İnşallah geçicidir sizinki de...

NURDAN huggies de kullandım, prima da, şu aşamada prima daha iyi gibi. Hareketlendikten sonra huggies daha iyiymiş galiba...

evet tazem ilk zamanlar emzirmekten hiç hazetmeyen ben bebegim emmeyince cok uzuldum resmen kopuomus benden gibi geldi..
2gun once saat bası emip mmlerimi yine yaara etti simdi sadece gece uykudan ac uyanınca ve sabaha karsı rutinini emdi.bugun dısarı cıkmıycam gozlemliycem bakalım napcak

Lalcim doktorun u dinleme bencede öyle şeymi olur ya bu bebklerin midesi ne kadarki daha. minicikler yahu 6 saat nasıl tok kalsın evlat...

bizimde şükürler olsun Allah nazardan saklasın gece uykumuz güzel yani 2.5 yada 3saatte bir uyanıyor ve ben aglamasına izin vermedn hemen alıp emziriyorum böylece aglayıp uykusu dagılmadan tekrar kaldıgı yerden uyumaya devam ediyor...valla annelik kulaklarımı keskinleştirdi oglum beşiğinde agzını açıpkapatıp aranmaya balayınca uyanıyorum..

ayyy siz ilk açılışlıların acısından bahsetmişsiniz ya gözum korttu daha çok var ama ... nie acıyorki ya.. gerçi benm dikişlerim hala ara arasızlıyor..

valla özlemedm dese yalan olur ama bi okadarda korkuyorum..

günaydın herkese...çok şükür allahıma topuk kanı değeri temiz çıktı....onun dışında kolik oldu kızım sabahlara kadar ağlamalar ıkınmalar..

gypsymesram kız sen ne diosun ne buluşması bizim daha bebişlerimiz çok yeni valla siz erken dguranlar buluşun biz size bakalım böle agzımız açık..:)

bu cumartesi mevlüd yapıcas inşallah bi aksilik çıkmazsa...tüm misafirler bir anda bitecek ..toplamda çok kalabalık olcak ama bi gunde bitecek hepsi..istanbullu anneler gelmek isterseniz beklerim buyrun gelin...

günaydın herkese...çok şükür allahıma topuk kanı değeri temiz çıktı....onun dışında kolik oldu kızım sabahlara kadar ağlamalar ıkınmalar..

gözn aydın canım çok şükür..

bu arada kolık için kızlar müzik dinletiyorlardı..

ben hergun kuran dinletiyorum ogluma. kırkına kadar hatim bitecek şekilde..hem anne karnındaykende alışkın oldugu bir sestonu ve ritim oldugu için çok huzurlu oluyor rahatlıyor..

birde ben hamileyken dinlediğim muzikleri duyunca kal geliyor susup öyyle bakıyor...tanıdık geliyor hrhalde....birde klasikmuzikde çok rahtlıyor. hamleyken dinlemiştim çok

oglum bazen babasını özluyor kesinlikle karar kıldık bu konuda..
çünkü benm kucagımda sebpsizce aglıyorsa eşime veriyorum o kucagına alıp pışpışladımı anında sızıyor. eşim bu durumdan okadar mutlu oluyorki onların o sanesine bende bayılıyorum..

minikim tugbam ruyamda seni gördüm

allah hayırlara vesile kılsın inş. enteresan bir ruyaydı..

sen minik kelebeksin yine karşılaşıyorus ama sen benm ögretmenimin eşisin. çok şaşırıyorum bunca zaman nasıl anlamdım falan diye. ögretmenimle ailecek tanışıyorusda samimi bi halimiz vardır o sebepden biz guya onlarar bebek görmeye gidiyoruz konuşurken KK ya uye oldugunu falan anlatıyor sonra senin oldugunu anlıyorum ama resmlerde çok farklıydın falan diyorum. öyle yani. şevvali görmüş oldum ruyamda.:)

gülistan çok güsel düşünmüşün hatimi bende öle yapim...iide ben hatim nasıl dinletcem nette bulanlirimiyim sureler var ama..cdmi gerek

gülistan çok güsel düşünmüşün hatimi bende öle yapim...iide ben hatim nasıl dinletcem nette bulanlirimiyim sureler var ama..cdmi gerek
bende programı var ismi mürşid çok kolay bulanabilen bi program. üstelik en son kaldıgı yerden oku diye bi bölumu var sen takip etmek zorunda kalmıyorsun ertesi gun bi önceki gun nerde kaldıysa ordan devam ediyor..

pinky cocugun gazını cıkarmadan uyutma sakın uykusunda kusar agzından burnundan gelir allah korusun

oglumun buyumuş halleri
kafasının üstü kel yanlarda saç var.:) tahminlerimiz dogru çıktı sarışın bir oglumuz var.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…