tazemmm bizde yaptık açılışı bendede çok ağrı oldu pek bi zevk aldığım söylenemez aradan 3 gün geçti ama hiç tekrar yanaşmaya niyetim yok niye ağrı oldu anlamadım gitti(
gypsym emzirdigimiz icin istek olmazmıs birde vajinal kuruluk olurmus ondan agrı olurmuş ..dru seyretmistim tv de o soylemisti kayganlastırıcı onermisti ..ilki cok agrılı oluyo digerleride biraz daha az agrılı ama agrılı.. nezaman agrı biter bilmiorum senin gibi hic yanasasım gelmio
bizde acilisi gecen hafta 40 cikinca yaptik ilki berbatti ikincide de acidi bi daha da cesaretim kalmadi(ilk seferde bile bu kadar acimamisti sanki..buzulmusmu ne??kaydirigubbakcemile3
sabahtan beri stresim zaten bide memeyi almama huyu turedi..aclıktan ölüyo elini yalıo beni yalıo memeyi verioz almıo deli oldum acaba ilacmı kokuyo die girdim dus aldım dalinle yıkadım memeleri banyodan cıktım veriom almıo basıo yaygarayı gorseniz kafasıylada geri itio ben sokuyom o itio mucadele edioz resmen ...sonra sagdık mecbur biberonla verdik cokcokluo bir iki cekti biberondan sonra cektik memeye yapıstırdık emdi .. deminde aynısını yaptum ama sabah gunduz emen cocuk nie aksam olunca emmez anlamadım biberonamı alıstı..cok kotu bi duygu memeyi reddetmesi her emzirdigimde stres olucam ya almazsa diee
günaydın herkese...çok şükür allahıma topuk kanı değeri temiz çıktı....onun dışında kolik oldu kızım sabahlara kadar ağlamalar ıkınmalar..
bende programı var ismi mürşid çok kolay bulanabilen bi program. üstelik en son kaldıgı yerden oku diye bi bölumu var sen takip etmek zorunda kalmıyorsun ertesi gun bi önceki gun nerde kaldıysa ordan devam ediyor..gülistan çok güsel düşünmüşün hatimi bende öle yapim...iide ben hatim nasıl dinletcem nette bulanlirimiyim sureler var ama..cdmi gerek