yok canım dikkat ediyorum zaten eger gazı varsa uyuyamıyor. mumkunu yok. ya alttan yada agzından muhakkak çıkatınca uyuyor bizimki..pinky cocugun gazını cıkarmadan uyutma sakın uykusunda kusar agzından burnundan gelir allah korusun
evriş doganın kafeinsiz yesil cayı varmış canım benim yerimede iç...burda bulamam sanırım
................bizm turklerin genlerinde var.tatillerde bile yabancı cocuklar uslu uslu oynar su kenarında bizim turk cocukları hep basar yaygarayı..onla dusse kalksa anaları kıpırdamaz bizim anaların sesi coocuklardan cok cıkar
lal selam canım
bencede olmaz oyle saatlerce ac bırakmak çocgu daha neler daha çokkuçuklrr yazık gunah yani
ayrıca benanlamıyorum bu dr ları bilmis kocakarıları falan
kucaga alıstırma yok her dakkamemeye alıstırma anacım katıla katıla aglayan bir iki aylıkbebegi alıstırmamak adına kucaga almamakyada meme vermemek nası mumkunolur acababenim aklım ermiyor ne yapılır susturulurki o bebek yada kaderinei terk edeceğiz ne yanii nerdeee bos laflar bunlar dr a sorsana meme için aglarsa ne yapayım diye
KOMİK ANIMIZ
anlatmadan edemeyeceğim cuma annem gitti evine cumaresi gunu ibo ve berke berbere gitmek istediler sen yanlız kalacaksın falandedi ibo ama dedim kalayım zaten yakında kalacam temelli yanlız alıstırma olsun biraz korkumu yeneyim falanderken bunlar daha kapıdan çıkarken bizimki basladgı aglamaya ama meme almıyor ki memeye hiç hayır demez hemen susardı alıp kucagımda sallıyorum pıspıs falan asla susmuyor katıla katıla allahım çıldırıyordum biryandan ben aglyorum ne yapcam ben diye bir ara aramayı dusunudm gel don ibo ................
sabahtan beri stresim zaten bide memeyi almama huyu turedi..aclıktan ölüyo elini yalıo beni yalıo memeyi verioz almıo deli oldum acaba ilacmı kokuyo die girdim dus aldım dalinle yıkadım memeleri banyodan cıktım veriom almıo basıo yaygarayı gorseniz kafasıylada geri itio ben sokuyom o itio mucadele edioz resmen ...sonra sagdık mecbur biberonla verdik cokcokluo bir iki cekti biberondan sonra cektik memeye yapıstırdık emdi .. deminde aynısını yaptum ama sabah gunduz emen cocuk nie aksam olunca emmez anlamadım biberonamı alıstı..cok kotu bi duygu memeyi reddetmesi her emzirdigimde stres olucam ya almazsa diee
oglum bazen babasını özluyor kesinlikle karar kıldık bu konuda..
çünkü benm kucagımda sebpsizce aglıyorsa eşime veriyorum o kucagına alıp pışpışladımı anında sızıyor. eşim bu durumdan okadar mutlu oluyorki onların o sanesine bende bayılıyorum..
günaydın herkese...çok şükür allahıma topuk kanı değeri temiz çıktı....onun dışında kolik oldu kızım sabahlara kadar ağlamalar ıkınmalar..
gypsymesram kız sen ne diosun ne buluşması bizim daha bebişlerimiz çok yeni valla siz erken dguranlar buluşun biz size bakalım böle agzımız açık..:)
bu cumartesi mevlüd yapıcas inşallah bi aksilik çıkmazsa...tüm misafirler bir anda bitecek ..toplamda çok kalabalık olcak ama bi gunde bitecek hepsi..istanbullu anneler gelmek isterseniz beklerim buyrun gelin...
gözn aydın canım çok şükür..
bu arada kolık için kızlar müzik dinletiyorlardı..
ben hergun kuran dinletiyorum ogluma. kırkına kadar hatim bitecek şekilde..hem anne karnındaykende alışkın oldugu bir sestonu ve ritim oldugu için çok huzurlu oluyor rahatlıyor..
bende programı var ismi mürşid çok kolay bulanabilen bi program. üstelik en son kaldıgı yerden oku diye bi bölumu var sen takip etmek zorunda kalmıyorsun ertesi gun bi önceki gun nerde kaldıysa ordan devam ediyor..
adaş yaa bende sana diyecektimki bayramda bitti ne zaman görüşüyoruz diye??
sende durumlar vahim anacım toparlan bi an önceee ay annen bide geri gelicekmiş ya çok güldüm vallahi bizimkide geldi 3-4 gün kaldı gitti yine kaldık oğlumla bi başıma bende ayakta gezerek çok emzirdim bi aralar..daha ne yöntemler bulucaz acaba çok merak ediyorum
eeee ne zaman buluşcaz özledim yaaa
istanbul anneleriiii
havalar iyice bozmadan güzel olduğu bi gün buluşalımmııı yoksaa cesaretinizzz yokmuuu hi hiii
ben artık oğlumla çıkıyorum valla
sultanahmete iftara gittik fasıla bile gittik canlı müzik bangır bangır sesler bizimki uyudu uyanınca dayadım memeyi üstümde örtü sonra mışıl mışıl yattı o seste nası uyudu aklım almadı vallahi
istinye parkı geziyoss hep çok cırlarsa koltuklarına oturuyorum bide konforlu ordaki koltuklar üstüme bi örtü güzelce bi kamuflee mışıl mışıl uyuyooo yada kalabalıksa en kötüsü otoparka inip emziriyorum bi güzel uyutup arabasına atıp geziyorum ama haftaiçi boş oluyo sakin oluyo bide dua odası yazmışlar yani mescidi var oradada emziriyorum her mekanda emzirmey yerleri keşfettimmm
geçenlerde c&a yı geziyorum kendime kıyafet bile aldım bi baktım başladı cırlamaya girdim kabine oturma yeride var mis gibi emzirdim uyuttum arabasınıda satış yapan kıza teslim ettim hi hii sonra çıktım yatırdım
yoldada artık duruyo atıyorum oto koltuğuna ama bi kere rezil etti beni nurtepe viyadüğündeyim ama nasıl crlamaa trafikte var hava yağmurluuu müzik açıyorum susmuyo yaktım dörtleri çektim kenara eds kısmına,döndüm emziği takıyorum atıyo ama ciyak ciyak nasıl yağmur inip emzirsem bi dert dedim oğlum valla ağla yapcak bişi yok sonra yola devam ettim sızdı uyudu kendi kendine
sonra artık çıkmam dedim ama dayanamdım çıktım yinee kaçkez bakalım şimdilik bişi yapmadı uyuyo koltuğunda
bide arabayı sağsol yapıyorum beşik gibi hoşuna gidiyo uyuyo he heee :))