özlemmm bende uğraşıyorum bir süredir. henüz çözüm bulamadım. herkeste farklı çözümler çare oluyor galiba. zinco kullandım ama işe yaramadı. nurse harvey sipariş ettim. denemek istiyorum bakarsın işe yarar, sıcak havlu ve bacak masajı sürekli yapıyorum. öğleden sonra uyursa daha şiddetli oluyor gibi. en yoğun saatlermiz 6-9 arası, ankarada iki doktorumuz var ikiside gazın ilacı yok diyor. burdaki doktorda doğal buluyor. kızımın kilosu iyi, bu kadar emen bebekte müsade edinde olsun tarzında bişey söyledi buradaki doktor.ama sonuçta acı çekiyor ve ben dayanamıyorum. sonuç olarak iki gündür papatya ve rezene çayı içiyorum sanki şiddeti azaldı gibi deneme sürecindeyim. sonucu bildiririm. kolay gelsin.. umarım biran önce kurtuluruz gazdan...
bu arada esrakonun yatarken emzirme pozisyonunu denedim tam oldumu bilmem ama yinede resimli görmek isterim olursaopuyorumnanaktan.. kızımda bende çok memnun kaldık. uyuduk uyandığımda tekrar emmeye devam etti ve uyanıpta memeye kendi çabasıyla ulaşmak sanki onu çok mutlu etti günde bir kere yapmayı düşünüyoruz.
ayrıca esrakom emzirme minderi ve göğüs kalkanı fikirlerindende faydalanarak memnun kalmış biri olarak teşekkürlerimi bu vesile ile bildirir, takipte olduğumu belirtirim.
miniş benimkide cok kusuo aynen su yogurt peynir her hal mevcut..emzirmeye calısıom memeyi almıo yaygarayı basıo. karnı toksa asla almıo memeyi
iyi bayramlar herkeseee.. biraz geçti ama ben anca girebildim.
sizin bebekleriniz kaç saatte bir acıkıor kızlar. ben sırf anne sütü veriorum. 2 buçuk 3 saatte bir emmek istior. gece gündüz aynı. geceleri daha uzun uyuyan bebiş var mı. benim doktorum gece 12 den sabah 6 ya kadar meme verme dedi alışsın gece uykusuna die. ama açlıktan ortalığı inleten bebişime nassı meme vermem. 15 dkdan sonra katılıor ağlamaktan. 1-2 denedim baktım bebiş çok aç susmıcak bir daha uygulamadım. doktorum biraz gaddar galiba. biz gece 12:00 - 03:00 - 06:00 - 09:00 emioruz. zaten gece 3 te yatıoruz. yani 2 kere kalkıorum sadece. siz nasıl idare ediorsunuz. gece uykusu uzun olan var mı varsa nassı hallettiniz kızlar.
Deniyim bakiyim,ama o eskisi gibi kakasini yapamazsa denerim.cünkü suan yapıyo,ama böyle dolu dolu yapmamisti dün.her bezi kakalıydi ama cok degil.bugün batirdi :)) yavrumun karni gurul gurul ediyodu sabah gazi var galibaminişşş ıhlamur iç ecenin duzene girdi gibi 2 gundur . ben ıhlamura baglıorum
bugun parkta ece beni perisan etti.. yolda pusetinde aglamaya basladı sonra o kadar agladıki arabadan cıkaıp kucaqgımda pıspıslamak zorunda kaldım zor sustu dizimde uyudu neyse ustunu orttum biraz acıkhavada dizimde uyuttum buarada oncesinde meme ister gibi hareket yaptı o kalabalıkta memeyi kamufle ederek vermeye calıstım almadı bastı yaygarayı iice. neyse uyudu 5dk sonra sessizce arabaya koydum surdum biraz sonra uyandı yine cırladı emzik verdim aldı uyudu yine agladı apar topar eve getirdim eve getirirken yolda sızdı evde uyandı iceri girince. evde yardımcı abla vardı temizlik ıyapıodu o altını actı kaka kapmıs poposunu muslukta yıkadı altına havlusunu sardı altını acık bırakıp yatırdık sustu bende yanına uzanıp yatarken emzirdim yatarak emzirmek cok keyifliymis gercekten ama akabinde hıckırık tutuyo bide kusuo biraz. sonra havlsunada kaka yaptı sonra altını bagladım azcık ayakta salladı abla sızdı 5dk sonra yine uyandı omuzumda sızdıırıp yatırdım...artık el içine cıkmaya korkucam az kaldı yani