2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

didoommm gecmiş olsun kıyamam ya şimdi iimi gectimi sogukalgınlıgı...sırtına atlet koyuyomusn terleyine..

kadriye burcin cok seker olmus cok guzellesmiş masallahhh size

pervin çok haklısın ben de ses duyunca fırlıyorum..geceleri yan gündüz sırtüstü yatrdığımdan gündüz daha dikkatliyim..kafasında şekil bozukluğu olmasn diye böyle yapıyorum gel gör i hep yana atıyor kafayı.iki yandan desteklemek lazım ama nasıl?

babyim şimdi iyi elhamdülillah..ama bir öhö öhö diye kibar öksürüğü vardı ağlıyordum her öksürüşünde..

sırtına hep havlu koyuyorum artık.önceden hep koymazdım.minik havlular edindi bu iş için

didecim geçmiş olsun canım. ilaçsız mı atlattınız hastalığı. artık geçmişi okumak çok kolay 2-3 sayfadan fazla birikmior. herkes yoğun demek.
kadriye kızın çok güsel maşallah. ablası gibi olucek. sen güsel kız doğuruosun sayende izmirin namı yürücek. devamını getir bence doğumların zemuszemus

bebişim bugün doymak bilmedi. 1- 1buçuk saatte bir emmek istior. ilk defa böle oldu. ve hiç uyumuor. kucağımda sızıor yatağa bıraktım mı ağlıor. şimdi yanımda ağlatıorum biraz. saklandım yatağın yanına. izliorum ağlasın belki uyur tek başına die.

baby valla sorma bizi ki şimdiden tam bir türk çocuğu. kucakta uyur, tek başına uyuyamaz.nassı büyütüor bu yabancılar ya. ağlamaktan göbeklerini fırlatıorlar galiba bebeklerin nasıl dayanıolar o sese. benim ki yalancıktan miyavlıor şimdi. bakalım nolcak.

selam kızlar ben geldim
tam üç ay sonra diyarbakıra ayak bastım.sizleri çok özledim.sizler nasılsınız

GÜLıSTAN, KADRıYE maşallah sıpalarınıza =)

DıDEEE, HELıııııN hoşgeldiniz kızlar, özledik valla :)

Doruk bütüüüün gün uyudu, hala da uyuyor. Gece de aynı performansı bekliyorum kendisinden. Onur yarın okula başlıyor, ben bugün uyumadım, fantastik bir gece olmasın nolur =)

bayram için bursaya geldik. yarın da sabah erkenden yola çıkıp izmire gideceğiz. kızımızı gezdiriyoruz bakalım. sterilizatörümüzü yanımıza almadık haliyle biberonu filan kaynatarak steril ediyorduk burda. bugün pompanın ağız kısmını kaynatırken unutmuşum ocakta, nasıl erimiş anlatamam. medelanın elektrikli pompasıydı. yenisi 150 tl civarında. çok moralim bozulmuştu ama netten baktı eşim sadece o aparat da satılıyormuş ayrı olarak. şimdi koşa koşa burdaki e-bebek e gitti alacak. yolda arabada sağmayı düşünüyordum iyi oldu bulduğumuz. pille de çalışıyor da....

defne deniz cok guzel masallah size..oda ece gibi gunese cıkınca gozunu acamamıs yavrum benim..

helinnn cok ozledik ya...mucizede gelebilse sık sık tam olcaz

tazem doruk gece uyudumu..

sağol tazem benim.uzun bir tatilden sonra yazık Onur'a çk zor olur bilirim.çok özler Doruk'u .Salifo işten gelince deli gibi saldırıyor Neva'ya..çalışmaya başlayınca biz ne yapacağız bakalım
Helİn dİde lalece
hoŞ geldİnİz arkadaŞlar. Ne zamandır sİze rastlamıyordum

helin hoşgeldin canım..
didemmm geçmiş olsun.
hışbulduk aradaşlar özledim sizi

defne tatlişkonla gezmelere gitmişsiniz..çok şekersiniz maşallah.. yeleğin ipinin aynından nevamın da var:)

aksam azeri konuklarım vardı eski iş arkadaslarım geldi eşleriyle ecoşu gormeye..onlar gelmeden salnda koltukta uyuyodu bende yerine goturdum uyandı dahada uyumadı onlar gidene dek..yani gozunu pek acmadı actıysa agladı yada kustu ve kucakta gozu kapalı takıldı saldı krndini..millet gidincede basladı huysuzluga aglamaya..hemen yıkadık uzerindeki agırlık gitsin diye..sonra 1e dogru sızdı okudum okudum esnemekten catladım cocuklar cok nazar alıo okunduktan sonra uyudu

didom duzeldi cok sukur..ecenin agzına jel verdi dr. onun agzı iilestikce bende duzeldim..damakları kırmızılastı bembeyazdı eskiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…