2008 Yılının Gelinleri Buyrun Sohbete :)


Yok üzülmedim Sibel sadece benmi alınanlık ettim dedim ama hepiniz aynı tepkiyi verdiniz demekki bende sorun yokmuş
 
günaydın hanımlar nasılsınız?benim boğazım iyice dolmuş bi dra gözükeceğim sanırım eşim yıllık izine çıkmadan iyileşmem lazım..
 
merhaba nasılsınız kızlar.deryacım bir görün doktora cnm ben ilayda doğduğu yaz hep boğaz ağrısı çektim hep ihmalden.kızlar kimseler girmemiş bugün. ya bu ne biçim nemdir af edersniz duş alıp çıkıyom aynı hala dönüyorum 1 saat içinde hele saçlarım terlemeye hiç gelmiyor yıkıyorum dersin 1 ay yıkanmamış gibi çok sinirim bozuk:)
 
iyi akşamlar kızlarr ya topiğimiz çok boş kalmış ihmal etmeyin kızlarrr.
ben yeni geldim eve çağanı uyuttum eşimde bacısı gelmiş onu ziyarete gitti ben tekim evde karın ağrısı var çok kötü hazımsızlık var çok yemişim sanırım bugün nefes alamıyorum bşde çok sıcak ev..sizlerde ne var ne yok?
 
bizde iyiyiz deryacım akşam üstü bahçede bir toplandık komşularla sorma gitsin çok iyi geldi.bugün burda iyiydi hava şükür.sizler ne yaptınız
 
Merhaba kızlar,

Kimse uğramamış uzun zamandır.

Bende eğitimdeydim perşembe cuma sonrada haftasonu malum.

Sizler nasılsınız?

Ben sinir küpü gibiyim oturdum ağladım akşam saatlerce.
 
Selam kızlar
Hayırdır bgacım ne oldu?

Nolcak bende İnci.

Haftasonu kv ye gitim bir saatliğine zıplattı sinirlerimi.

Musluğunu deiğiştirmiş eskisini lazım olursa alırsın dedi. Ya ben eskicimiyim bıktım artık kızının torununun kendisinni eskilerini bana kakalamasından. Dün orda o kadar sıkmışımki kendiimi evde saatlerce ağladım nasıl için için ağlıyorum ama. Nefret ettiriyorlar kendilerinden.

Bıktım artık düşünmeden konuşmasından ağzından çıkanı kulağının duymamasından sinir hastası oldum onlar yüzünden.
 
Son düzenleme:
Yapma böyle bak kendine zarar. Boşver konuşsun sen he de geç. Ağlamana değer mi.

Bir değil iki değil ki hep böyle. Diğer kısmı yazamıyorum zaten deşifre olamamk için (olurda eşim okursa müsait olunca özelden yazarım)

Öyle olmuyor işte bir değil iki değil hep böyle hangi birine hee diyeceksin ki.

Baraj kapağını kırmış su gibi.. Katıp görürüyor.
 
Son düzenleme:

Yapma böyle bak kendine zarar. Boşver konuşsun sen he de geç. Ağlamana değer mi.
 
Kendini üzmeye değmez inan. Allah korusun sağlığına bir şey olacak.

Çok şükür diyeyim. Bu sene benim için zor geçiyor neye elimi atsam kurutuyorum... İş yok maalesef, umudum da kalmadı bu seneyi de evde geçireceğim. Bebek yok iş yok hayat monoton. Aslında ben de çok doluyum. Neyse görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler...
 

Anlatmak istersem dinlerim. Sen içine atıyorsun herşeyi daha bir gün olsun sızlandığını görmedim. Herkesin öyle zor dönemleri var. Bende 2009 da öleydim ama geçiyor inan. İş moralini bozma zaten Eylül gibi açılır şimdi tatil sezonu kimse yok işyerlerinde ama Eylül gibi başlar hareketlilik. Onun için şimdi hareket olmaması normal.

HErşeyde bir hayır varmış İnci. Senin içinde böyle olmasının hayrı var. Biz insanlar sabırsısız her şey paat olsun istiyoruz ama olmuyor zamanı var olunca da en güzel zamanda oluyor. Hiç olmuyorsa da bize hayrı var ama anlamıyoruz.

Düşünmek istemiyorum ama bebiş bende tık yok. Kafaya takmamaya çalışıyorum. NAsip.
 
Son düzenleme:


Ben her zaman benden daha zor durumda olanları düşünürüm, düşündükçe de halime daha çok şükrederim. Evet insanların zor dönemleri oluyor. Evlendiğim ilk yıl çok zor zamanlar geçirmiştik. O zor zamanlardan birini de şimdi geçiriyoruz. Tedavi işi bizi çok sarstı öyle böyle değil. Maddi manevi çok yıprandık. Eşimin sağlık sorunları, işsizlik, çocuksuzluk hepsi aynı döneme denk geldi. Ne diyeyim bunda da vardır bir hayır. Önemli sağlık problemlerimiz olmasın da hepsi olur Allah'ın izniyle. Haftaya memlekete gideceğiz bak gör bebek konusunda herkes lafını bilmeden konuşacak. Benim derdim bana yeterken bir de milletin zırvalamalarıyla uğraşacağım.

Sen değerlerine baktırdın mı? Bence doktoruna yumurta takibi yaptır. Doktor kontrolünde olursa daha kısa zamanda sonuç verecektir.
 

Yok baktırmadım. Yani en son baktırdığımda herşey normaldi.
Biraz daha kendim deneyeyim diyorum hani olmuyor stresine girmek istemiyorum. Demekki zamanı var diye avunuyorum.

Ya maalsef öyleymiş o ileri geri konuşma arkadaşıma sadece özendiğimi söyledim bana dediği benim de gücüme gitti ki biliyor o neden şimdiye kadar düşünemediğimizi buna rağmen . Akrabalarımız neden bebeğimiz olmadığının çetelesini şimdiden tutmaya başlamışlar zaten.

İnsanlar bazen bilmiyor ne konuşacağını maalasef bilmiyor çok yaşadım bunu hepte yaşıorum onun için uzaklaşıyorum insanlardan kocaman kocaman duvarlarım var sırf beni üzmesinler diye.

İnanıyorum senin için çok güzeli olacak bütün sıkıntıların bitecek sabır sadece.
 
Son düzenleme:

Belki yumurtlama gününe denk gelmiyordur, onun için dedim takip yaptır diye. Eşine test yapıldı mı?
Ben normalde soğuk biriyimdir yani dışarıdan görenler öyle der Konuşmayı pek sevmem tabi kendimi yakın hissettiğim insanlar başka. Bu yüzden buzdolabı gibi kız derler Şimdi daha da donuk diyecekler eminim varsın desinler. Ben de inanıyorum güzel olacağına hepimiz için hep dua ediyorum.
 

Ya işte strese girmek istemiyorum ondan doktor takibi istemiyorum. Yok eşime birşey yapılmadı. Bİz kendi çapımızda deniyoruz sadece.

Bende çok konuşkan değilimdir. Ama beni hep saf salak görüp aptal yerine koymaya çalışırlar iyi niyetimden dolayı. Bende bunu anlayoınca midem bulanır karşımdaki insandan ve uzar giderim arkama bile dönüp bakmam. Kaynanamlarında bana ilk başta yapmaya çalıştıkları bundandı zaten. Ama anlamıyorlar ben salak değilim sadece iyi niyetliyim. Kimse için kalbımde kötü bir düşüncem olmadı. Herkese Allah gani gani versin. Onlar gibi ince hesaplar yapan biri de olmadım ama bendeki onlardan bir gram fazlalık bile rahatsız etti onları gözlerine battı.
 
Son düzenleme:


Millet konuşsun dursun, herkes ektiğini biçermiş.
Bana müsaade. Pazartesi temizlik günüm, işe başlayayım yavaş yavaş
Kendine iyi bak canım görüşürüz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…