- 17 Aralık 2010
- 6.641
- 1
- Konu Sahibi madamcocomo
- #10.621
Günaydın İnci hoşgeldin nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım.
Çok şükür sen nasılsın?
Duruldun mu biraz?
Bende iyiyim çok şükür.
Çalışıyorum. Görünüşte evet ama içimdeki yangın gittikçe büyüyor.
İstediğim gibi konuşamıyorum ya saygımdan dolayı ondan yangınım büyüyor. Ama susuyorum. Bekliyorum. Sıranın bana gelmesini bekliyorum. Öyle böyle değil çok kinciyim İnci. Ne sinirim geçiyor ne de unutuyorum.
Kinin sadece sana zarar verir karşındakine değil. Bir de şunu sakın unutma kin ve nefret şeytanın telkinleridir.
merhaba kızlar nasılsınız geçmişe baktım biraz ama pek kafam yok kusura bakmayın.deryacım çok geçmişler olsun.bga canım üzme kendini kimse için değmez.
Deryacım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Sibel iyiyim şükür canım. Sen de iyisin inş.
Kandiliniz kutlu olsun kızlar. Dualarımız kabul olsun inş.
selam kızlar sonunda eve gelebıldım dun aksam
alanyadan cıktık 3 gun de kusadasında kaldık dun aksam 8 de eve geldık ıslerım yenı bıttı toz alma kaldı sadece nasıl da yorgunum
aksam da kv yemege gleın demıs ..bakalım nasıl olucak nasıl davranacak en son aramız bozuktu
oyle ıste uzun uzuzn yazıp anlatmak var ama sımd ıısım de cok masal uyumusken hemen geleyım dedım
Sibelcim hayırdır kötü bir şey yok umarım :26:
Deryacım çok geçmiş olsun. Çok şükür iyilermiş biraz daha. Kardeşine de büyük geçmiş olsun. Bir şey olmamış şükür.
selam kızlar sonunda eve gelebıldım dun aksam
alanyadan cıktık 3 gun de kusadasında kaldık dun aksam 8 de eve geldık ıslerım yenı bıttı toz alma kaldı sadece nasıl da yorgunum
aksam da kv yemege gleın demıs ..bakalım nasıl olucak nasıl davranacak en son aramız bozuktu
oyle ıste uzun uzuzn yazıp anlatmak var ama sımd ıısım de cok masal uyumusken hemen geleyım dedım