2008 Yılının Gelinleri Buyrun Sohbete :)


Bence iki hafta önce çıkıp dinlensen daha iyi. Zaten doğumdan sonra perperişan olacaksın. Bir bebek bile zorlarkan insanları sen daha da çok yıpranaksın. Benim nacizane görüşüm.

Tabi karar sizin.
 
Bence iki hafta önce çıkıp dinlensen daha iyi. Zaten doğumdan sonra perperişan olacaksın. Bir bebek bile zorlarkan insanları sen daha da çok yıpranaksın. Benim nacizane görüşüm.

Tabi karar sizin.



eşim annem babam kardeşlerimde aynı şeyi söylüyor. bak sende aynı fikirdesin çoğunluğu dinlemekte fayda var galiba :) zaten iş yerinde de artık gıcık olmaya başladım bazı şeylere ben burda oldukça hala daha beni işe dahil ediyolar ya bugün varımyarın yokum hala daha dahil etmeyin beni yani şu elimde bir kaç iş kaldı ay sonuda geliyor hepsini toparlıyımda bari defteri kapatıp gideyim herkese süpriz olsun :))
 

Bence de sen çoğunluğu dinle.

Bakarsın bebişler sana süprüz felanda yapar o iki hafta bile dinlenemessin. Ama Sumak tan biliyorum ilk aylar çok yorucu oluyormuş. Üstelik sende iki tane.

Boşver işyerini işyeri işte hepimizde benzer sorunlar var. Anlamazlar boşver takma

Ben yemeğe gidip geleyim devam ederiz gene. Sonra çok dolu oluyor yemakhane yiyemiyorum.
 
birde bana sor bende nefret ediyorum finansçı olmaktan hep aynı stres. h.limanında çalışmak nasıl şartları falan nasıl?

Önceki çalıştığım firmalardan sonra rahat. Ama yinede sıkıntılı sonuçta uçakla ilgili birşeyler yapıyorsun ve devletle çalışıyrosun. Sürekli diken üstünde. Heleki Kalitici isen ve benim gibi evhamlı isen daha da zor.

Ama onun dışında güzel. Memur gibi mesai saatlerim çok özel durumlar olmadıkça. Kaliteli bir sektör. Zaten sektörde küçük herkes birbirini tanıyor.
 



ok canım görüşürüz
 


iyimiş. bir bayan için çalışma saatleri çok önemli bence birde huzur lazım iş yerinde.
 
Huzurum rahatım yerinde keyfim de yerinde ama işim biraz stresli ve her kaliteci gbi canımı sıkan şeyler var.



aman nazar değmesin. kaliteci olmak için biraz detaycı olmak lazım normal belki stresin senden kaynaklanıyordur yapından dolayı.ama iş ortamından memnunsan iş gereği olan stresle baş edebilirsin. benim durumum daha vahim işyerindekilerle anlaşamıyorum daha doğrusu kendi ekibimle 5 kişiyiz 1 müdür 2 şef(bende şeflerden biriyim) 2 uzman yardımcısı ama malesef benim şefliğim bazıları tarafından kabul görmüyor. her zaman gerginlik yaşıyorum. hele biri var kız uz.yard. ama sanırsın mdür kendisi neyse işte öyle doğum izninden sonra buraya tekrar birde bu sebepten dönmek istemiyorum ama çalışmak zorundayım.

h.limanına giriş için ne gerekiyor? hep farklı özel şirketlermi var? finans muhasebe departmanlarına falan doğum izninde bir kaç yere başvuracağım şansımı denemek istiyorum.
 

Firmalara başvurabilirsin. Dene bir şansını. Genelde sektör kendi içinden elaman alıyor. Dışardan kaderinde varsa oluyor. Ben bizim şirkette torpilsiz tanıdıksız gelen ilk kişiyim mesala.

Var öyle kendini bilmezler maalsef.Bende de vardı. Kavga ettik. Eski sayfalarda yazıyordur zaten. Beni şikayet etti. Sonra da istifa etti gitti.

Benimde kulağıma küpe olsun. Dıyarsam söylerim sana. Sektör belli zaten. İsim vermek istemiyorum. Neme lazım. Bişi olur ama bildiğin hava yolu firmalarından yer hizmtlerine kadar olan firmalar. Sınırlı zaten.
 


yemeğe gittim geldim tabi ben ağır vasıta olduğum için senin kadar hızlı olamadı:))) benimkide bir istifa edip gitse ne mutlu olucam ama gitmez sizdeki durum bizdede var herkes biryerlerden tanıdıkla girmiş buraya oda bir müdürün tanıdığı şımarık bir tip işte.saol ilgin için ben hep araştırırken bakıyorum h.limanı olarak ama seninde dediğin gibi hep içerden alıyorlar heralde cevap dönmüyorlar. artık doğum iznimde şöyle bir kendime gelip prezentabl kişiliğime tekrar kavuşmam lazım cazip hale gelmem lazım:))
 

Anladım yemekte olduğunu. Yok yok sen ağır vasıta değilsin ben hızlı yiyiyorum birde dikkat ettğim için az birşey yiyip kalkıyorum.

Bilirim öyle şımarıkları yaşadım çok zor. Ben sana firmaları mesaj atayım. Yazmaya çekiniyorum buradan ne bilmiyorum sanki başım belaya girecek gibi hissediyorum.

Bizde gerçekten hep birbirinin elmanlarını alıyorlar. Sektör küçük olduğu için herkes tanınıyor.
 
Mesaj attım sana

geldi mesajın canım salosın:)bende özel atmak istedim ama sistem izin vermedi 100 adet mesajım olmalıymış falan. uçak firmaları kendisi ayrı ayrı ilan verip eleman alıyor yani peki hepsi h.limanı bünyesinde oldukları için çalışma şartlarıdamı aynı oluyor? face kullanıyormusun yada msn ordan konuşalım istersen.
 
slm hanımlarr ben geldim nasılsınız bakalım?
bende çok iyi haberler yok.çağanım yine hasta gece ateşlendi 39 du ateşini sabaha karşı zor düşürdüm uyumadık sabaha karşı biraz uyumuşuz koyun koyuna..ama sabah kalktığımızda çok halsizde hiçbişey yemedi eşimle sağlık ocağına götürdük soğuk alığınlığı ve birazcıkda bademcikmiş yine antibiyotik ve soğuk alğınlığı şurubu verdi şimdi uyuyo ama birazdan uyanır bende o uyurken işlerimi yaptım sabah bişey yiyemediğim için çok acıktım ama hiç kalkacak halim kalmadı yaa
 



selam.geçmiş olsun derfat:2:
 

Msnimi mesaj attım sana face kullanmıyorum.

Çalışma şartları benzer

Yani haftasonu yok resmi tatiller da tatil genelde akşam 6 da paydos gibi.

ilan veriyorlar ama genelde gene apron içinden başvuran varsa onu alıyorlar .

Ama senin konun zaten finans finans her yerde finans sonuçta onun için sende sıkıntı olacağını sanmıyorum yeterki eleman arasınlar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…