2008 Yılının Gelinleri Buyrun Sohbete :)

Sağol canım. Yılbaşına doğru mu ayrılacaksın? Senin yıllık iznin ne kadar? İyi olur dinlenirsin güzelce.
 
Sağol canım. Yılbaşına doğru mu ayrılacaksın? Senin yıllık iznin ne kadar? İyi olur dinlenirsin güzelce.

Aralık başı ortası gibi 15 günüm var daha sonra da Ocak Şubak gibi alırım diyorum birde 2012 nin izni de geliyor yığıla yığıla gidiyor böyle.

Off çok yoruldum zaten dinlenmek istiyorum evde aldı başını gitti.Kuışa girerken güya heryeri elden geçirecektim birşey yapamadım. Perdeler felan yıkanacak işim çok ama iş kurs bişi yapamadım.Bakalım kksmet bir aksililk çıkmassa.
 
Bir sen bir ben kaldım grupta inşallah bizde kopmayız İnci .Sumakta kopmadı ama Masal onun tüm zamanını alıyor.

Masal2ın hikayelerni dinlemek için sabırsızlanıyorum ama
 

Çalışırken ev işi yapmak zor gerçekten. Şimdi bir konu okuyordum misafir ağrılamakla ilgili. Bazıları tek gün iznim var, çocukluyum ama evim bal dök yala modunda. Böyle insanları anlayamıyorum. Bizde mi var bir tuhaflık onlarda mı. Temizlik diye diye kendilerini yırtıyorlar resmen. 2 haftada bir cam silip perde yıkayan var Benim camlar Ramazan Bayramı'ndan önce silinmişti, bayram dönüşü silinir diyordum ama vazgeçtim. Ocakta kayınvalidemmler gelecek onlar gelmeden sildiririm dedim. Kendim çıkamıyorum yükseklik korkusundan bir tek cam için kadın çağırıyorum. Şimdi silinse o zamana yine kirlenecek dedim ve erteledim. Camlar kötü durumda ama görmemeye çalışıyorum. İzne çıkınca yavaş yavaş yaparsın dert etme. Haftanın 7 günü dışarıdasın kolay değil.
 
Bir sen bir ben kaldım grupta inşallah bizde kopmayız İnci .Sumakta kopmadı ama Masal onun tüm zamanını alıyor.

Masal2ın hikayelerni dinlemek için sabırsızlanıyorum ama

Biz topiğin demirbaşlarıyız :) Masal kök söktürür şimdi onlara. Olsun güzel ayrılıklar bunlar, toparlansın gelir. Şimdi annesi de var ya ondan da pek giremiyordur. Vallahi ben de sabırsızlanıyorum. Keşke Sumak da İstanbul'da olsaydı ya da biz İzmir'de :) Üçümüz frekansı çok iyi yakaladık :)
 

Cam perde konusunda ben de öyleyim. Öyle sık sık ne cam silerim ne perde yıkarım.İşte yaza girerken çook derin bir temizlik kışa gireken aynı şekilde.Onun dışında haftalık temizlenrim zaten. Bilmiyormki anlamıyorum nasıl yetişityorlar çocuklarından mı feragat ediyorlar kadın mı gelir?

Birde herkesin temizlk anlayışı farklıdır İnci sana göre pis olan bana göre temizdir. Evimm çoook temiz diyenin pislikten girilmiyrdur. Var böyle tiplerde .Ben takmıyorum zaten. Elimden geldiğince yetişiyorum herşeye.

cumartesi yada pazar kurstan gelince silerim süpürürm banyomu yıkarım çamaşırımı yıkarım pazartesi akşamı ütümü yaparım böyle benim pis bir huyum var beni o çok yoruyor herşeyi ütülüyorum çorap hariç herşey.

Onun dışında akşamalrı genel toplarım zaten.

Canım bana müsade toplantıya gidiyorum öptüm seni. Pazartesi görüşürüz.
 

Aynı senin gibiyim ben de. Temizlik delisi olmaktan iyidir :) Herşeyi ütülemek zordur. O huyundan vazgeçmen mümkün değil mi :) Bir de bebek olunca daha da zor olur. Tamam canım kolay gelsin. Görüşmek üzere inş.
 

aa beni unuttunuz aşk olsun :2: bende annemde olmasam her dakika bakarım ama burda açamıyorum hep aklımdasınız ama
 

Keşke hepimiz aynı yerde olsaydık. Kesinlikle sana katlıyorum iyi frekans yakaladık. Ben zaten buraya üye olduğumda çok kötüydüm sizlerle sohbet ederek kafamı dağıttım. şimdi sizinle sohbet etmeden duramıyorum öözellikle online yakalayınca .

Masal hanımı çok merk ediyorum zaten. Isırasım geliyor onu daha şimdiden.


Evlenince takıntı oldu herşeyi ütülemek. DOlabpta daha düzgün duruoyr ütülemesem dolaplarım bu kadar muntazam olmazdı ondan ütülüyorum zaten

aa beni unuttunuz aşk olsun :2: bende annemde olmasam her dakika bakarım ama burda açamıyorum hep aklımdasınız ama

Ututmadık Sibelim unutmadık sensiz olmur mu hiç?

Bu arada nissam kesin doğurdu :) Nissam gelirsen ses et meraktayız.

İnşallah o da hayırlısı ile almıştır bebişini kucağına
 
masal kök sokturuyor ben de topalanamadım

gecelerı acıle gıttım bu dıkısler benı olduruyor psıkılojım bozuldu resmen aglayıp duruyorum bu kadar zor olacagını tahmın etmemıstım

ama kzım cok tatlı ..gulusune ölurum onun aglayısına bıle..

SUyu cok sevıyor bı gorsenız hıuc aglamıyor banyoda :)

uzun uzun kalamıyorum nette ınsallah cabuk dzelırım de oturarak yazarım artık

hepını<ı opuyorum
 
aa beni unuttunuz aşk olsun :2: bende annemde olmasam her dakika bakarım ama burda açamıyorum hep aklımdasınız ama

Kız biz de her dakika burada değiliz :) Seni unutmamız mümkün mü

canım işten çıktınmı ne unutkanım sanki yeni duydum gibi geldi hayırlısı olsun

Evet canım, çok yeni daha.


Bir gün bir araya gelmek nasip olur inşaallah :)


Ay kıyamam ya. Allah yardımcın olsun canım. Geçecek elbet sabret. Anneliğin en zor yanlarından biri, ama hepsine değerdir eminim. Biz de seni ve Masal'ı çok öpüyoruz
 
Herkese selam. Nasılsınız kızlar. Yeni girdim eve, anneannemin bazı işleri vardı onları halletmeye çalıştım ama bürokrasi duvarlarını geçemedim s Kadının nüfus cüzdanı kayıp ama çıkarttıramadık. Nüfus dairesinde bazılarını dövecektim resmen o derece fıttırdım. Kadın zaten zor yürüyor ordan oraya sürüklediler Yarın da hastaneye götüreceğiz onu, rahatsız biraz. İnşaallah kimliğin olmaması sorun olmaz.
 
merhaba kızlar.
ayşegülcüm bir an önce geeçr inş.çok zor olur senin için masalı kokla bizim için mis gibi kokuyodur o maşallah ona
ay kızlar bende 10 gündür diyettyim çok şükür kiloda veriyorum ama motivasyonum düştü bir an önce toplanmam gerek çok morelim bozuk oyüzden kaçamak yapmadım ama mutsuzum
 

Diyetisyene git bence Sibelcim.

İnci nerdesin sen de gittin

Yok ya gider miyim :) Dışarıda işlerim vardı onları hallettim o nedenle gelemedim
 
topıgı terketmeyın bır gıttı ıkı geldım :))

kızımlla ugrasıyruz burda olsanız foto koyup sılecegım ama denk gelemıyoruz hıc..

zor olsa da guzel ç..gece uykusuz gecıyor ama napalım dua edın bıze :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…