2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

iyiz canımcım seni sormalı benim kız idrar yollarını üşütmüş onunla uğraşıyomm başka bişey yok çok şükürr..msn pictures i hallede bildinmi bakemm..

mrb kızlar.ben iyiyim sizleri sormalı. banada akşam misafir gelecek ama kızım bi türlü bırakmıyo.
geçmiş olsun teknocum.Allah iyilik versin

saol cimcime ayağıan pandiflerini giy diye diye ağzımızda tüy bitti..en sonunda oldu enfeksiyonn..dedim ben sana dedim ama dinlemiyorlar iştee..

teknolog geçmiş olsun canım.sen daha iyi bilirsin ama akşam yatarken ayaklarının ucuna sıcak su torbası koy çok iyi geliyor.öptüm.

saol cimcime ayağıan pandiflerini giy diye diye ağzımızda tüy bitti..en sonunda oldu enfeksiyonn..dedim ben sana dedim ama dinlemiyorlar iştee..

canım valla bende olmuşumda senin hangi çocuk olduu bebek olan mıı -tatlicadiarzu-
patikle alakası yok canım ya ben evde hep terlikle geziyom ama oldu işte yeni yılada böle girdik
senağlamasenağlamasenağlama

yok anacım büyük kızım yerlere basmaktan ben biliyorum birkaç defa daha oldu giymiyor yerlere basıyorlarr..sonra idrar yolu enfeksiyonu...geçmiş olsun caımm..bol sıvı alcaksınn...

neyse canım geçmiş olsun ama çok kötü bişi yaaa ben emzirdsiğim için ilaçta pek seçici olduk 1 kullanımlık bir antibiyotik verdi doktor ama biraz daha iyiyimm off yaa nerden geldi bu şimcii

ağrınız olduğunda ağrı kesici almıyormusunuzz..ben iki kere baş ağrısı için ağrı kesici almıştımm..

bende başım çok agrıyorsa parol alıyorum.teknolog geçmiş olsun güzel kızıma

aynen minoset alıyorummm başka da yok paroluda içmek istemedim görümcem hastanede çalışıyodu ona gelen mailde kreç oldugunu sölemişti parol için ama bilmem yalan haber olabilir

gecmis olsun kizlar, bende pek gelemiyorum bu aralar cok yogunum cocuklarla, bilmem hissetmediniz ellem yoklugumudelikafadulden
kiz bana surekli yapisiyor aglasin birinin kucaginda bana verince susuyor, sakinlesiyor tam bi anakuzusu ben hapi yedimsenağlama
neyse yakin hemde cok yakin bi kac gun sonra ehliyet sinavina gircem gun belli oldu ay aman Allah'im heyecan dorukda insallah bu defa alirim Aminnnnnnnnnn
optum sekerlerrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3hihoyyyt

teşekürler arzu cum bugün okula göndermedim biraz daha iyi..bende parol ve minoset içmiştimm.herkes başka bişey sölüyor ilaçlar hakkında..hayırlısı..

çorumlu inşallah hayırlısıyla alırsın canım.senin için dua edicem.ama eminimki alıcaksın.başarılar.hihoyyyt:lepi::hooray:

merhaba kizlar ayy 2 gundur pc basina oturamadim...misafirlerim oldu dun,bugun de disardaydik burda yilbasi indirimleri vardi..ozledim sizleri valla...hep aklimdaydiniz..

Gemiş olsun teknolocum güzel kızına ..ben mınosetı kullandım arkdşlar kullandık bız dedıler ama bana alerji yaptı heryerımkıpkırmızı kızardı çok korktuk hiç öyle bişi olmuyordu hamılleıkten önce ama çok tırstım allaha şükür geçti yarım saat içinde...bana doktor doğumdan sonra nimes diye bir ağrı kesici vermıştı onu kullanıyorum .bır zararı yok....parolda iyi geliyor bu arada msn picturesi gayet iyi yaptım.. Bu akşam mısafırlerım vardı allahtan kayınvalıdem yanımda ereni ona bırakıp hazırlık yaptım..ama akşam eltım geldiği için kadın gelemedı yukarı yardıma sinir oldum çokk..HERGÜN BURDALAR YA ZATEN SANKI ÇOK ÖNEMLİLERMİŞ GİBİ KADIN GELEMEDI MISAFIRLERIM ONUDA MERAK EDIYORDU HALBUKİİ

çorumlu canım hakkaten sende nıye öyle bişi var yaa ama profıldekı çizelgeın gosterıldiği yerde zaten çarpı var ala ala nıye öle acaba..bu arada sınavında başarılar şekerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…