Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
el elden üstünmüş şekerim, bakalım daha bilmediğimiz neler var. sengözlerimebaksanab birde kucakta bebişle klavyeye sahip olabilme tekniğini öğrensem ii olacak :roflol:
teşekürler arkadaşlar 3 çocuk olunca pratikleşiyor insan kucakta bebekle yazabiliyorsun..birde teknoloji severim isimdende anlaşıldığı üzere karıştırıp öğrenirim incık mıncık herşeyini benimde önceleri billmediğim çoktu şimdi öğreniyorum dahaa...sevgiler..
yok anacım yok, şimdiki çocuklar zaten teknoloji manyağı, biz bilgisayarı üniversitede kullanmaya başladık, onlar şimdiden pc delisi delikafadulden benim büyük kız msnin özelliklerini benden iyi bilir valla :roflol:
başka yok mu annesi! bi daha bisküvi istiyoruz!! doğukanla benim oğlumda meslektaş olacak heralde.. kadar meraklı ki. bi defa görmesin, üstüne atlayacak sanki! :)