2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

geçmiş olsun kızına teknologcum en kısa zamanda iyileşir kızın inşallah, idrar yolları da sancılı olur bilirim sık sık üşüten biri olarak bende terlikten nefret ederim de:KK43:
çorumlu inşallah alırsın ehliyetini heyecanlanmadan gir sınavına ve bize güzel haberi ver.bol şans...

mrb kızlar nasılsınız.bende iyi sayılırım.bugün üstümde acaip bi ağırlık var.canım hiiiç bişey istemiyoo.
çorumlu kolay gelsin sınavında başarılar

merhaba....tşkler kızlar mızmız kızım bugün çok iyi tşkler herkese..çorumlu bol şans sınavda..herkes iyi hafta sonlarıı...

iyi hafta sonları herkese....

w704.png

Son düzenleme:
daha emeklemedi dimi paşa ama maşallah yaramaz gibi duruyo fıldır fıldır gözlerr

yok canımm dötünü bilem kaldırmıyorr..hihoyyytdönemiyor bile nerdeyse emeklemek nerdeeeeeeeeeeee.....yerimseniben.yok bakma öle cin gibi baktığına sessiz sakinn ama gerçekten burcunun çocuğu bir bebek.:emir_bebek:.duygusall anneye düşkün..ama çok neşeli güleryüzlü maşallah:nazar: benim oğlum nadiren ağlarr..:1hug:canı yanmadıkça ağlamıyor birde çok sıkılırsa olduğu yerden al diye mızırdanırr..:nazar:

maşallah yaaa bizimkini durduramıyozz:emir_bebek: pırt orda pırt burda durmuyo çok mızmız aglıyo istediğni vermezsen napçaz bilmem geçen anneme gittik herkez birbirine girdi onun yüzünden annemin arkadaşı asyanın salatalıgını elinden çekti kızdırıyo sözde oda yanına kimseyi yaklaştırmadı salatalıgı alcaklardie yanından geçemiyoz annemm hepimize bagrıyo aglatıyoz dieee
ben annemden bişi isterdimmm günlerce:Saruboceq::Saruboceq:
alırdı anne asyaya hoppala alırmısın dedim hemen tamam dedi ne tatlı torun yaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:

Toknolog maşallah doğukana canım ya çok tatlı çıkmış bence çok masum bakmış canım benim ya yerim onun sosis pamacıklarını.

corumlucum sana bol bol basarilar canim...

dogukani optum,masallah...buyuyor yavrucuklar

saolun teyzeleri evet büyüyoruz çabucak gün geçtikçe bebeklikten çıkıyorlar çıktılar hatta şimdi küçük erkek oldu...

yerim bu karamuk gözlüyü küçük adam olmuş maşallahh ...gece kuşları nirdesiniz nasılsınızzz

burdayım bakınıyorummm.....sarı paşan uyudumu benimki uyuyorr...kara paşam yanımda:)) büyük abimizz...

He uyudu benımkı bu akşam geç bile kaldı güne gittik acıkta ondan hihihih

canım benim kalmak isterdim senle sen kapatana kadar ama gece benimki uyuyor ben uyuyamıyorum sonra gündüzz ayağımda sallarken uyuya kalıyorum uykumu almazsamm..ondan çok geç yatmak itemiyorumm....

ImageShack - Image Hosting :: sany0766br5.jpg

X