2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

oo güzel haberde geldi inşallah sağ salım kucağına aldığı günleride görsün inşallah..anlatın bakem hatunlar bu gece nasılsınızz

Aman gecmis olsun o zaman yatsin dikkatli olsunlar, bi sey yaptirmasinlar
insallah sag selim yavrularni kucagina alirlar insallah
Aminnnnnnnnnnnnnn

Valla az önce aldığım haberden sonra bomba gibiyim diye bilirim.bu arada ilginize çok teşekkür ederim bayanlar.

Bİrde bir şey söylicem temmuz annelerinde azalmamı var banamı öyle geliyor.askito,abonman.hidennisko,senace ortalarda yoklar nerelerdeler biliyormusunuz.

Benim sıpa uyandı sütçi diye bağrıyor ben kaçtım iyi geceler iyi uykular byby

benimkide oyle sutcu sut istirem dio, su an emziriyorum uyusun bakalim kuzular insallahhhhhh
bi de benimki beraber : )

uyutun bakem benımıı 8 den berı uyuyor sabah kalkar artık hehehehe:))))oo mıllet bebeler kavuştu bizleri unuttu burda kımse gelmıyor artık topigeee hain karılarr:)))))))))

ben geldim hatunlar napıyorsunuz bensiz bakim.....

gelmeyenler konusunda hiden izmirri fethediyorr belçikaya dönünce ancak girer düzenli çok az giriyor denk gelemiyor olabilirsizizz...

abonman ı hiç bilmiyorum ama çalışıyor sanırım vakit bulamıyordurr..

askitoyu bende merak ediyorum daha önce sormuştumda gelmeden durmazdı umarım kötü bişey yoktur....

ewet kizlar azalmalar oldu...bende gece pek giremiyorum,gunduz katiliyorum size ancak....oteki arkadaslari da merak ediyorum...bu topigide 5-6 kisi giriyor galiba...hep ayni kisiler valla....

mrb kızlar nasılsıız.evet gerçekten burda baya azalmalar oldu.konular toplu olunca daha çok görüşüyorduk sanki. yada bana öyle geliyoo

oğlum baktı sizde iş yok ben yazayım anne bu teyselere dedi yazdıı birkaç harf gıllşişpfdssdsd :)))

Son düzenleme:
haklısın cimcime50. bu konunun bebeklerimiz ve cicileri kısmında ne iş varki. valla buraya taşındığından beridir girmedim ben.
az önce temmuz anneleri bölümünde kreeft neden gelmiyosunuz diye yazınca bi bakim dedim,ama konunun nerde olduğunu bile zor buldum delikafadulden

bak ben konuyu bulup yazana kadar teknologun oğlişi bile yazmış :roflol: Doğukanmıydı canım ismi?

evet canımm Doğukan..diğer yere yazdımm..abone olun dedimm..konulara abone olun arkadaşlar aramanıza gerek kalmaz...

valla ben de diğer tarafta okurken niye kimse girmiyor yazdınız diye girdim:))...nolcak bizim bu halimiz parça pinçik olucaz sonunda...

canim benim teske bebeklerimiz ve cicileri bolumunde oldugunu da soyleseydim, hic aklima gelmedi...ben burda oldugunu biliyosunuz zannediyordum...ooohhh be cogaliyoz yine...Çok üzgünüm çoookhihoyyyt

evet canımm Doğukan..diğer yere yazdımm..abone olun dedimm..konulara abone olun arkadaşlar aramanıza gerek kalmaz...

tekno cum bende sana sorucaktim hep konulara ordan oraya nasil oyle bakabiliyorsun diye..sen bizden daha cok topige bakiyon cunku...3 cocuk annesisin birde masallah ne beceriklisin kiiz....megersem onun da bir teknigi varmis...aklinla bin yasa arkedes....:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…