geçmiş olsun kızına teknologcum en kısa zamanda iyileşir kızın inşallah, idrar yolları da sancılı olur bilirim sık sık üşüten biri olarak bende terlikten nefret ederim de
çorumlu inşallah alırsın ehliyetini heyecanlanmadan gir sınavına ve bize güzel haberi ver.bol şans...
yok canımm dötünü bilem kaldırmıyorr..hihoyyytdönemiyor bile nerdeyse emeklemek nerdeeeeeeeeeeee.....yerimseniben.yok bakma öle cin gibi baktığına sessiz sakinn ama gerçekten burcunun çocuğu bir bebek..duygusall anneye düşkün..ama çok neşeli güleryüzlü maşallah benim oğlum nadiren ağlarr..:1hug:canı yanmadıkça ağlamıyor birde çok sıkılırsa olduğu yerden al diye mızırdanırr..
maşallah yaaa bizimkini durduramıyozz pırt orda pırt burda durmuyo çok mızmız aglıyo istediğni vermezsen napçaz bilmem geçen anneme gittik herkez birbirine girdi onun yüzünden annemin arkadaşı asyanın salatalıgını elinden çekti kızdırıyo sözde oda yanına kimseyi yaklaştırmadı salatalıgı alcaklardie yanından geçemiyoz annemm hepimize bagrıyo aglatıyoz dieee
ben annemden bişi isterdimmm günlerce:Saruboceq::Saruboceq:
alırdı anne asyaya hoppala alırmısın dedim hemen tamam dedi ne tatlı torun yaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım benim kalmak isterdim senle sen kapatana kadar ama gece benimki uyuyor ben uyuyamıyorum sonra gündüzz ayağımda sallarken uyuya kalıyorum uykumu almazsamm..ondan çok geç yatmak itemiyorumm....