2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

el elden üstünmüş şekerim, bakalım daha bilmediğimiz neler var. sengözlerimebaksanab
birde kucakta bebişle klavyeye sahip olabilme tekniğini öğrensem ii olacak :roflol:

teşekürler arkadaşlar 3 çocuk olunca pratikleşiyor insan kucakta bebekle yazabiliyorsun..birde teknoloji severim isimdende anlaşıldığı üzere karıştırıp öğrenirim incık mıncık herşeyini benimde önceleri billmediğim çoktu şimdi öğreniyorum dahaa...sevgiler..

yerim onun ben pamacıklarını.teknolog kesin doğukan büyüdüğünde hekır olacak.baksana nasıl inceliyor bilgisayarı maşallah canım doğukana

bosnike teşekürler canımm....olsun olsun..hacker olsun benim tosun teknoloji özürlü olmasınn..

yok anacım yok, şimdiki çocuklar zaten teknoloji manyağı, biz bilgisayarı üniversitede kullanmaya başladık, onlar şimdiden pc delisi delikafadulden benim büyük kız msnin özelliklerini benden iyi bilir valla :roflol:

buda benim bebişim ama artık kocaman kız olduuu

Eklentiler

• $SANY0270.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 18
kizlar buralardayim .. yogunum bir kac gündür .. ins full ihtisam dönücemm 2009 da :roflol:

esinizle bebislerinizle nice huzurlu ve saglikli senelere insallahh ..

mincikladim sizii

kahretsin dişlerimde var büskivide yerim:

lepi:kaydirigubbakcemile3

bittimi yani :1no2:

ayy çok tatlı bu kız yaaa yerım ben onu,,, teknologcum doğuda çok tatlı maşallah acık ısırım ben onun ellerınden oy oyyyy..maşallah bebilereeee

başka yok mu annesi! bi daha bisküvi istiyoruz!! doğukanla benim oğlumda meslektaş olacak heralde.. kadar meraklı ki. bi defa görmesin, üstüne atlayacak sanki! :)

kıslarr nerdesınızzzzz huhuuuu hakkaten yenı yıla bır ben gırdım galiba kk da kımsecikler yoooookkkkk

bende geldimm.......bende kk ile geçirecem demekki 2009 :))) hayırlısı

bende geldimm.......bende kk ile geçirecem demekki 2009uu:roflol:laelaelaelaelaehayırlısı olssunn:lepi:şakkıdı

günaydın kızlarrr, biraz geç oldu ama bende geldim sırnaşık şey

Herkeslere yeni yılın ikinci gününde günaydınlar tünaydınlarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…