2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

kızlar indirim kuponu var bu oyuncağı laacam bizim uşağa sizce nasıl erken gerçi ama kuponun zamanı geçecek alıyım sizcee

rosecim gerçekten güzel valla birde indirim kuponun varsa hiç kaçırma zeka gelişimi için çok iyi böyle oyuncaklar.

Pazar kimse yok..niyeki..karlı havada nereye kaçtınızz...bakemm...

Son düzenleme:
evdeyiz şekerim ama kaanın yğzğnden oturamıyorum tom ve jerry izliyor bu arada çok güzel çıkmışlar kızınada maşallah fıstık

Anca girebildim tüm gün kayınvalidemdeydik...maşallah doğu bebişee kızınde pek şugar şekerım bu arada arkadaşlar aldım oyuncağıı...bakalım hediyeside var salı günü gelir herhalde inşallah oğluşumun işine yararr

Teknolog maşallah evlatlarına kızında oğlunda çok şeker çıkmışlar .bu arada oğluşunun şapkası pek güzelmiş.

arkadaşlar bişey sorcağım askito birkaç gündür girmiyorr haberi olan varmı neden girmiyorr??

diyet jimlastik filan kötü bişey olmaz inşallah..hemen aklıma o geldi..sorun yoktur umarımm...

ay allah korusun.doru söylüyorsun.o kaptırmıştı kendini diyete dikkatli yapsa bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…